Pages: 1
#1 2012-04-20 11:04:24
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Re: Как да постъпя с него?
Ето как започва всичко,та всичко се развива в училище миналата година дойде едно момче 1 година по-голям от мен трябва да е 11 клас но не е той повтаря и попадна точно в моят клас.От няколко месеци по-случайност или късмет може би седим заедно но в близките 1-2 месеца го усещам да се държи съвсем по друг начин с мен,опитва се да ме прегръща,когато го попитам какво става той ми отвръща "Не може ли да те прегърна?" а,аз не искам да ме прегръща имам си сериозен приятел и ако научи,просто не ми се мисли а пък момчето не знае,че си имам приятел дори никой от класът не знае не си падам много по хваленията.Едно момиче също от класът вече ме попита "Какво ставало между нас?" от километри си личи,че все едно сме нещо повече от съученици с това момче.Опитвам се да се отдръпвам колкото се може повече но не се получава,няма как да му кажа да ме остави намира и да спре да ме харесва или пък да му кажа изведнъж,че си имам приятел.Някак си е толкова объркващо щом се стигна до тук да пиша за помощ/съвет.Освен прегръдките,когато си говорим ме гледа право в очите без да отдръпва поглед настрани.Закача ме е това е нормално но неговото е различно по влюбено някак си а,аз няма начин да се преместя от чина защото сме разпределени.
п.с моля се да не чете това.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#2 2012-04-20 11:18:26
- xMISTAKEx
- Member
- From: In my room.
- Registered: 2012-04-18
Обясни мувнимателно, че си имаш приятел и не прехвърчат искри, просто съвсем спокойно му кажи.Обясни и на класа, че си имаш сериозна връзка и между вас нищо не става.
Be happy in front of your haters. ^
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]
#3 2012-04-20 11:20:32
- Bluee^^
- Member
- From: Imola
- Registered: 2012-03-01
Може би трябва по-деликатно да му кажеш, че си имаш гадже. Например, когато си в негово присъствие, накараш някоя твоя приятелка да те попита дали ще излизаш, а ти кажи, че ще се срещаш с гаджето си. Не знам как стоят нещата и не знам дали предложението ми ще помогне, но се надявам. ;]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]
#4 2012-04-20 11:22:43
- poxleitner
- Member
И двата съвета ми харесват,ще пробвам.
#5 2012-04-20 12:19:37
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Ами казваш му деликатно,някак му намекни ,че нямаш намерения да се обвързваш с него ,много ти е приятно с него,но просто си имаш приятел и не можеш да му забиеш т нож в гърба сиг съм,че ще те разбере,все апк всичко си има грнци,и не трябва да нараняваме невинните хора заради нашите капризи.Успех !
♔...................†...........♔
#6 2012-04-20 12:28:33
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
Доколкото разбирам не си падаш по него пък и си имаш приятел нали ?
Ще ти дам един съвет не е много удачен но ,както и в по горните коментари казаха казваш му дирекно защо ме закачаш ,защо се държиш така да ти обясни ,казваш му че не изпитваш абсолютно нищо към него ,защото ако не се дърпаш докато той се опитва да те прегръща и му обръщаш внимание това показва че ти харесва .Така ти най добре си знаеш как стоят нещата но му кажи какво точно цели какво иска ,и ти му обясни твоята гледна точка ,да не му давай надежди
#7 2012-04-20 12:58:08
- poxleitner
- Member
Доколкото разбирам не си падаш по него пък и си имаш приятел нали ?
Ще ти дам един съвет не е много удачен но ,както и в по горните коментари казаха казваш му дирекно защо ме закачаш ,защо се държиш така да ти обясни ,казваш му че не изпитваш абсолютно нищо към него ,защото ако не се дърпаш докато той се опитва да те прегръща и му обръщаш внимание това показва че ти харесва .Така ти най добре си знаеш как стоят нещата но му кажи какво точно цели какво иска ,и ти му обясни твоята гледна точка ,да не му давай надежди
Права си особено най-накрая за надеждата отвори ми очите.
Мерси все пак,и на теб @kiki_009.
#8 2012-04-20 14:07:58
- iveto0_94
- `Vampire heart`
- From: *...MyStic FallS...*
- Registered: 2009-08-03
Обясняваш му директно,колкото и да ти е трудно,защото по този начин му даваш надежди,а ти не го харесваш и си имаш приятел!-ами това мисля,че е най-доброто решение!
[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img] Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!
#9 2012-04-20 16:42:26
- poxleitner
- Member
Да,най-добре това да направя защото ако не направя нищо той ще страда след като сам разбере,че нямам грам чувства към него.
Pages: 1