#1 2012-04-27 19:40:40

KukLeto0
Member
Registered: 2012-04-06

Re: Любов от разстояние..:)

Беше топла ранна сутрин. Слънцето грееше толкова приятно, минаваше през прозорците и гъделичкаше
с лъчите си. Ива не обичаше да става рано, но днес просто се налагаше. Миризмата на кафе, се носеше в цялата къща, тя стана и
последва аромата, който водеше до кухнята, но отново беше сама, техните вече бяха отишли на работа, но тя беше свикнала, дори не и
направи впечатление. След като си взе душ, тя излезе на балкона, запали цигара и изпи набързо кафето си. Много неща и минаваха през главата. Ива
беше нова в града, а днес беше първия учебен ден. Тя беше нервна. Искаше да изглежда добре. Бяха минали 3 месеца откакто
се бяха настанили в градчето. За краткото лятно време, в което беше там, тя беше срещнала много приятели. Беше минала и през няколко
връзки, неуспешни, но тя отдавна ги беше преодоляла. Ива беше момиче, което знаеше какво иска и знаеше как да го получи.
Беше красива, с не много дълга кестенява коса. Красиви устни и големи пъстри изразителни очи. Тя погледна часовника и разбра,
че отново ще закъснее. Накъдри косата си, сложи спирала и подчерта цвета на очите си с черен молив. Обу тъмно сините си дънки,
а нагоре понеже беше топло облече любимия си черен потник. Взе чантичката си, обу любимите си черни токчета, усмихна се и тръгна към училището.

#2 2012-04-28 05:58:25

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Оправи си заглавието!!!

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2012-04-28 06:49:19

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Не ми допада по много причини.
1.Пунктуацията напрови ми бърка в зравето.
2.Имаш няко грешки при правописа.
3.Малко не разбрах. Как така ще закъснее отново, като това е 1-вият учебен ден?
4.Подреди си мислите и после пиши и
5.Оправи си заглавието smile

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#4 2012-04-28 08:08:57

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

Не ми хареса.

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

#5 2012-04-28 09:18:27

мuaa {}
Wayne's world. ♥
From: Идвам от там, където ще отидеш
Registered: 2012-03-10

Не ми хареса особено, но дай некст да видим какво ще сътвориш.

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.

#6 2012-04-28 20:02:33

KukLeto0
Member
Registered: 2012-04-06

Лятната ваканция свърши.Свършиха домашните партита и забавлението,нощните излизания и дискотеките идва време за ново начало като : учене,любов, караници и всички неща,които са типични за тийненджър.Времето беше хубаво, но започваха неприятните събуждания
от сестра му "бате ставай .. хайде бе бате ще закъснееш". Емо се разсъни набързо , изплакна си очите, изми си зъбите отиде хапна един сандвич, издокара се за първия учебен ден и тръгна за училище. Няколко дена преди това му бяха казали че щяло да има нова ученичка в класа и му беше доста интересно каква ще е, дали ще е поредната зубърка в класа му или ще е нещо различно. И така той пристигна в училище, поздрави се с всички и седна на чина в очакване на новото загадъчно момиче. Чудеше се защо все още не я е видял...;]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook