#1 2012-04-18 07:39:57
Re: Съновник
Здравейте
предварително се извинявам ако има такава тема, темата е тъпа или има някакъв проблем , та ето и проблема:
Преди няколко дни сънувах, че съм в някакъв магазин и виждам списание пълно със снимки на любимата ми знаменитост, на другият ден излезе списанието, което беше абсолютно същото като в съня ми, естествено реакцията ми беше: "Виж, същото списание и снимки като в съня ми".Тази вечер отново сънувах същата знаменитост, но този път, го виждам на живо, снимаме се, странното беше, че не реагирах по почти никакъв начин, само се усмихнах, той ме попита как се казвам и др.Какво според вас може да значи това?Имам предвид срещата, снимката?Съжалявам за темата, търсих в интернет, но не намерих нищо
You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]
#2 2012-04-18 10:50:58
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Аз мисля,че си голяма почитателка на тази знаменитост,и затова го сънуваш.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#3 2012-04-18 10:54:22
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
+1 И явно много искаш да го видиш.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#4 2012-04-18 10:54:49
- didinka_a
- Member
- From: Бургас <33
- Registered: 2011-09-21
[img]http://prikachi.com/images/419/5152419F.gif[/img]
#5 2012-04-18 11:12:24
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
ами да, сънуваш тази личност, защото просто си й фен.. и аз съм така, ама вероятността да видя моята любима личност е много, ама много малка..
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#6 2012-04-18 11:34:16
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
1-вото което е, че си щастливка. ;д Аа, и аз така ще кажа като другите. Мислила си за него - сънувала си го.
#7 2012-04-18 13:41:17
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
- From: Идвам от там, където ще отидеш
- Registered: 2012-03-10
Това със списанието или сънуваш пророчески сънища или си видяла някъде в интернет новия брой на списанието и толкова нетърпеливо си го чакала, че чак си го сънувала. Ако е вярно това за пророческите сънища, да знаеш, че може да е хем яко, хем тъпо, защото като сънуваш нещо хубаво то ще се случи, ако сънуваш нещо лошо то също ще се случи, но естествено няма всички сънища да се сбъдват, а само определени, които сигурно няма да ти направят чак толкова голямо впечатление. Една приятелка е така, един ден сънува, че ще правим тест по история и на следващия ден учителката ни даде тест, без дори да е казала преди това, че ще правим. Друг път сънува пък, че е тях си и има земетресение и след 1-2 часа наистина претърпяхме земетресение. Тя е сънувала още много сънища, които се сбъднаха, но не ми се изброяват. А за втория ти сън ето какво намерих ; Ако видите известна личност в съня си, то представлява начина, по който възприемате тази личност. Нещо в реалния живот ви е напомнило за чертите на тази личност и за това я сънувате. Може и просто да означава че сте били впечатлени от тази личност толкова много, че се е пренесло в съня ви. ; Правиш ли снимки в съня си, ще си оправиш отношенията с някого или ще установиш много нови и ползотворни контакти.
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#8 2012-04-18 17:41:23
Това със списанието или сънуваш пророчески сънища или си видяла някъде в интернет новия брой на списанието и толкова нетърпеливо си го чакала, че чак си го сънувала. Ако е вярно това за пророческите сънища, да знаеш, че може да е хем яко, хем тъпо, защото като сънуваш нещо хубаво то ще се случи, ако сънуваш нещо лошо то също ще се случи, но естествено няма всички сънища да се сбъдват, а само определени, които сигурно няма да ти направят чак толкова голямо впечатление. Една приятелка е така, един ден сънува, че ще правим тест по история и на следващия ден учителката ни даде тест, без дори да е казала преди това, че ще правим. Друг път сънува пък, че е тях си и има земетресение и след 1-2 часа наистина претърпяхме земетресение. Тя е сънувала още много сънища, които се сбъднаха, но не ми се изброяват. А за втория ти сън ето какво намерих ; Ако видите известна личност в съня си, то представлява начина, по който възприемате тази личност. Нещо в реалния живот ви е напомнило за чертите на тази личност и за това я сънувате. Може и просто да означава че сте били впечатлени от тази личност толкова много, че се е пренесло в съня ви. ; Правиш ли снимки в съня си, ще си оправиш отношенията с някого или ще установиш много нови и ползотворни контакти.
Благодаря Не, за първи път видях списанието в действителност и снимките едва на сутринта, преди това дори не бях подозирала да тази фотосесия и всичко и наистина останах потресена
You don't know who i am
#9 2012-04-18 18:52:35
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
- From: Идвам от там, където ще отидеш
- Registered: 2012-03-10
Благодаря
Не, за първи път видях списанието в действителност и снимките едва на сутринта, преди това дори не бях подозирала да тази фотосесия и всичко и наистина останах потресена
Ами това е хубаво. Значи сигурно сънуваш пророчески сънища, но това може да е било съвпадение. Да си имала и други сънища, които след като си ги сънувала са се сбъдвали ?
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#10 2012-04-18 19:11:52
- Bluee^^
- Member
- From: Imola
- Registered: 2012-03-01
Е, ще трябва да те разочаровам. Едва ли си гадателка. А това, че сънуваш тази знаменитост означава, че много я харесваш. Нищо друго.
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]
#11 2012-04-22 17:27:04
Е, ще трябва да те разочаровам. Едва ли си гадателка. А това, че сънуваш тази знаменитост означава, че много я харесваш. Нищо друго.
Изобщо и не ми е хрумвало, че имам такива сънища или нещо подобно.Странното в съня ми беше, че както казах не реагирах по никакъв начин, сякаш бях принудена да го направя а преди това докато вървях до него или нещо подобно, някой ми казваше в ухото : "Той не е доволен.Той не го харесва"
You don't know who i am