#1 2012-04-20 22:32:48

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Re: Вuолетовu облацu // Завършена //

Здравейте!
Обмислях да започна нова история веднага след края на "Художник на спомени",но просто не можах да избера коя от идеите си да развия.
Това тук е нещо ново,изцяло вдъхновено от реални лица и събития,като мога да кажа,че главната героиня е мой прототип.Предварително се извинявам за предстоящи забавяния на новите части,тъй като историята още не е довършена.
Надявам се да ви хареса!

Виолетови облаци

Какво е да знаеш,че ще изгориш,но с всички сили да тичаш към огъня?Да си наясно,че си на ръба на пропастта,но да продължаваш да ходиш?Да усещаш,че държиш нож,но силно да притискаш острието в ръката си?
Аз ще ви кажа.Това е да си сигурен,че до себе си имаш чаша вода.Че успоредно с теб по ръба върви още някой.Това е допирът на ръкавицата върху дланта ти.
Това е Той.

... Наклоних глава надолу,едва отделила устните си от неговите.Той дишаше тежко,дъхът му идваше накъсан срещу кожата ми.
- Имам чувството,че правим нещо нередно.. - тихо прошепнах аз.
Той плъзна ръката си около врата ми,впивайки поглед в мен,взираше се в очите ми така,сякаш виждаше и най – далечните кътчета от душата ми.Не каза нищо, а яростно и все пак някак нежно ме придърпа още по – близо до себе си,сливайки устните ни в нова целувка.Това сложи край на разговора...

Голямата стрелка на часовника се завъртя още един път,напомняйки ми колко кошмарно закъснявам.Хвърлих в сака си дрехите,хавлията,слушалките,както и шампоана,душ – гела и лосиона за тяло.Игнорирах звъна на телефона – пределно ясно ми беше,че Тес,най – близката ми приятелка,ме търсeше.Ходехме заедно на фитнес от месеци,а днес просто не успях да се приготвя навреме. Излязох бързо от апартамента,някак си заключих вратата и изтичах по стълбите,нямах време за асансьора.
Тес ме чакаше пред блока.
-    Извинявай,ще се реванширам,обещавам.
-    Мартини Бианко в петък след репетицията ти,Иви.
-    Идеално.Да тръгваме – хванах я под ръка,леко използвайки я за упора.Бях задъхана от цялото това бързане сутринта.
Стигнахме до залата малко по – късно от обикновено,но това не попречи да направим една добра тренировка.Успокоих се едва след като излязох от банята.
Тес ме чакаше в съблекалнята,вече напълно готова.Моята любима черноока брюнетка,приятелката,с която бях израстнала.И на която бях готова да поверя дори живота си.
А коя съм аз?Засега е достатъчно да знаете името ми.

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#2 2012-04-20 22:56:16

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Изглежда интересно като за начало. Некст smile

#3 2012-04-20 23:06:52

lovegackt
Member
From: My imagination *~*
Registered: 2011-09-26

Мммм, звучи доста добре. Некст  heart

Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]

#4 2012-04-20 23:40:49

jetix4e
Thug Angel
From: London
Registered: 2010-02-01

Харесва ми. Некст   smile

#5 2012-04-21 05:02:20

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

XVIII. XII .MCMXCVII

#6 2012-04-21 06:01:36

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

Заинтригува ме. Да видим натам какво ще стане. + ще я следя.  sun

#7 2012-04-21 06:07:28

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

търсше.

+ Само тук имаш правописна грешка. ТърсЕше. : )
извинявам се за спама.

#8 2012-04-21 08:13:28

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Заинтригува ме. Да видим натам какво ще стане. + ще я следя.  sun

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#9 2012-04-21 08:20:02

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Звучи много интересно.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#10 2012-04-21 08:29:19

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04

Харесва ми. Некст   smile

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#11 2012-04-21 08:37:42

Heroine queen
Daughter of Mafia boss
From: Люлин.
Registered: 2010-07-02

Интересно е. (y)  sun

[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥

"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]

#12 2012-04-21 09:41:24

mimety12
Member
Registered: 2011-10-27

Nina Dobrev and Paul Wesley obicham gi i dvamata!!:*

[img]http://i1106.photobucket.com/albums/h361/salvatore-gilbert/Stelena.gif[/img]

#13 2012-04-21 10:24:57

sofarawayX.
Member
Registered: 2011-02-05

Отдавна не съм следила история, но тази определено ще я следя! smile

[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333

#14 2012-04-21 11:05:57

zdravenq4e_17
Member
Registered: 2012-03-08

Зайнтригува ме(happy)  .. И аз смятам, че тази изтория определено ще се следии (y)  sun

ПП: Чакам некста..  wasntme

Love is choice..  ...

"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."

#15 2012-04-21 11:25:08

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Да си призная честно чета началото на историите и до там, но тази ми хареса страшно много от самото начало и определено ще я следя, харесва ми, начина по-който пишеш.
Хайде чакам следващата част!  sun

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#16 2012-04-21 11:59:37

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Звучи много интересно.

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#17 2012-04-21 14:58:58

privaтe Love
Member

Много се радвам,че съм успяла да ви заинтригувам  sun  Ето и следващата част

Всяка загуба причинява болка – макар и кратка.Какво усещаш,когато разбираш,че губиш нещо ценно – едно минало,един предишен живот,една стара самоличност? Разбрах и това – поносимо е.Защото има какво да го компенсира – новият Ти.

Изсуших дългата си до кръста коса.Едни казваха,че е тъмно руса,за други бе светло кестенява,за мен нямаше особено значение,макар да предпочитах да съм блондинка.Тес срещна погледа на сиво – сините ми очи в огледалото. Усмихнах й се.
-    Готова съм след минутка.
-    Няма да е зле,достатъчно те чаках за днес.И ако не си забравила,Боби иска да ни види.
Боби бе собственикът на фитнес залата.Бяхме станали добри приятели поради честите ни посещения тук.Трябва да кажа,че тренирахме само за тонус и определено бяхме в добра форма.Бо твърдеше,че трудно ще намери други 18 – годишни момичета с тела,по – поддържани от нашите.При мен важна роля имаше и друг фактор – когато си в Театрално студио,често се налага да танцуваш в постановките.Леля ми ръководеше школа към училището,което бях завършила преди месец.Прекарвах голяма част от свободното си време там,постоянно репетирахме нови неща и това наистина ме караше да се чувствам щастлива и пълноценна.Тес не идваше с мен,но една друга моя близка приятелка беше там – Сара,но всички и казваха Съни.
Тес прояви търпение,докато прибера всичко обратно в сака си и двете тръгнахме към кабинета на Бо.Там имаше поне още 30 души,всички трениращи в залата. Поздравихме и тихо седнахме на един диван.Боби изчака всички да замълчат,а после продължи:
-    Е,както казвах,имаме повод за гордост – сребърен и златен медал на последното състезание по лека атлетика.И нека кажем „Добре дошли” на Мат и Дийн.
Въпросните бяха най – добри приятели и тренираха в залата,но сме се засичали рядко,дори не се поздравявахме.И двамата бяха високи и достатъчно внушителни,за да побъркат някое момиче.Дийн имаше тъмно кестенява коса и сини очи.Детайлите ги забелязах после Не говореше много,но явно винаги знаеше какво да каже,направеше ли го.Мат от своя страна беше по – приветлив,винаги усмихнат и намираше общ език с всеки.Косата му беше пясъчно руса,а очите зелени.Двамата известно време дрънкаха за състезанието, докато ние с Тес обмисляхме какво да правим след като си тръгнем от тук. Наострихме уши едва когато Бо спомена „луксозна вила”.За да отпразнуват успехите си,Бо,Мат и Дийн организираха едноседмична почивка на въпросната вила далече извън града.Разходите бяха минимални,тъй като повечето бяха поети от фондацията на бивш атлет,световен рекордьор,а тази седмица се водела някакъв вид лагер.Излишно е да споменавам, че нямахме нужда от повтаряне.С Тес се записахме,а после поехме навън.На вратата се сблъсках с Дийн. Като че ли едва сега забелязах,че раменете му бяха по – широки от тези на Мат и мускулите му бяха по – добре оформени. Казах едно бързо „Извинявай” с усмивка,но после още доста време усещах погледа му върху гърба си.

#18 2012-04-21 15:29:45

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Много е хубаво! Некст! sun  heart

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#19 2012-04-21 15:39:07

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Много ми харесва! Чакам следващата част.

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#20 2012-04-21 19:31:19

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

Много ми харесва! Чакам следващата част.

XVIII. XII .MCMXCVII

#21 2012-04-22 06:06:04

sofarawayX.
Member
Registered: 2011-02-05

Страшно много ми хареса. Давай още! smile  smile  smile

[img]http://prikachi.com/images/254/3645254e.gif[/img] -- Обожавам! <33333

#22 2012-04-22 07:49:33

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Страшно много ми хареса. Давай още! smile  smile  smile

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#23 2012-04-23 18:38:04

privaтe Love
Member

Ще се постарая да публикувам новата част днес,ако не успея ви я обещавам за сряда  :p

#24 2012-04-24 07:25:21

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Супер е, некст!

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#25 2012-04-27 19:20:51

privaтe Love
Member

Съжалявам за забавянето,но наистина нямах време.
Колкото до историята - може да ви се струва,че в началото съм "претупала" някои неща,но това са просто факти,от които до една степен разясняват развоя на събитията и динаимката на действието по - нататък.Заповядайте!

За да достигна до правия път,трябва да прекося и няколко грешни криволичещи пътеки.В момента правех точно това,но не го осъзнавах.После щях да имам доста време да размишлявам над този факт.

Багажът беше стегнат,а ние с Тес чакахме до автобуса.Блъсканицата беше голяма,всички бяха нетърпеливи,а лъскавата вила ни очакваше някъде на калифорнийското крайбрежие.По време на пътуването доста се чудехме как ще уплътняваме времето си,докато Боби не ни съобщи прекрасната новина,че всичко ще е по график.Ранно ставане,закуска,тренировки и упражнения,срещи с различни треньори и какво ли още не.Някъде се включваше и обяд,а после имахме няколко часа свободно време преди вечеря.Това изуми всички ни,но вече беше късно да се връщаме.
След нялколко часа път пристигнахме.Имотът беше уникален,с няколко по – малки сгради за живеене в него,басейн с олимпийски размери,игрища за различни спортове и фитнес зала.Имаше и гледка към Тихия океан.Щяхме да преживеем някак тази седмица.
С Тес бяхме настанени в къща номер 4.И имахме и съквартиранти – Бо,Мат и Дийн.С тях споделяхме обща кухня и хол.След първия изтощителен ден,всички се бяхме събрали в хола.
- Я повторете,че не схванах.Кога всичко това ще приключи? – Тес се хвърли по очи на дивана.
- Имай търпение,нека изчакаме поне до утре,защото в момента едвам мърдам – наистина си беше така.Имахме изтощителни тренировки по плажен волейбол на температури далеч над 35 градуса.
- Стегнете се,дами.Утре е важен ден – единствен Боби се държеше на краката си.
- И кое те кара да мислиш така,тренер? – иронията в гласа ми беше повече от остро изразена.
- Ще играем тенис.
- На закрития корт,нали? – Мат все още имаше някакви слаби надежди.
- Мм,не,навън – така и не разбрахме как Бо намери сила за усмивка.
- О,как искам небето да се разтвори и да ме погълне – казах го наистина жално и зарових главата си в меките възглавници.
- Това може да се уреди – каза Мат замислено.Погледнах го скептично.Е,той видя само едното ми око,косата ми бе твърде разпиляна – Стой и гледай.
Докато осъзная какво се случва,той ме взе на ръце и ме качи по стълбите чак до моята стая.Всички започнахме да се смеем (съответно и да усещаме остра болка в коремните мускули).После с Мат останхме сами.А навън слънцето бавно потъваше в окена,оцветявайки го в изгарящо червено.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook