Pages: 1
#1 2012-04-29 12:46:39
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Re: Сладникави романтици?!
За да си влюбен наистина винаги ли трябва да бъдеш такъв сладникъв романтик?!Пуснете мнения и споделете обичате или не романтиката?
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#2 2012-04-29 15:41:58
Чак пък да я обичам, не мисля. Мога и без нея. Не харесвам пресилените неща, цветята и онези прекалено лигави, галени имена. Не мисля, че за да си влюбен, трябва да си голям романтик. Всеки показва и изживява любовта си по различен начин. Аз лично наистина не си падам по романтиката, но не бих отказала неща като специална вечеря в ресторант, или просто едно " Обичам те. ", стига да усетя, че е искрено, разбира се. Доста често се дразня, когато някой ми каже тези думи, не, защото съм човек лишен от пълно чувство за романтика, а просто, защото знам, че не са истински.
#3 2012-04-29 17:04:26
- _Venus_
- Member
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-03-06
Да, определено трябва да е така. Романтиката понякога изчезва, но това според мен се дължи на настроението. Ако човека до теб е бесен, не можеш да искаш от него да бъде романтичен. Може да се държи романтично, но да прекалява, веднага ще го резна >.<
И си е романтично, това ако ти подари цветя, кво ще ми кажете, че няма да ви разчувстват ли?!?
Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]
#5 2012-04-29 17:57:12
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
Аз не съм от типа романтички .Изглежда ми пресилено ,ако искш нещо направи го .Давам пример двама души искат дасе оженят и мъжа пада на колене ,подарява пръстен и моли за ръката и .Това на мен лично не ми харесва може да мине и без тези коленичения пръстени и сладки думички .Затова извода ми е ако искш нещо казвай го направо
#6 2012-04-29 18:45:54
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Чак пък да я обичам, не мисля. Мога и без нея. Не харесвам пресилените неща, цветята и онези прекалено лигави, галени имена. Не мисля, че за да си влюбен, трябва да си голям романтик. Всеки показва и изживява любовта си по различен начин. Аз лично наистина не си падам по романтиката, но не бих отказала неща като специална вечеря в ресторант, или просто едно " Обичам те. ", стига да усетя, че е искрено, разбира се. Доста често се дразня, когато някой ми каже тези думи, не, защото съм човек лишен от пълно чувство за романтика, а просто, защото знам, че не са истински.
#7 2012-04-30 12:38:36
- Ivonaa
- Member
- From: Wonderland [!] P
- Registered: 2012-03-29
Не е задължително.Зависи и от другата страна.Трябва поне малко да се съобразяваме с личността на другия.
#8 2012-05-08 17:46:49
- youngmoney9
- Member
- Registered: 2012-04-03
Не съм голяма романтичка.. Смятам, че любовта между двамата не може да дойде с някакви свещи, плюшени играчки и цветя! Много лигаво и преувеличено ми се струва всичко това, но все пак е хубаво от време на време да се показва привързаността към дадения човек. На мен обаче тези клишета не ми харесват, по-добре само да чуя "Обичам те", отколкото всичките тези сцени да се изиграват и да е толкова скучно и неоригинално.
NO PAIN IS FOREVER!
#9 2012-05-08 18:05:31
- SweeT_BunnY
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2010-02-08
Аз не си падам голяма романтичка. Мога да има и без цветя и бонбони, нито си падам много, много по галените имена.. Разбира се, ако ми подари букет цветя, ще се разчуствам, но ако момчето почне и с бонбони, свещи и т.н. ще му кажа да не се престарава толкова, тей като го харесвам заради самия него, не заради това колко е романтичен. Както Leonore. ми е достатъчно само едно "Обичам те!", стига да е искрено.
#10 2012-05-08 19:41:24
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Мога да си го кажа без да ми тежи. :Д Обожавам романтиците. Просто са ми слабост.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#11 2012-05-09 11:25:38
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Аз не съм от типа романтички .Изглежда ми пресилено ,ако искш нещо направи го .Давам пример двама души искат дасе оженят и мъжа пада на колене ,подарява пръстен и моли за ръката и .Това на мен лично не ми харесва може да мине и без тези коленичения пръстени и сладки думички .Затова извода ми е ако искш нещо казвай го направо
♔...................†...........♔
Pages: 1