#1 2010-01-06 16:48:44

mimitooo
Member
From: .::: Варна :::.
Registered: 2008-11-18
Website

Re: Мария Игнатова и Димитър Рачков се сгодили на Нова година?

В компанията не на кого да е, а на Димана, Мария Игнатова и Димитър Рачков посрещнаха Новата 2010 година.

Телевизионните "господари" изневериха на своята приятелка Ивана, в чийто клип "Миг като вечност" се снимаха през лятото.

Вместо на площада в Пловдив, където Мегазвездата пя, двамата избраха уюта и спокойствието на Велинград.

Според звездни папараци Мария Игнатова и Димитър Рачков са избрали Новогодишната нощ и за своя годеж.

Наред с хитовете си Димана поздрави влюбената двойка и всички гости със свои любими народни песни.

Звездата на телевизия "Планета" показа своята страст и към емблематични песни от българската поп музика. В първия работен ден на Новата година Димана и Живко Микс зарадваха телевизионните зрители с дуетния си клип. Видеото на "Приключих с теб" отдавна бе чакано, затова бе посрещнато с радост от феновете на поп-фолка.

Меломаните предвиждат успех за певицата през 2010 г. след като направи музикална премиера в ефира на "Планета" ТВ.

[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]

#2 2010-01-06 17:17:27

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28

Няма лошо..  happy

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

#3 2010-01-06 17:43:45

_Presinka_
Member
Registered: 2009-11-13

Еьа супер, те са страхотна двойка аз много им се радвам!!!  happy  heart

Are you even listening when I talk to you? Do you even care what I'm going through? Your eyes stare and they're staring right through me. You're right there but it's like you never knew me...

#4 2010-01-06 19:27:20

madamata5
Member
Registered: 2008-09-26

Еьа супер, те са страхотна двойка аз много им се радвам!!!  happy  heart

(y)

Не ми хАресва да сТоиш и да ме гЛедаш в очиТе ,,
Да ми гоВориш за жИвота .. кАк праВят доБрите ...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook