#1 2012-04-12 22:44:56

hight_voltage
Member
Registered: 2012-02-29

Re: Тъпия рус цвят .. :|

Здравейте .. може и тъпо да звучи, ама .. значи, моята най-добра прителка си имаше гадже .. ДО СНОЩИ .. тя се изруси, а момчето скъса с нея, с тъпото оправдание, че не харесвал руси момичета .. а аз също съм руса speechless , но той ме харесва .. не мога да разбера как става тоя номер .. и той й каза , че ме харесва, а тя го обича истински .. той като скъса с нея ние бяхме на един мост .. тя се качи на моста и се беше заканила да скача .. всички му казаха да я спре, а той с най голямата си наглост каза ,,Да скача и без туй не съм я обичал, бях с нея щото ми трябваше момиче за чукане ,, и си тръгна .. едвам я разубедихме, а сега тя не иска да ме вижда, защото аз съм била причината за раздялата с него .. как да й обясня? ...
  СОРИ ЗА ГОЛЕМИЯ ПОСТ .. АКО МОДЕРАТОРИТЕ ИСКАТ ДА Я ИСТРИЯТ, ПРОСТО ДА ГО НАПРАВЯТ .. smile

Я се виж, кой си ти, че ме занимаваш?!? ..

#2 2012-04-12 23:08:14

vivianandidi
Member
From: Wonderland.
Registered: 2010-10-08

Басии наглеца.Лелее,аз на ваше място щях да скъсам от бой.Чак се ядосах.Кажи й,че не я заслужава,а то  наистина е така.Как някъв кретен ще й говори така?!Кажи й,че за него тя е била поредната бройка и,че ти никога не би искала даа бъдеш с него.Надявам се да съм помогнала.(:

Кажи ми къде живее тоя,да го счупя от бой. rofl

Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]

#3 2012-04-12 23:22:42

hight_voltage
Member

Басии наглеца.Лелее,аз на ваше място щях да скъсам от бой.Чак се ядосах.Кажи й,че не я заслужава,а то  наистина е така.Как някъв кретен ще й говори така?!Кажи й,че за него тя е била поредната бройка и,че ти никога не би искала даа бъдеш с него.Надявам се да съм помогнала.(:

Кажи ми къде живее тоя,да го счупя от бой. rofl

Един да пише тука ...

Еми не мога да й го кажа .. брат й не ме пуска у тях, изключила си е телефона и ме е махнала от ФБ, скайп и т.н.  .. и дееба в дебила ония, кат го видях днеска, ме хвана за гъза и вика ,,Кво стаа секси ..,, angry angry angry angry

#4 2012-04-12 23:28:10

vivianandidi
Member
From: Wonderland.
Registered: 2010-10-08

А не.Това минава всички граници. angry Кажи ми къде живее,тоя урод.Ако с приятелката ти сте в едно училище почакай до вторник и й кажи.Ако не по други хора и обясни.А до тоя шизофреник-удари му един шамар,или не два-и от мен.. laugh

Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]

#5 2012-04-13 06:05:51

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Нищо не й обяснявай. Първо върви и бий шута на онзи клоун. Тъкмо ще сте квит. След това върви, прегърни приятелката си и й кажи, че не е нужно да прави такива самоубийствени глупости, заради разни неосъзнати лигльовци. Момчето не е виновно, че има още мнооого да расте, преди да стане истински мъж. Но, определено трябва да му набиеш ясно и точно в главата, че няма смисъл да се пробва и с теб. Дори може и да си груба. Няма значение, важното е да разкарвате такива боклуци възможно по - рано, за да не си драматизирате живота излишно. И, той хубаво те е обарал, ти не можали да събереш малко смелост и да му кажеш две - три, мили приказки ? Това твойто, да седиш и просто да чакаш от някъде да падне нещо, няма да стане. Или действаш, или позволяваш на някакъв си там, да ти мачка достойнството.

#6 2012-04-13 09:21:47

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Нищо не й обяснявай. Първо върви и бий шута на онзи клоун. Тъкмо ще сте квит. След това върви, прегърни приятелката си и й кажи, че не е нужно да прави такива самоубийствени глупости, заради разни неосъзнати лигльовци. Момчето не е виновно, че има още мнооого да расте, преди да стане истински мъж. Но, определено трябва да му набиеш ясно и точно в главата, че няма смисъл да се пробва и с теб. Дори може и да си груба. Няма значение, важното е да разкарвате такива боклуци възможно по - рано, за да не си драматизирате живота излишно. И, той хубаво те е обарал, ти не можали да събереш малко смелост и да му кажеш две - три, мили приказки ? Това твойто, да седиш и просто да чакаш от някъде да падне нещо, няма да стане. Или действаш, или позволяваш на някакъв си там, да ти мачка достойнството.

+1 Абсолютно си права.

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#7 2012-04-14 10:55:22

opasno_4arovna
Member
From: Манчестър Юнайтед ~ !
Registered: 2012-03-03

Защо позволява на едно момче ,да ви развали приятелството ?  think

Оставия известно време сама . Нека започне да мисли разумно !

#8 2012-04-14 11:17:15

jetix4e
Thug Angel
From: London
Registered: 2010-02-01

Може би не я е скъсал заради русата коса а заради това че е искал да я скъса с повод.

#9 2012-04-14 15:39:45

_Venus_
Member
From: Bulgaria
Registered: 2011-03-06

Оная кат е тъпа и не се е осъзнала, кво очакваш да подскача от радост ли. Еми да скача от моста, по-добре, живота няма да е изпълнен с такива истерички. Нито си замесена нито нищо, тя вече приятелката ти ще реши кво да прай.

Нищо не си направила следователно и съвестта ти тряя е чиста, не се занимавай докато не й дойде акъла в главата, та после ще мислиш. Поне от уважения към приятелката ти спри контакт с него..

Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]

#10 2012-04-14 16:16:21

RecklessGirl
Member
From: Dubstep land <33
Registered: 2012-04-10

Това може би е най тъпото оправдание за да скъсаш с някой.Приятелката ти да не е луда да се самоубива заради някакъв паляк.Пълен филм.Не се занимавай с тоя мухльо,пълен игнор и това е.Колкото до приятелката,дай и малко време.Ако не ти се чака се опитай да се видиш с нея и поговорете като големи хора,без излишни глупави драми.

#11 2012-04-14 16:18:54

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Тоя вярно е тъпак, ама и приятелката ти не е китка.;) Ти кавко си виновна,че тоя лигльо е решил да се гаври с нея и после е подхванал и теб?! Ако ти се отвори възможност - кажи й всичко в лицето. Според мен така е най - добре. smile А колкото до онова недораслото, ако бях на твое място два шамара ПРЕД ВСИЧКИ и му кажи да не се натиска толкова, че ще вземе да се спелска wink
Надявам се всичко да се опави, късмет sun

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#12 2012-04-17 16:06:20

rumito-todorowa2000
Member
Registered: 2012-04-03

Здравейте .. може и тъпо да звучи, ама .. значи, моята най-добра прителка си имаше гадже .. ДО СНОЩИ .. тя се изруси, а момчето скъса с нея, с тъпото оправдание, че не харесвал руси момичета .. а аз също съм руса speechless , но той ме харесва .. не мога да разбера как става тоя номер .. и той й каза , че ме харесва, а тя го обича истински .. той като скъса с нея ние бяхме на един мост .. тя се качи на моста и се беше заканила да скача .. всички му казаха да я спре, а той с най голямата си наглост каза ,,Да скача и без туй не съм я обичал, бях с нея щото ми трябваше момиче за чукане ,, и си тръгна .. едвам я разубедихме, а сега тя не иска да ме вижда, защото аз съм била причината за раздялата с него .. как да й обясня? ...
  СОРИ ЗА ГОЛЕМИЯ ПОСТ .. АКО МОДЕРАТОРИТЕ ИСКАТ ДА Я ИСТРИЯТ, ПРОСТО ДА ГО НАПРАВЯТ .. smile

Вие не разбрахте ли какви момчета има (:? Виж скъпа,това че твоята приятелка не иска да те вижда не значи нищо.Ако наистина разчита на теб ще ти прости,въпреки,че няма за какво.Свържи се някак си с нея,но след няколко дни и и обесни,че колкото и да не иска да го приеме ,ти не си виновна за това,че той те харесва.Споделете чуствата си.Но не де бързай,явно е твърде емоционална,щом е искала даже да скача от мост.А връзката им колко време беше,момичето на каква възраст е.Тя явно на момента емоционалната криза и е фанала.Разкажи на момчето,ако нямаш чуства към него да не те занимава,защото си искаш обратно приятелката.А ако те харесва,незнам реши си,но според мен ако държиш на приятелката си,не му се връзвай,защото ако тя още го обича само ще я нараниш ! heart

[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]

#13 2012-04-17 17:51:25

Ivonaa
Member
From: Wonderland [!] P
Registered: 2012-03-29

Ами отчасти това е проблем и на приятелката ти.Първо е трябвало да то опознае и после да е с него.А той е много нагъл с това за "момиче за чукане".Бий му шута, а с нея поговори.Кажи й, че ти не можеш да го накараш да спре да го харесва.Любовта не може да се забрани.По-добре трябва да се наблюдава приятелката ти, защото може да направи глупост и...Действай, а с него да не си посмяла да се събираш..

#14 2012-04-18 11:12:25

hight_voltage
Member

Ами отчасти това е проблем и на приятелката ти.Първо е трябвало да то опознае и после да е с него.А той е много нагъл с това за "момиче за чукане".Бий му шута, а с нея поговори.Кажи й, че ти не можеш да го накараш да спре да го харесва.Любовта не може да се забрани.По-добре трябва да се наблюдава приятелката ти, защото може да направи глупост и...Действай, а с него да не си посмяла да се събираш..

Тук си много права, но тя не идва на училище .. нито излиза от тях! Просто си стои в стаята и плаче, за един боклук! Няма начин да се събера с него, защото ми е бивш и в никъф случай няма да направя същата грешка. Аз го зарязах, защото ходеше много по курви. Сега е сам, нека да ходи! ..

#15 2012-04-29 12:00:17

be.just.you
Member
From: Wonderland.'
Registered: 2011-09-15

Е тия много ги мразя ;@@ момчетата с голямото самочувствие дето ходят с едно момиче казват му че го обичат а после се правят на безразлични към него само защото си мислят че така изглеждат '' готини ''.
според мен той е СМЕШЕН. 
  speechless

#16 2012-04-30 12:46:59

Ivonaa
Member
From: Wonderland [!] P
Registered: 2012-03-29

Тук си много права, но тя не идва на училище .. нито излиза от тях! Просто си стои в стаята и плаче, за един боклук! Няма начин да се събера с него, защото ми е бивш и в никъф случай няма да направя същата грешка. Аз го зарязах, защото ходеше много по курви. Сега е сам, нека да ходи! ..

Ами помоли технитее илии...Не знам, но заради един курвар.(с извинение) не трябва да се занимава...

#17 2012-05-01 17:14:21

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Охх...има ги сякви кретени,ама такъв наглец...Бий му шута и непременно говори с приятелката си. (wait)

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook