#1 2012-04-24 19:51:07

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

Re: No Exit

Здравейте приятели ,хрумна ми нещичко.,може би има за дооформяне още ,но толкова успях ! Приятно четене..  smile  kiss

---------------------------------------------------
  Аз се събудих със сълзи на очите си,след поредният кошмар,в който умирах..Отворих очите си и погледнах,че.. ръцете ми бяха в кръв,а аз завързана за стол..Какво по дяволите?! На стената до мен имаше написани най-различни надписи с кръв..
''Ще умреш кучко,хахаха''; '' Ще си платиш''
Мислех си само едно ,зашо съм ТУК? ..Какво се е случило,не си спомнях нищо ,всичко някак беше изтрито от съзнанието ми..
  Тогава видях сянка до вратата.Това ме уплаши.. Чух тих глас,който гласеше:  - ''Дори когато изтръгна мозъка ти и умреш,няма да се оттървеш от мен! ''
Какво по дяволите ?..
Започнах да дишам много дълбоко от страх.. Чух звукът на..резачка..Тогава някакво ,,НЕЩО'' разби вратата и тръгна към мен.
-Помощ!Кой си ти,какво искаш от мен? -крешях ужасена..
Изглеждаше ужасяващо .Беше жена.Лицето й беше в дълбоки рани,краката й в ножове,а от устните й течеше кръв..
-Ще си платиш,КУЧКО!!-изкрешя тя..
-КОЕ?-извиках със сълзи на очи..
-Не се прави,че не помниш,какво се случи миналата нощ ..
Миналата нощ?..-изфъфлих аз....

КАКВО СЕ СЛУЧИ МИНАЛАТА НОЩ...

-Хей Джес!Гаджето ти ни чака,побързай! -дочух отвън гласът на приятелката ми-Хейли.
    -Идвамм!-извиках тичайки аз.
  Качих се в колата и потеглихме.Отивахме на купон.
  -Здравей скъпа!-каза ми Джон. (гаджето ми)
  -Здрасти! -усмихнах се ..
Бях притеснена.Имах някакво странно предчувствие!Лошо предчувствие..Незнам защо,просто така..
   Смеехме се и се веселяхме по пътя.Изведнъж колата си разтресе.Ние изляозхме и видяхме някаква кола.Непознат беше ни блъснал колата със всички сили.
Джон бесен блъсна вратата на този и каза:
  -Ей шибаняк!Какво направи бе?!
  -Проблем,КОПЕЛЕ?-каза спокойно непознатият.
Той изглеждаше страшно.Очите му бяха червени .. Доста беше надрусан.. Дрехите му-разкъсани..
  -Да! Проблем имам,знаеш ли колко съм платил за тая кола?-отвърна Джак..
Психопатът му налетя и с един удар приятелят ми вече беше в безсъзнание!
  -НЕЕ!Какво направи?! -Ще те убия!- ядосано казах аз..
  -Не се хаби мило,никой няма да те чуе,както и приятелката ти!- ухили се той..
  Бяхме посред пътя,не минавах никакви коли ,а селата бяха много далеч..
  -Сега ще ви оправя кучки!-извика той.Хвана ни за ръцете и ни би инжекции..
Глава ми започна да се замайва ..Всичко се въртеше..

-------- След два часа-------

-Как сте сладурани?-попита ни той.Бяхме в някакво място ,незнам къде..Но беше много яко..
   -Добре съм,скъпи!-влюбено му се нахвърлих и го целувах страстно..
   -Той е мой.,нещастнице!-налетя ми Хейили.
  След около минута се бяхме хванали за гушите.Наръгах я с нож в рамото,а тя мен в крака.
  -Не! Не се карайте ,мили мои..-викаше човекът,закойто се збихме..
Тогава се засили към мен хвана ме здраво ,завърза ме за стол.Започна да ме бие с всички сили.Аз крещях от болка.Замайвах се,докато виждах как той я придърпва към себе си и тогава.. започна да й бие инжекции ,дупчеше я с ножове..изгубих съзнание ....               ***

[/img]

#2 2012-04-24 19:58:27

lovegackt
Member
From: My imagination *~*
Registered: 2011-09-26

Ами....честно казано, не знам как да коментирам о.O

Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]

#3 2012-04-24 20:08:59

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

Мда, и аз като теб не мога да коментирам. Много гадно и зловещо ми звучи, имаш правописни грешки тук-там, но дай некст.
+ това ми се струва малко объркано и шантаво..

#4 2012-04-24 20:33:47

DeathPrincess231
Member

Мм малко се обърка ,защото за пръв път пиша история по този начин,но все пак благодаря laugh  smile  Та ще пусна и следващата част..  star
---------------------------------------------

След като си спомних всичко..Аз осъзнах,че това ''НЕЩО'' беше..Най-добрата ми приятелка-Хейли..Психопатът я е превърнал в нешо,подобно на ..НЕГО!..
  -ХЕЙЛС?- измънках аз..
  -Няма Хейлс вече!- каза тя..
  -Но,не помниш ли той упои и двете ни..Когато му налетях да го целувам,бях надрусана..Спомних си всичко!
   -Незнам за какво говориш,така че млъквай и да свършваме с това!-запъти се към мен..
   -Хейлии! Знам ,че си тии,НО още си надрусна..Забога ние сме най-добри приятелки!..
   -Не ,не се сещам! Знам само ,че вече живея с новата си любов и той иска да приключас теб СЕГА! - изкрещя тя.
    -Не недей! Това не си ТИ!-допълних.
    -Нямаш изход,аз не те познавам ,не усложнявай нещата кучко!Той иска след като убия теб да продължим с всички твои близки и хора,които обичаш!И спомена някакъв идиот,които му се развикал на пътя,бил твой приятел..Хах..
   -КАКВО?! За Джон ли говориш?Къде е той кажи ми !!- изписках веднага..
   -Мм незнам ,може би е мъртав вече,зависи докъде е стигнал новият ми приятел..-изсмя ми се тя.
   -Ще ви убия кучи синове!!-виках докато сълзи се стичаха по мен.
   -Опитай да те видя ! -засмя се тя.
   -ПОМОГНЕТЕ МИ!-чуваха се блъскания в стената от друга стая..
    -ДЖООН!Ти ли си?!-извиках аз.
    Виковете за помощ продължаваха.Започнах да блъскам със стола ,за да се измъкна..
Тогава ''Хейли'' ме удари здраво. Продължи да ме измъчва и след това.
   -Пусни ме! Знам,че Хейли е жива ,Повярвай в себе си! ...-помолих аз.

#5 2012-04-24 21:00:53

dobchitu
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2010-02-18

Мда, и аз като теб не мога да коментирам. Много гадно и зловещо ми звучи, имаш правописни грешки тук-там, но дай некст.
+ това ми се струва малко объркано и шантаво..

"Always walk on the road  you choose and if people around you try to change the road, when you arrive, make them regret"

#6 2012-04-24 21:10:53

LqLq96
Member
From: Miami,Fl
Registered: 2011-09-29

Ехаа...някак си ми стана интересно, но ако довечера имам кошмари вината е твоя  laugh

Бивш Профил:sweet_ashley sun
[img]http://prikachi.com/images/460/3910460j.jpg[/img]
Pitbull heart  heart  inlove  inlove  kiss  kiss  star  sun

#7 2012-04-24 21:49:49

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Хехее, мен ме радва..  sun  laugh Само пускай повече описания, иначе като идея е добра. ;д

#8 2012-04-25 06:32:02

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

Хехее, мен ме радва..  sun  laugh Само пускай повече описания, иначе като идея е добра. ;д

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#9 2012-04-25 06:57:16

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Брутално. laugh Некст.

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#10 2012-04-25 08:17:01

BlackkAngel
Member
Registered: 2012-02-29

Много брутално ... Харесва ми  ... но ако имам кошмари ТИ си виновна  laugh    heart  star

#11 2012-04-25 08:37:56

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Прекалено кратко, изпълнено само с брутални действия.Не мога да определя дали ми харесва или не...От една страна ме кефи, че е брутално, но! Една история трябва да съдържа повече подробности, алегории, сравнения.Да накара читателя да се почувства, сякаш гледа случващото се отстрани.Да го изпита. Към края просто си го намазала...Как са се озовали на това място?! Защо са се надупчили заради него, изнасилил ли ги е, какво ги е правил?! Защо е започнал да ги бие? Това го разбрахме, бил е напушен, ама малко по-подробно.Дупчил я, бил и инжекции и това е.Давам ти един съвет-напиши следващата част по-дълга, ще е по-добре.Това й трябва на историята ти за да накараш всички ни да се пристрастим  wink А аз ще чакам некст...

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#12 2012-04-25 09:39:56

Lidka2
Member
From: In wonderland {} < 3 3
Registered: 2010-08-28

Аааа  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

Fight all your demons. ;]]

#13 2012-04-25 14:01:08

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Прекалено кратко, изпълнено само с брутални действия.Не мога да определя дали ми харесва или не...От една страна ме кефи, че е брутално, но! Една история трябва да съдържа повече подробности, алегории, сравнения.Да накара читателя да се почувства, сякаш гледа случващото се отстрани.Да го изпита. Към края просто си го намазала...Как са се озовали на това място?! Защо са се надупчили заради него, изнасилил ли ги е, какво ги е правил?! Защо е започнал да ги бие? Това го разбрахме, бил е напушен, ама малко по-подробно.Дупчил я, бил и инжекции и това е.Давам ти един съвет-напиши следващата част по-дълга, ще е по-добре.Това й трябва на историята ти за да накараш всички ни да се пристрастим  wink А аз ще чакам некст...

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#14 2012-04-25 18:10:51

DeathPrincess231
Member

Благодаря все пак за мненията  smile
------------------------------

.. -Не знаеш нищо ,кучко.-възпротиви се отново.
В този момент псиихпатът влезе при нас ,докато тътреше някакво момче.Беше ми познат.Ръката му беше отрязана..Не можеше да говори.
  -П..М..щщ..!-измънка той.
  -ДЖОН?-отворих уста аз.
Да това беше той.Толкова измъчван и наранен изглеждаше..
  -Какво сте направили?!-блъснах толкова силно със стола ,че изпищях от болка.Опитвах се да се развържа.
  -ОСТАВЕТЕ ГИ НАМИРА!- изкрещях и се блъснах отново със стола.Тогава въжетата се скъсаха..Изправих се колкото мога по бързо и със стола тръгнах към тях.Започнах със всички сили да удрям.
  -Ще си платиш!- извиках отново.
  -Много ли си отворена,малката?-засмя се психопата и хвърли фас в лицето ми..
  -Защо е всичко това?! Защо нас?Какво искаш?! Ти превърна най-добрата ми приятелка  в психопат,почти уби гаджето ми ..и мен!Защоо..-запитах с цял глас.
  - Свиквай! Просто ще умреш!-каза той.
  -НЕ! Има причина,кажи я !-възпротивих се аз.
  -Кучко принуждаваш ме !-каза той и започна да разказва нещо..:
''  -Аз отраснах заедно с твоя баща!Бяхме най-добри приятели.Докато той не се измести в друг град.Намери си нови приятели,а аз останах съвсем сам.Семейството ми УМРЯ. Един ден той се върна..Но не беше същият,когото познавах.,Беше станал богато разглезено хлапе..
  -Е,как си загубеняко?-тросна ми той като ме видя..
  -Ти ме съсипа.-отвърнах
  -Бяхме най-добри приятели..вече НЕ.''
  -Тогава аз се заклех ,че един ден ше намеря неговото семейство и ще го избия един по един..Така той ще си плати! И ето ме СЕГА! -допълни психопатът.
   Той ме погледна злобно и каза:
   -хмм..Отмъщението е толкова сладкоо.. и ще продължава да е.
   -Махнете се оставете ме!-блъснах го аз.., Тогава ''най-добрата ми приятелка''-тръгна към мен ,за да ме спре ,но намерих бутилка до мен.Взех я и я ударих в главата с нея.Тя започна да вика и през това време избягах през вратата.Повлякох с мен и Джон ,доколкото можех.Докато бързах си мислех..
Странно място .. Приличаше на..Лудница..Но Лудите всякаш бяха навсякъде..
  -НЯМА ИЗХОД,слънчице.- Каза някакво момче,което ме гледаше ,докато минавах.
Изглеждаше.,по същия начин както всички тук..ЛУДИ..
   -Боже ,ПОМОГНИ МИ!-молех се само аз.
   Обикалях ,но не намирах изход.Видях  някакво място.,като стая нямаше никой там.Взех кърпички и седнах да попия раните на Джон.
   -аа..аа !-дочух аз от него.
   -Добре ли си ,Хей ,Чуваш ли мее?-веднага реагирах.
   -Да,супер съм.-каза той..Въпреки,че не беше супер..
   Тръгнах да отивам за вода,когато чух :
   -Казаха ли ти ,че ще умреш,скъпа?-от него..
   -Не..не не и ти !-заплаках аз..
   Запъти се към мен ,изправи се и ме приклещи в ъгъла..
   -Какво?Ти си добре.но но..- не можах да довърша..
   -Ох,колко си ми наивна.,и така ще си останеш..Всичко беше капан,знаеха,че ще ме измъкнеш със себе си.. Аз бях тайният човек.Но ти ми повярва..Голяма грешка..-Усмихна се грубо той.
   Не.,и той беше дрогиран..Край нямах изход..вече..Свършено беше..
   -Не ме наранявай,недей!-помолих го аз.
   -Край!Свърши..Той започна да ми придърпва ръцете и посегна да ми бие инжекцияя..Тогава аз го ударих..спринцовката падна на земята ,през това време бягах където ми видят очите.
   -Помогни ми Джес,моля те !- Насреща ми бягаше Хейли..
   -Какво?Ти се върна,Найстина ли?-Помислих,че отново има надежда ,да не съм изгубена...
    -Да,помогни ми!-каза тя.
    -Веднага!-Тръгнах към нея ,за да я хвана за ръката ,но тя ме хвана за косата и ме събори на земята.
    -Какво си мислеше?-засмя се тя..
    -Но .но аз повярвах..- изфъфлих аз.
    -Твоя грешка,кучко! -засмя се тя докато ме душеше..

#15 2012-04-25 18:34:57

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Познато ми е... преди имаше почти същата история от друго момиче/момче...  wondering За тинейджъри, които по пътят срещат някакъв луд, който ги води на място, където ги убива.. И по-късно приятелите се е оказало, че те ''работят" за тоя психо... Мда, напълно позната.

#16 2012-04-25 18:37:28

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Малко е нереално, от нормален тинейджър, със 2-3 инжекции да станеш психо.., но дай некст.

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#17 2012-04-26 08:26:12

BlackkAngel
Member

Некст  (arrow)

#18 2012-04-26 14:58:02

Lidka2
Member
From: In wonderland {} < 3 3
Registered: 2010-08-28

Некст ! heart  heart  heart

Fight all your demons. ;]]

#19 2012-04-27 07:03:56

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Познато ми е... преди имаше почти същата история от друго момиче/момче...  wondering За тинейджъри, които по пътят срещат някакъв луд, който ги води на място, където ги убива.. И по-късно приятелите се е оказало, че те ''работят" за тоя психо... Мда, напълно позната.

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#20 2012-05-18 18:34:26

DeathPrincess231
Member

Не,историята не е крадена! Лично моя е .. та ето го некста за тези,които искаха  star

-----------------------------

Слънцето вече залязваше..Беше много тихо ..а аз треперех ,психопата се опитваше да ме убие.,е поне щях да се оттърва от всичко ТОВА..
   -Ти не трябва да живееш!-Говореше ми той.
Дъхът ми лека-полека спираше..Ръцете ми бяха вкаменени от студ..Краката ми трепереха.,всичко ми причерняваше.Изгубих съзнание,последното,което видях беше как  най-злобно ''голямата ми любов'' ме погубваше.
                     СЛЕД ОКОЛКО ПЕТ ЧАСА ..

-Всичко ще бъде наред!-шепнеше ми човек,който беше надвесен над мен.Образа му малко ,по-малко придобиваше нормален вид.Тогава видях,че приличаше на ..ТАТКО..
Какво?Та той замина и ме беше изоставил съвсем сама..Пращаше ми пари ,за храна..Така живеех,училище ,партита,интриги ..,Но без семейство..Не го бях виждала от години..
Питах се само..в РАЯ ли бях..
   Бавно осъзнавах,че е реално.НО как? Аз съм жива..
   -Татко?Какво се случи?Мислех,че съм мъртва!-заплаках аз под него.
    -Шшштт..Да ме си мислеше ,че ще те  оставя?
  Та ето какво се случи с мен .-започна да разказва той.
    ,,Връщах се от работа ,когато телефона ми звънна.
      -Ало,дъщеря ви е изчезнала.Няма я в дома си от седмици.Обади ми се една от съседките. Каза,че дъщеря ми е в НЕИЗВЕСТНОСТ..Тогава се сетих за скривалищата на онзи нещастник..И,че беше пълен психопат и планираше много убийства..по тия места.Запалих колата веднага и ттръгнах насам.
     Като пристигнах си облякох дрехи,с които да изглеждам..като всички.Така се промъкнах .Взех два ножа .,раних момчето ,което ,тъкмо те убиваше.Той падна на земята.Така после те донесох доттук.. И ето ме..-усмихна се той.
    -Пак се чудя дали сънувам ,защото бях съвсем сама околко тоя ужас.. -казах му..

#21 2012-05-18 19:32:05

BlackkAngel
Member

Некст (arrow)

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook