#26 2012-04-20 05:54:19

SmiLe_baby
Member
Registered: 2011-09-08

Re: Изплаши Се (История за Духове) Живите Мъртви

Некст!

ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.

#27 2012-04-20 18:23:32

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Днес няма да има некст..
Съжалявам.Утре ще пусна още.
heart

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#28 2012-04-20 18:27:14

Нелии
Member
From: LA
Registered: 2011-09-09

Неекстт  heart само че преди както пишеше, беше по - хубаво  heart

I tried to find you at the bottom of a bottle,
laying down on the bathroom floor,
my loneliness was a rattle in the windows,
you said you don't want me anymore..

#29 2012-04-20 18:32:31

miss_cute_kiss
Member

Неекстт  heart само че преди както пишеше, беше по хубаво  heart

Значи да пиша пак в минало?

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#30 2012-04-20 21:11:14

Black_pois0n
Member
From: На планетата Венера
Registered: 2010-09-04

и на мен в мин. време ми харесваше повече..
Некст
  heart

#31 2012-04-21 08:47:43

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

и на мен в мин. време ми харесваше повече..
Некст
  heart

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#32 2012-04-21 15:34:33

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Чак сега стигнах да прочета новите части.Историята е страхотна,но и аз си предпочитам миналото време.И да не пропусна .. некст!  heart

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#33 2012-04-21 17:17:05

rumito-todorowa2000
Member
Registered: 2012-04-03

Чак сега стигнах да прочета новите части.Историята е страхотна,но и аз си предпочитам миналото време.И да не пропусна .. некст!  heart

[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]

#34 2012-04-21 17:19:28

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#35 2012-04-21 17:23:39

мuaa {}
Wayne's world. ♥
From: Идвам от там, където ще отидеш
Registered: 2012-03-10

Онииии обичамм теее heart  heart  heart Некст некст нееекстт heart  heart
П.п. в мин. време беше по-добре.
nod

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.

#36 2012-04-21 20:51:42

miss_cute_kiss
Member

Добре,ясно ще пиша пак в минало,но имам една готова част която е в бъдеще,така че и тази ще е в СЕГАШНО време,пък нататък ще е както преди.

Част ІV

Дълго време оставам загледана в тъжния поглед на Кай,който е потопен в сянка,само зениците му съвсем леко заблестяват в тъмницата и само те се отличават от пустата тъмнина.Гледам го право в очите,които едвам различава,но той сякаш не ме вижда,а гледа някъде през мен.За първи път го виждам да изглежда по този начин.Толкова отпаднал и изпит.
-Не ми пука. -казвам и сядам на леглото.В момента в който бедрата ми докосват студеното полирано дърво,Кай вече е от другата ми страна.Седи и ме гледа с приглушен поглед едвам доловимо разкаяние и тъга.
-Не можеш просто да захвърлиш нещата и да умреш. -казва безпомощно,сякаш няма какво да направи и аз се облещвам срещу него сякаш не виждала никога,как той се подпира на една ръка,но залита и едвам не пада на леглото.Хващам здраво лакътя му,но въпреки това,той се струполява на леглото.Лягам безпомощно до него и го гледам в черните дълбоки очи.
-Какво ти има? -питам като се надявам,да каже,че просто е уморен,но докато се залутвам в мислите си не забелязвам,че Кай вече го няма до мен и в главата ми ехти само едно единствено изречение. ,,Върни се на зад,ако не искаш да умреш." Усещам се,че ме гони параноя и се преобличам,обличам широката тениска с която обикновено спя и се завивам.Унасям се в дълбок сладък сън.

Намирам се на зелена поляна с много цветя.Усещам,че е най-щастливия ден в живота ми.Слънцето нежно милва кожата ми и я дарява с топлина,листата  на малките но пъстри цветчета се люшкат в такт с вятъра,но усещам,че нещо не е наред.Всичко изглежда някак перфектно,даже прекалено перфектно.Цветовете са ярки,тревата е яркозелена,цветята са цветни.Всичко е искрящо,вдъхващо спокойствие,но на мен ми вдъхва повече безпокойство отколкото на който и да е на мое място.
Изведнъж се събират облаци.Небето посивява и започва да вали.Цветята вехнат,а цветовете избледняват.Приисква ми се да имам чадър и тогава той се появява в ръцете ми.Отварям го и той спира валежа над мен.Но всичко става сиво и неприятно.Изведнъж в далечината виждам нечие тяло.Лежи на земята и си помислям,че в съня ми има някой.Започвам да тича към него,но колкото повече го приближавам,толкова повече ми се иска да се върна,само че нещо не ми дава.Продължавам да тичам и все повече разбирам кой е това.Това съм аз,по-скоро моето тяло.Разбирам,че аз не съм в тялото си.Тогава започвам да крещя и да плача,когато се появява Кай.Който ме повдига и ми казва,как ако не искам това да се случи,трябва да се върна назад и да оправя нещата.

Тогава се будя и рязко се изправям от леглото.Чувам прокашляне в десния долен ъгъл на стаята и осъзнавам,че не съм сама.
-Кошмар ли сънува? -пита ме познатият глас на Кай,който сега и толкова отпаднал и дрезгав,сякаш се е разболял от грип.Идва до мен и сяда.Вглеждам се хубаво в лицето му и сега като че ли си е същия както беше и преди.Докосва с ръка кракът ми и аз потрепвам,защото дори и през това дебело одеало,усещам студенината на тялото му. Кай маха ръката си от крака ми и ме пита:
-Много ли ти е студено? -клатя отрицателно глава.Завряла съм.Кипя като свалена от котлона тенджера.
-Заспивай. -казва с вече не чак толкова пресипналия си глас и аз послушно си лягам обратно.Усещам как става и отива в ъгъла.
На сутринта ме буди звънливият звук на телефона му,който ме известява,че имам съобщение.
,,Да се видим днес,ще ти се реванширам заради дъжда и мокрите дрехи.
Джейми."
Затварям съобщенията и се чудя от къде Джейми е взел номера ми.Оставям телефонът от където го взех и виждам малко бяло хвърчащо  листче.Взимам го и разбирам,че е от Кай.На него той ми обяснява,че ще се върне довечера,защото има да свърши нещо важно.Оставям листа и си спомням за пресипналия му глас.Потръпвам и тръгвам да се обличам.
-Ще закусваш ли? -пита ме майка ми която тихо отваря вратата и е с толкова размазан грим,че веднага мога да се досетя какво е ставало в спалнята.
-Не.Къде е татко? -питам и забелязвам,че тя се напрегва и казва:
-Той е в командировка. -казва тя и аз се потрисам от мисълта която пробягва през мислите ми.Става ми ясно абсолютно всичко.
-Все тая.Чао. -казвам и затварям вратата под носа и.
-Мило. -познатият кадифен глас на Кай ме гали и аз се обръщам преливаща от енергия,като го виждам да стой зад мен същият както преди,с онзи психарски поглед и прекрасна сексапилна усмивка.Прегръща ме през кръста и ме целува по бузата.Усещам топлината на тялото му и топлите му устни.
-Ти си тук? -питам накрая изненадано.Кай кимва и ме оставя да се облека на спокойствие.Обличам се и той ме прегръща с това движение ме събаря на леглото и ме дарява с една страстна целувка.
-Трябва да ти помогна да събереш необходимото за да се върнеш назад.А и наистина съжалявам,че напоследък съм толкова странен,просто не се чувствам добре. -казва той и настроението ми окончателно замира.
-Добре.-казвам и го целувам на свой ред. -Какво ми трябва? -питам го и той става.Хваща ме и аз сядам в скута му.Вади едно листче от джоба си и кимна към него.
-Всичко това.

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#37 2012-04-21 21:16:11

Меги^^
Member
From: ЛА ^^..
Registered: 2011-10-13

Нексттт  heart !

[img]http://prikachi.com/images/445/4520445k.gif[/img]
Nobody dies a virgin...Life fucks us all
                                           -Kurt Cobain

#38 2012-04-21 21:40:24

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01

Нексттт  heart !

[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

#39 2012-04-21 21:59:51

drunk.bitch
Member
From: London, UK
Registered: 2012-03-20

Нексттт  heart !

[img]http://prikachi.com/images/522/5008522O.jpg[/img]

#40 2012-04-22 07:45:42

viktoriq_biserova
Member

Нексттт  heart !

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥

#41 2012-04-22 14:01:00

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Апф они, да не говориш за сегашно време?? laugh Чакам некст

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#42 2012-04-22 14:15:47

Aleks_stz
Member
Registered: 2011-01-29

Нексттт  heart !

#43 2012-04-22 14:35:57

Lidka2
Member
From: In wonderland {} < 3 3
Registered: 2010-08-28

Некстааа ! heart  heart  heart

Fight all your demons. ;]]

#44 2012-04-22 16:41:07

miss_cute_kiss
Member

Апф они, да не говориш за сегашно време?? laugh Чакам некст

Офф да дее,аз съм написала бъдеще -.-' Добре съМ ;дд

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#45 2012-04-25 17:56:52

nessy_
Member
From: -New York
Registered: 2010-12-25

Онииии обичамм теее heart  heart  heart Некст некст нееекстт heart  heart
nod

heart  heart Некст

[img]http://www.prikachi.com/images/105/4948105h.jpg[/img]
Докосвам гръбнака на вселената, когато пътувам из времето и оставям сянка върху слънцето, любовта ми е като песента на вятъра. Ако зависи от мен, никога няма да умра, ако зависи от мен, утре ще умра хиляди пъти и ще оживея седем секунди по - късно ..!!!

#46 2012-04-25 18:38:16

Нелии
Member
From: LA
Registered: 2011-09-09

Некстт  heart  heart  heart  heart  heart

I tried to find you at the bottom of a bottle,
laying down on the bathroom floor,
my loneliness was a rattle in the windows,
you said you don't want me anymore..

#47 2012-04-26 16:45:31

SmiLe_baby
Member
Registered: 2011-09-08

Некст!! heart

ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.

#48 2012-04-28 10:07:06

miss_cute_kiss
Member

Днес вечерта ще пусна некст-а!  heart  heart

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#49 2012-04-28 21:08:54

miss_cute_kiss
Member

Съжалявам,че я бавих толкова..

Част V

Взимам листа и се чудя какво да го правя,защото не разбирам нито думичка от това което пише.
-И  какво да го правя? -питам го,но забелязвам,че не ме слуша и се прокашля. Протягам се за да взема телефона и да звънна на Тай,но още едно покашляне ме разсейва.Обръщам се към  него и го питам дали е добре.Той кимва и отклонява темата.
-Постарай се да събереш нужните неща в следващите дни. -казва и се изправя.Поглеждам го подозрително,но той не забелязва,защото е с гръб.
-И ти няма да ми помогнеш? -питам молейки се наум всичко да е наред.Той поклаща отрицателно глава и идва до мен.Не виждам лицето му,но той ме целува по челото и се изпарява.Оставам сама затворена между четири стени мислейки какво да правя този списък и от къде да взема тези... интересни неща.Всичко се размътва,когато усещам присъствието на Тай и на входната врата се позвънява. Топуркам надолу по стълбите с надеждата,че е Тай,отварям вратата и се радвам да видя,че е той.

-Тай! -възкликнах след като го видях.Той ме прегърна и успях да усетя аромата на парфюма му.Не знам какъв беше,но беше страхотен.Пуснах го и го погледнах подозрително. -Тейлър Кристиан Гейл,да не би да си бил на среща? -попитах го със същия глас с който го питаше и майка му,когато се прибираше от някъде с парфюм.Тай се засмя и кимна.Зарадвах се,но и ми стана малко кофти..Защо?
-Супер новина!  -казах и заподскачах. -С кого? -попитах накрая нетърпелива да разбера.
-Ами с Криста. -каза той и аз направих учудена физиономия.
-Не я познаваш. -каза той и аз кимнах. -Какво ще правим сега? -попита ме и аз се сетих за списъка.
-Стой тук,идвам след малко. -казах и изтичах нагоре по стълбите,грабнах списъка и се върнах.Той ме изгледа странно.
-Знаеш ли къде мога да намеря...това? -попитах и му набутах списъка буквално в лицето.Тай вдигна поглед от листа и ме попита:
-За какво ти е ,,рога от бивол"? -засмя се той.Това го нямаше в списъка,той само се шегуваше. -Ти си вещица нали? Знаех си! -каза Тай и се заляхме от смях.Смеехме се като луди.Добре,стига толкова смях.Сега трябваше да се заемем сериозно,ако искахме да успеем,въпреки,че все още не знаех защо трябваше да се върна,за да поправя някакви си грешки.Като се замисля,имах два въпроса които щях да задам на себе си в миналото и на Кай.Как е живял,защо е умрял,кой го е убил и така нататък..Хм,колко ли въпроса можех да задам? Може би щях да разбера толкова много неща...Представяте ли си,да знаеш какво ще се случи..
-Ехо,Лиз? -попита ме Тай.Бях се заплела в мислите си и изобщо не съм го чула.
-Ъ,да ? -казах.  -Извинявай. -повторих и той ме попита от къде ще започнем.
-От дрогерията. -казах и тръгнахме натам.
-Все още не разбирам за какво са ти тези неща? -попита той.Ами сега?Мислях си да му кажа истината,но кой знае за каква ще ме помисли..
-Ами..съвсем скоро ще разбереш.

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#50 2012-04-29 10:01:03

viktoriq_biserova
Member

Некст!! heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook