#1 2012-04-24 16:20:30

florchety
Member
From: Miiami Beach
Registered: 2011-09-12

Re: Временни цветни кичури

Мисля да си правя временни цветни кичури. С тъмно кафява коса съм и се чудех какъв цвят ще ми отива.
Он; Правеха се със сух пастел, нали?

Мерси предварително.. smile

#2 2012-04-24 16:32:37

demi-lovato
Member
From: L.A BaBy
Registered: 2009-03-11

Искам да ти кажа,че и моята коса е същият цвят ,като твоя и с пастел не се получава.То седи ,като някакъв прах и щом се срешиш пада.Не обръщай внимание на снимките в интернет,защото те са минали през преработка.Иначе ,ако искаш кичури си купи цветен спрей от някой парфюмерия.Струват към 4-5лв.

[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

As long as you love me ♥  ♫

[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]

[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]

#3 2012-04-24 16:35:56

florchety
Member
From: Miiami Beach
Registered: 2011-09-12

Искам да ти кажа,че и моята коса е същият цвят ,като твоя и с пастел не се получава.То седи ,като някакъв прах и щом се срешиш пада.Не обръщай внимание на снимките в интернет,защото те са минали през преработка.Иначе ,ако искаш кичури си купи цветен спрей от някой парфюмерия.Струват към 4-5лв.

И аз мисля да си взема спрей.. nod

#4 2012-04-28 13:32:41

h765b57
Member
Registered: 2011-10-09

Аз си правя с бои за рисуване smile Пак става,седи няколко дена,но трудно се реши косата  sad

Don't Worry Be Happy smile

#5 2012-04-28 16:40:48

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Може и със сух пастел,ама ако искаш малко по-трайни,направи си с фуксин (розови),гранофорин (са зелени) и пеок*... нещо си (са сини или лилави)

*Не мога да се сетя за цялото име,но го има в аптеките. Махат се след три-четири дена,зависи колко често си миеш косата и се слагат лесно,но доста цапа.. :Д

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#6 2012-04-29 00:46:29

simonka_999
Member
From: Espana
Registered: 2011-03-13

Може и със сух пастел,ама ако искаш малко по-трайни,направи си с фуксин (розови),гранофорин (са зелени) и пеок*... нещо си (са сини или лилави)

*Не мога да се сетя за цялото име,но го има в аптеките. Махат се след три-четири дена,зависи колко често си миеш косата и се слагат лесно,но доста цапа.. :Д

Нарча се "Пиоктанин" продава се в аптеките и е безвредно за косата.Попринцип косата ми е кестенява и съм я правила цялата с пиоктанин преди 4 години и стана лилава и на мен лично много ми харесваше. smile

Жuвоmъm не е да чакаш да оmмuне буряmа,а да се научuш да mанцуваш nод дъжда!.. ; ] .. heart

Жuвоmъm nречуnва наú-сuлнumе,nосmавяúкu гu на колене,за да докажаm,че могаm да се uзnравяm.. Слабumе не гu закача - mе са на колене цял жuвоm! star

Diego Miguel heart

[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_m0e07jGAWC1r2a24bo1_500.gif[/img]

#7 2012-04-29 09:00:51

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Нарча се "Пиоктанин" продава се в аптеките и е безвредно за косата.Попринцип косата ми е кестенява и съм я правила цялата с пиоктанин преди 4 години и стана лилава и на мен лично много ми харесваше. smile

Да де,добре. Много сладко става и с другите две,ако искаш опитай. : )

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook