#1 2012-04-18 14:38:29
- Aleks_stz
- Member
- Registered: 2011-01-29
Re: Да си гадже на звезда
Здравейте!Отново съм аз и отново ще ви покажа една моя история.Нямаше интерес към миналата ''Нов живот'' и реших да пусна тази дано ви хареса
--------------------------------------------------------------------------------------
1 ЧАСТ
--------------------------------------------------------------------------------------
-Ето я и последната кутия миличка!-каза мама докато остави кутията на масата.
-Благодаря ти много мамо-отидох до нея и я целунах-сега седни за да си починеш.
-Добре,но веднага щом баща ти се прибере си тръгваме!Ясно?-попита ме майка ми.
-Да добре.-ооо съжалявам вижте колко съм нетактична.Аз съм Мелиса Кларк на 22 години и мога да кажа,че съм доста преуспяла жена.Работя като художник точно заради това днес се местя тук в Ню Йорк.От днес нататък ще живея в моя собствена къща и ще работя в моето ателие и то в Ню Йорк.От две години насам не съм имала сериозна връзка.Косата ми е руса и стига до раменете ми имам синьо-селени очи.
Чух да се звъни на вратата отидох и я отворих, а от там се показа баща ми.
-Здрасти татко!
-Здравей принцесо-каза той докато се вървеше към червения ми диван в хола.
-Татко да не съм на 5,че да ми викаш ''принцесо''?
-Не,но за мен винаги ще си останеш малка.-след тези негови думи майка ми дойде награбила чантата си.
-Хайде Джак ставай тръгваме!Това да не ти е хотел?-извика тя.
-Мамо няма нищо лошо в това татко да ми дойде на гости за малко.
-Скъпа ако не тръгнем сега ще изпуснем самолета.-о да забравих да ви кажа,че те не живеят тук, а в Ню Джърси.
-Добре мамо и татко-казах, аслед това ги целунах и затворих вратата.
Такааа, а сега да се залавям за работа започнах да разопаковам вещите си.След 2-3 часа работа аз влязох да си взема душ.След това си облякох една розова блузка на която беше изрисувана ягодка и къси панталони и тъкмо да си изсуша косата на вратата се звънна.Зачудих се кой беше защото не познавах никой тук..
Дано ви хареса И се извинявам ако има грешки
#2 2012-04-18 14:45:58
- florchety
- Member
- From: Miiami Beach
- Registered: 2011-09-12
Хареса ми! Искам некст.
#3 2012-04-18 14:46:47
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
Има пунктуационни грешки. чгодкаи??? Не знам какво си искала да кажеш, но такава дума няма.
Иначе историята ми харесва- НЕКСТ
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#4 2012-04-18 14:48:08
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
- From: Идвам от там, където ще отидеш
- Registered: 2012-03-10
Имаш много правописни и пунктуационни грешки, действията трябва да се развиват по-бавно и да даваш повече описания, но дай некст, да видим какво ще стане.
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#5 2012-04-18 14:49:49
- happy_time_day
- Member
Имаш много правописни и пунктуационни грешки, действията трябва да се развиват по-бавно и да даваш повече описания, но дай некст, да видим какво ще стане.
Всъщност не можеш да й кажеш колко описания трябва да има или колко бавно да се развиват нещата- това си е избор на автора.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#6 2012-04-18 14:55:46
- rumito-todorowa2000
- Member
- Registered: 2012-04-03
Всъщност не можеш да й кажеш колко описания трябва да има или колко бавно да се развиват нещата- това си е избор на автора.
Но нещата се развиват толкова бързо,че не се разбира
[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]
#7 2012-04-18 14:57:08
- happy_time_day
- Member
Според мен супер си се разбира. Както казах- тя си решава колко бързо ще се развива текста.
#8 2012-04-18 14:58:34
- Aleks_stz
- Member
Според мен супер си се разбира. Както казах- тя си решава колко бързо ще се развива текста.
И в крайна сметка да продължа ли историята или не?
#9 2012-04-18 15:00:05
- happy_time_day
- Member
Мисля, че е страхотна и трябва да я продължиш- аз ще я следя
#10 2012-04-18 15:01:16
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Мисля, че е страхотна и трябва да я продължиш- аз ще я следя
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#11 2012-04-18 15:10:14
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
За да се получи хубава история, авторът трябва да приема критиките/мненията на читателите си и да се влияе от тях. Тя верно може да избира какви описания да слага и как да се развиват действията, но както казах по-горе трябва да има повече описания и действията да се развиват по-бавно. А колкото до това дали да продължиш историята ти сама си решаваш, виждам, че има интерес и няма защо да не я продължиш, но вземи под внимание нещата, които и аз и другите ти казахме да поправиш.
[list=*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#12 2012-04-18 15:24:59
- bolinka7a
- Member
- From: Добрич
- Registered: 2009-12-06
Харесва ми! Искам некст!
Бъдете себе си винаги !
#13 2012-04-18 15:25:12
- florchety
- Member
- From: Miiami Beach
- Registered: 2011-09-12
Продължи я, моля те!
#15 2012-04-18 15:34:22
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Има пунктуационни грешки. чгодкаи??? Не знам какво си искала да кажеш, но такава дума няма.
Иначе историята ми харесва- НЕКСТ
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#16 2012-04-18 15:52:50
- Aleks_stz
- Member
Ето я и 2 част!Дано ви хареса!
-------------------------------------------------------------------------------------
2 ЧАСТ
-------------------------------------------------------------------------------------
Отворих вратата, а от там се показаха две лъчезарни усмивки.Едната беше на жена която беше на около 33-34 година, а до нея стоеше малко момченце.
-Здравей аз съм Вивиан, а това е синът ми Стиви ние живеем в отсрещната къща!
-Приятно ми е-отвърнах аз след като ми подадоха някакъв кекс-заповядайте влезте.-те влязоха, а аз ги настаних да седнат в кухнята попитах ги дали желаят кафе или сок, а те отказаха.
-Значи ти ще си новата ми съседка-каза усмихната Вивиана (имах чувството,че не може да свали усмивката от лицето си)
-Да днес се преместих!
-А с какво се занимаваш?-попита ме милата дама.
-Ами художник съм-казах и седнах на стола до нея-предложиха ми работа тук и аз я приех.Купих си къща и днес се нанесох.
-Запозната ли си с района?Що за въпрос та ти току що си се нанесла.-аз кимнах.-такаа значи отсреща живеем ние,отляво на моята къща са семейство Лилсъм това са възрастна дама и съпругът й.
-А в тази триетажна къща кой живее?-попитах я като посочих една къща от прозореца тя беше наистина луксозна на 3 етажа боядисана в бяло с оградка отпред и насадени цветя.
-Никой не знае кой живее там.-за секунда усмивката и падна от лицено,но после веднага се появи.-Добре мила аз трябва да ставам ще водя Стиви на зъболекар.Отидох да ги изпратя.След това преди да затворя вратата аз се загледах в тази къща за която си говорихме.
Дано ви харесаа !
Очаквам мнения/критики!И мнооого се извинявам ако има грешки
#17 2012-04-18 15:54:24
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
За да се получи хубава история, авторът трябва да приема критиките/мненията на читателите си и да се влияе от тях. Тя верно може да избира какви описания да слага и как да се развиват действията, но както казах по-горе трябва да има повече описания и действията да се развиват по-бавно. А колкото до това дали да продължиш историята ти сама си решаваш, виждам, че има интерес и няма защо да не я продължиш, но вземи под внимание нещата, които и аз и другите ти казахме да поправиш.
(y)
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#19 2012-04-18 16:08:53
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Съгласна съм с нея!
Съжалявам, че ще го кажа, но не ме заинтригува. Кратко, но това до голяма степен няма значение, ако съдържанието ме развълнува и ме накара да искам да изчета цялата история!
Но я продължи!
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#20 2012-04-18 16:18:37
- jetix4e
- Thug Angel
- From: London
- Registered: 2010-02-01
Харесва
ми
Некст
#21 2012-04-18 16:29:17
- Snoopss
- Member
- Registered: 2011-09-14
Харесва ми ! • ... Продължи я ♥ ...
Да, промених се. Болката променя хората.
[img]http://i42.tinypic.com/111t7qx.gif[/img]
#22 2012-04-18 16:50:05
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
не разбирам споко..история е страхотна искаме некст
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#23 2012-04-18 16:53:22
- just_incredible
- Member
- From: London
- Registered: 2011-01-05
Хубава е. некст
#24 2012-04-18 17:11:04
- kika.
- Member
- Registered: 2012-04-16
Такаам... Честно казано, самата идея е добра. Но как да ти кажа: някак си сухо си я разказала. I just don't know ! "ооо съжалявам вижте колко съм нетактична..." Направо ме заинтригува Не мислиш ли, че е малко нетактично. Глупаво е. Имам предвид, че би било много по-интересно, ако вкараш името чрез репликата на друг герой, например. Или пък "Косата ми е руса и стига до раменете ми имам синьо-селени очи.". Епаа... т'ва ме разби. Голямо клише, честно да ти кажа. Не знам. Сперед мен е глупаво. Все едно героинята ти вади едно огледало и казва "Ааа, имам руса коса, не к'ва да е - до раменете, и сини очи". Глупаво е. Можеш да вкараш описанието чрез някакво действие или някак си... Просто историята не ме грабна. Може би си прибързала с пускането. Може би е трябвало да я преосмислиш и да поправиш тия грешки - дразнят просто.
Ем, т'ва е. ^^ Без лоши чувства Peace :p
#25 2012-04-18 18:47:57
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
Хм, стана ми интересно. Некст.
[list=*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.