#26 2012-04-18 18:49:43
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: Да си гадже на звезда
Хм, стана ми интересно. Некст.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#27 2012-04-18 19:01:15
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
Такаам... Честно казано, самата идея е добра. Но как да ти кажа: някак си сухо си я разказала. I just don't know ! "ооо съжалявам вижте колко съм нетактична..." Направо ме заинтригува Не мислиш ли, че е малко нетактично. Глупаво е. Имам предвид, че би било много по-интересно, ако вкараш името чрез репликата на друг герой, например. Или пък "Косата ми е руса и стига до раменете ми имам синьо-селени очи.". Епаа... т'ва ме разби. Голямо клише, честно да ти кажа. Не знам. Сперед мен е глупаво. Все едно героинята ти вади едно огледало и казва "Ааа, имам руса коса, не к'ва да е - до раменете, и сини очи". Глупаво е. Можеш да вкараш описанието чрез някакво действие или някак си... Просто историята не ме грабна. Може би си прибързала с пускането. Може би е трябвало да я преосмислиш и да поправиш тия грешки - дразнят просто.
Ем, т'ва е. ^^ Без лоши чувства Peace :p
Явно нищо не си разбрала. Тя не си говори сама??? А обяснява на нас. |-( |-( |-(
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#28 2012-04-18 23:00:10
- ~Monster
- Member
- From: Rio De Janeiro...
Според мен супер си се разбира. Както казах- тя си решава колко бързо ще се развива текста.
И в крайна сметка да продължа ли историята или не?
За да се получи хубава история, авторът трябва да приема критиките/мненията на читателите си и да се влияе от тях. Тя верно може да избира какви описания да слага и как да се развиват действията, но както казах по-горе трябва да има повече описания и действията да се развиват по-бавно. А колкото до това дали да продължиш историята ти сама си решаваш, виждам, че има интерес и няма защо да не я продължиш, но вземи под внимание нещата, които и аз и другите ти казахме да поправиш.
wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'
#29 2012-04-19 10:16:21
- kika.
- Member
- Registered: 2012-04-16
Такаам... Честно казано, самата идея е добра. Но как да ти кажа: някак си сухо си я разказала. I just don't know ! "ооо съжалявам вижте колко съм нетактична..." Направо ме заинтригува Не мислиш ли, че е малко нетактично. Глупаво е. Имам предвид, че би било много по-интересно, ако вкараш името чрез репликата на друг герой, например. Или пък "Косата ми е руса и стига до раменете ми имам синьо-селени очи.". Епаа... т'ва ме разби. Голямо клише, честно да ти кажа. Не знам. Сперед мен е глупаво. Все едно героинята ти вади едно огледало и казва "Ааа, имам руса коса, не к'ва да е - до раменете, и сини очи". Глупаво е. Можеш да вкараш описанието чрез някакво действие или някак си... Просто историята не ме грабна. Може би си прибързала с пускането. Може би е трябвало да я преосмислиш и да поправиш тия грешки - дразнят просто.
Ем, т'ва е. ^^ Без лоши чувства Peace :pЯвно нищо не си разбрала. Тя не си говори сама??? А обяснява на нас. |-( |-( |-(
Епаа... ти ме изкара тъпа. Точно за това говоря. Че идеята е добра, но е разказана сухо. Ти отваряла ли си книга? Нямам предвид "Здрач" и подобни бози. Кой автор би си вкарал името на героинята толкова глупаво?! Или пък би си описал героинята по толкова нескопосан начин?!
Все едно. Тя си е решила така. Щом й харесва - да си остане без да го променям. Аз казвам мнението си като читател
#30 2012-04-19 11:09:45
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Ми не ми хареса. Всичко, което каза Кика е напълно вярно. 2-ро; Нищо лично, но имам чувството, че го пише някое 10 годишно момиченце. Има грешки при пряката реч, при пунктуацията... абе общо взето псоред мен има още много кавко да се желае. е това беше моето мнение.
П.П.: Повече късмет със следващата ти история : ))
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#31 2012-04-19 15:51:22
- Aleks_stz
- Member
- Registered: 2011-01-29
Мисля си,че не е нужно да се спира историята заради 2-3 отрицателни коментара и ще я продължа, ако има интерес де
--------------------------------------------------------------------------------------
3 ЧАСТ
--------------------------------------------------------------------------------------
Затворих вратата.Влязох във всекидневната и чух по новините да казват ''Идолът на много момичета Браян Кръп покори и американската сцена.." веднага смених канала.Много мразех да гледам такива лигльовци.Погледнах стенния часовник, а той показваше 17:24. Помислих си,че ще е добре да изляза и да напазарувам,но имаше проблем не познавах околността.Облякох си един бял анцунг и си взех портфейла,телефона и ключовете. Излязох и заключих вратата.Реших, че преди да отида до магазина ще погледана ателието за да видя дали има нещо за оправяне там.Качих се в едно такси и за 10-15 минути бях там.
Влязох вътре и видях какава каша е.Имаше четнки за рисуване на земята,цялата стая беше оплескана с бои,а а листити бяха нахвърляни навсякъде.
-Ах, колко работа имам и тук!-започнах да се вайкам.Затворих вратата и започнах да събирам листите след 1 час бях приключила.Отне ми още 1 час за да събера четките и да премахна боята от стените.След като бях понаредила тук.Си хванах едно такси и потеглих към най-близкия възможен магазин.Платих на таксиджията и влязох в магазина.От там си купих необходимите продукти и се пребрах пеша защото домът ми беше близко.Но точно пред къщатата за която си говорихме с Вивиян някой ме блъсна,а аз паднах покупките ми се разпиляха.
-Внимавай бе тъпако!-ядосано извиках аз.Леко се надигнах, а пред мен се показа едно момче с рошава и кафява коса и с дълбоки черни очи.Изглеждаше ми много познат,но не знаех от къде.
-Виж много съжалявам,но бързам и то много!-той изрече тези думи толкова бързо,че почти не можах да го разбера.Изглеждаше сякаш искаше да скрие лицето си.Но опитът му беше провален.-Ако искаш ще ти платя за загубените покупки или ще наредя да отидат да купят нови,но наистина бързам.-продължи той.
-Аз щях да се убия, а ти ми се извиня...-нямаше смисъл да продължавам, защото него вече го нямаше.Видях само как един черен джип с затъмнени стъкла потегля.
Дано ви хареса
#33 2012-04-19 17:12:30
- rumito-todorowa2000
- Member
- Registered: 2012-04-03
Пак много бързаш. И си проверявай правописните грешки преди да пуснеш историята.Хем може да се сещаш да допълваш нещо.Не казвам,че моите истории са най-хубавите,но от твоята има много какво да се желае (: . Стига си препускала така,обеснявай по-подробно за какво става въпрос,защото се губи смисъла.Къде си отишла,как си поела,с кво си отишла,кво си правила като си ходила,какво си напазарувала,какво е имало в къщата,как си разопаковала багажа,забравила ли си нещо,не си ли.Какво си мислела за онази къща,проверила ли си я,имало ли е интернет,колко е била голяма къщата,какви са били другите съседи,защото до колкото разбрах е имало и други съседи,а преди това като си заминала много можеше да пишеш. А към 2 част,по-хубава е от третата,защо си мразела да гледаш такива лигльовци,преключвала ли си по другите канали,какво е имало по тях.....Това са големи подробности,но свързани с епитети помагат много за правенето на хубава история.Не ме нападайте,давам мнение,приемай съвета ти и занапред най-добре прави така.И пак казвам- и моята история не е на върха !
[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]
#34 2012-04-19 17:47:23
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Харесва ми. Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#35 2012-04-20 12:15:37
- Aleks_stz
- Member
Да я продължавам ли ?
#37 2012-04-20 12:51:20
- happy_time_day
- Member
Много ми хареса, но ГЪМЖИ от всякакви грешки.
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#38 2012-04-20 14:24:09
- Aleks_stz
- Member
Ето я и следващата част.Много се извинявам,че има грешки
4 ЧАСТ
Бавно се изправих,но силна болка в коляното отново ме повали не земята.След няколко минути аз се стаанх.Събрах си покупките и куцайки стигнах до къщатата си.Отключих си и оставих покупките на кухненската маса.Аз се излегнах на големия ми дивна в хола.И повдигнах крачола си за да видя има ли рана.О имаше едно огромно червно петно което кървеше.Явно се бях ударила силно.Отидох до аптечката в банята за да видя има ли марли.Докъто вървях кракът много ме болеше.Но най-сетне стигнах до аптечката,а от там взех бинтове и още няколко крема.Отново седнах на дивана и започнах да увивам кракът си.Включих телевизора и още на първият канал беше пак този Браян.Но точно след като смених канала някой позвъня на вратата.Приближих се до нея и я отворих.От там се показа Вивиан.
-Здравей!-каза тя.
-Здравей-отвърнах и-заповядай влез!-поканих я.
-Добре!-Докъто вървяхме към всекидневната тя видя,че куцам и ме попита-какво се е случило?
-Ами нищо сериозно-казах и извъртях очи-един от моите нови съседи ме блъсна и аз паднах.Няколко минути си поговорихме за това как е минал зъболекаря на синът й.Вивиан реши да си тръгва, а аз я изпратих.Вечерта мина много бързо.
Първо се навечерях,после реших да се лакираам,погледах малко телевизия и реших,че е време да си лягам ,защото беше 23:48.Качих се на втория етаж на който имаше една спалня,баня,тоалетна и гостна.Влязох в спалнята и си оправих леглото.Измих се и си легнах.
Сабудих се заради звукът на алармата ми.Беше 9:30 днес бях решена да отида в ателието и да нарисувам нещо.Станах измих се назакусвах се с палачинките които си направих.Кракът ми беше значително по-добре.Излязох от домът си и когато отново стигнах до къщата пред която онзи мъж ме беше бутнал.Случката се повтори.Отново както си вървях някой ме бутна,но този път не паднах.Когато дигнах поглед да видя кой беше причинитеялят на това отново видях познатия ми мъж.
-Ооо съжалявам-каза той и се усмихна.
-Ти май имаш навика да се блъскаш в хората.А?-след като изрекох тези думи и двамата се засмяхме.-Я чакай малко ти не си ли...-той не ме остави да довърша.
-Не не може да ме познаваш аз съм нов в града.-каза той, но аз усетих нотка притеснение в гласа му.
-Чакай малко ти си онзи Зейн-Бен или незнам.
-Да,но моля те не пище!
-Да пищя?Ти да не мислиш,че съм ти някоя фенка?
-Ами да всички са ми фенове.-отвърна самовлюбено той.
-И от къде на къде ти пееш някакви безмислени песни,правиш две-три снимки и се мислиш за звезда ли?-попитах го ядосано аз.Но той не ми отговори а ме попита: