Pages: 1
#1 2012-05-10 09:44:37
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Re: Завинаги заедно, каквото и да става.
Мисля да пускам нова история, която може да я продължа до края.
Глава 1
Бях готова за училищния ден. Вече съм 10 клас и нямам търпение да видя останалите от класа ми. Добре де, не беше точно така. С повечето момчета имах разногласия. Но това нямаше значение. Това лято много се промених. Докато се оправях телефона ми извибрира на стъклената масичка. Смс! Тръгнах веднага към него и го взех. Беше от Джейми. 'Касиди 12;45 пред магазина. Ще пратя това съобщение и на другите'. Другите бяха останалите ми 2 приятелки. Много ги обичам. Това лято станахме много близки. Иначе през повечето време не се понасяхме.
Взех чантата си и телефона. Отговорих на Джей - 'Идвам.'. Обух токчетата си и излязох. Ние 4те бяхме като сестри. Семействата ни бяха богати и можехме да си позволим всичко, което искахме. Е, аз не бях много богата в началото, но баща ми вече има собствен бизнес и получава доста пари от него.
От далече разпознах Блу и Кейти. Естествено. Блу се обличаше като хипи. А Кейти беше твърде официална, дори и за обикновена среща.Като наближих Блу тръгна към мен все едно не сме се виждали от дооста време.
- Кас. Липсваше ми. - прегърна ме, после ме хвана за рамената и ме огледа. - Добреее.. като за богаташка си добре. - да това беше от нейните шеги.
- Кейт не ти ли е топло с това? - беше облечена с дълга до колената, черна пола и риза. Косата и беше вързана на кок и 2 - 3 руси кичура се спукаха над лицето и.
- Не. Знаеш много добре, че такъв ми е стила. Ами ти момиче, дори едно здравей не ми каза.
- Здравей. - засмях се и се ръкостиснахме. Кейт мразеше сълзливи сцени.
- Ох, Джей е толкова бавна. А точно тя ни прати съобщението.
- Остави я. Докато чакаме искате ли да влезем в магазина? Трябва да си купя дъвка. - каза Блу и се охили.
- Ти нямаш ли? За хипи това нещо ме очудва.
- Млъквай, Кейт. - двете много се дразнеха. Все се опитваха да изтъкват недостатъците на другата.
- Яяя Джей. - видях я отдалече и се опитах да я фиксирам. - Хммм, зелен потник и къси дънки.. много ..
- Тъпо. - прекъсна ме Кейт.
- Кейт, нали знаеш, че всеки има свой стил на обличане. Сега си гледай твоя, мамка му.
Кейт извъртя досадно очи. Понякога беше ужасно досадна с нейните неуместни забележки.
- Здравейте, момичета. Съжелявам за закъснението. В последния момент се случи нещо неочаквано. - тръгна да прегръща всички освен Кейт. Като ме прегърна видях на едното и рамо синина.
- Джей какво ти се е случило, каква е тази синина? - казах аз объркано.
- Малко.. проблеми. Мислех, че няма да я забележиш - каза и се усмихна.
- Няма как. Тя се вижда доста. - казах малко притеснено. Джей е най-свястната сред всички. Беше много по-богата. Семейството и имаше повече пари, отколкото ние трите с Блу и Кейт взети заедно. Но това слабо я интересуваше. Важното бе, че не бяхме клошарки и, че можехме да си позволим неща, които другите, едва ли ще могат(както споменах по-горе).
- Какво неучаквано се случи? - Блу беше много любопитна.
- Ами след като ви изпратих смс, реших да вляза за 5 минути в нета и.. - направи кратка пауза - едно момиче от училището ни е умряло.
М/у за заглавието.. имам предвид като приятелки заедно.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#2 2012-05-10 17:07:23
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Харесва ми.
#3 2012-05-10 18:07:25
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Оооуу започва с интрига! Давай,браво!И не увъртай,започнала си страхотно!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#4 2012-05-11 08:27:54
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Глава 2.
- Какво? - Кейт беше толкова изненадана, че почти щеше да зяпне - убийства.. исках да кажа убийство.. в нашето училище е нямало от 1985, когато оня психопат изкла половин клас по най-бруталния начин.
- Знаем, Кейт. Не ни напомняй. - каза Блу и изражението и стана сериозно.
- Всъщност, има само едно убийство. Не е половин клас. А и може да е някой тийнеджър, който се е ядосал на друг и... - Джей спря.
- Какво? - казах аз. - вижте, може да е станало нелепо. Него или нея да е блъснат от кола или пък.. хмм .. самоубийство?
- Не говори глупости Касиди! Вече не е модерно да си режеш вените, заради скапаните момчета - скастри ме Блу.
- Вижте! Не знам за вас, но аз трябва да науча повече за това убийство. Не искам да съм следващатата, нито пък искам вие да сте следващите. Ако се наложи даже ще помоля наще да ме преместят във съседната гимназия! - каза Джей и и стана мъчно.
- Знаеш ли кого са убили? - попитах я.
- Мисля, че са убили Елизабет Грийн. Прочетох го набързо. Разказваше се за историята през 1985. И има преположения, че тоя психопат се е върнал.
- К-какво?
- Глупости! - каза Блу. - та той е умрял вече. Това са ъъмм.. 27 години. Няма шанс.
- Всъщност има. - казах аз. - хайде да не правим грешни предположения. Като отидем в училище ще разпитаме насам-натам и ще разберем повече. Съгласни?
-Да. - всички отговориха в захлас.
Хванахме се под ръка и закрачихме за училище. По пътя имаше много коли. Едвам пресякохме главния булевард. Към входа на училище имаше тълпи от кифли. И там бяхаа..
- Добре дошли фръцли. - каза Джун и ни огледа. - надявам се още 1 година да ви тровим.
- Млъквай Джун. - изсъска Блу. - ти си кифлата тук! Ние може да сме богати, но ти си оставаш тъпа!
- Ахаха, Блу не ставай смешна. Вие може да имате всичко, но ние притежаваме всяко момче в училище. Така, че Джей взимай си пиклите и ми се разкарайте от погледа. - Джун щтракна с пръсти и Лия веднага дофтаса. Това беше една от 'прислужничките и' - кажи им, веднага, ама моментално, да ми се разкарат от погледа!
- Добре, Джу. - тя се завъртя към нас, изкашля се веднъж и започна - вие кучки, веднага се разкарайте иначе..
- Иначе какво? Стига Лия! Само ближеш краката на Джун, а тя какво прави за теб? НИЩО! Тя те манипулира.
- Джейни, чакай, чакай. Кой във 6ти клас ме измъчваше? - говореше толкова гадно за Джей. Да преди и мен измъчваше, но Джей вече е нов човек.
- Хей, хей Лия мери си думите. Ние ще се махнем, а ти ще си останеш при тая.. А и междудругото.. само за информация.. една от ваще дружки е умряла. Опаааа. Да не стане същотото и със останалите.. - Кейт им се озъби и ги погледна доста гадно, можеше да бъде злобна, когато искаше.
Всички се спогледаха, само Джу продължаваше да се хили.
- Вие глупачки си мислите, че след като е умряла една от моя клуб и той ще се разпадне ли? Хахаха много сте наивни. Точно веднага мога да я заменя с друга.
Настъпи тишина. Момчетата около Джун се огледаха и се изнизаха със извинението 'отивам на площада. След малко почваме.' Така решихме и ние да се разкараме.
- Безсърдечна кучка - измънках си под носа, след като Джей хвана ръката ми и ме поведе към площада, където беше цялото училище.
Джун и Джей бяха най-добри приятелки преди. Джей не знаеше какво е да си богат и дружеше със съвсем обикновенното момиче Джу. Двете бяха непобедим отбор.До края на 6ти клас. От тогава всичко се промени изцяло. Джей започна да става по-близка със Кейт и Блу, а Джун постоянно я ревнуваше, защото на нея никой не и обръщаше внимание. Докато Джей беше с Джу, тя се държеше ужасно със всички. Със мен, със Лилия. Постоянно отговаряше и се превръщаше във кифла като Джун. Но една случка тотално преобърна живота им. На рождения ден на Джей, Джу си беше харесала едно момче, което харесваше и Джей. Момчето се казваше Бил и той също много харесваше Джей, но го беше срам да и признае. Джу постоянно ходеше след него, с една дума му досаждаше. А той постоянно се навъртваше около Джей, а на нея и беше все едно. Е не точно де. Правеше се пред Джу. Като дойде реда да духа свещите Джей затвори очи и Джу се намеси.
- Чакайте трябва да кажа нещо. - каза тя и се усмихна.
- Казвай по-бързо Джу. - каза Джейни. Аз бях там и още помня точните думи. Джей не ме харесваше, но беше задължена да ме покани.
- Значи, харесвам едно момче. Харесвам Бил. - тя стана от мястото си и тръгна към Бил хвана го за ръка и го целуна страстно пред всички. Той веднага я бутна и погледна към Джей, а тя изглеждаше отвратена от тая сцена.
- Тръгнете си. Не искам да ви виждам. - и тогава Джей показа всъщност каква е - Джу ти си подла кучка. Не знам как съм могла да бъда приятелка със такава като теб. - Джей ги хвана за китките и ги изкара пред входната врата. - да го духате и двамата. - и затвори вратата пред носовете им.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#5 2012-05-11 08:41:08
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Много бързо стана всичко!Но нищо,дай НЕКСТ!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
Pages: 1