#1 2012-04-16 19:03:44

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Re: Ultraviolet

Новата историйка.Просто не мога да стоя без да правя нещо.
Та,в историята ми се разказва,за момиче което не гледа на себе си като на красиво момиче,ами се мисли за дебела,грозна и т.н Но всъщност тя е много хубаво момиче което е на 14 години,но все още не е имала гадже,но това ще се промени когато среща едно момче.

Първа Част.

Ъх,само още един ден,само още един ужасен ден училище.Определено мразех училището.Не ми харесваше когато някой ми казваше какво да правя,а най-ужасното беше,че не можех да противореча на учителите.Наметнах чантата на едното ми рамо и се приготвих да тръгна.
-Чакай малко госпожице,къде тръгна?Нищо не си хапнала. -беше майка ми.Много държеше на това всяка сутрин да закусвам.Сигурна съм,че и на вас често ви се случва.Ехо,дразнещо е.Всички знаят,че когато се отслабва не трябва да се яде.
-Мамо,не искам да ям.Не съм гладна. -казах и,но тя продължаваше,и продължаваше.
-Но не може така.Ще станеш само кожа и кости. -възрази тя.Взех едно списание от масата и и го подадох.
-Ехо,тези момичета не ги тъпчат с храна за да изглеждат така. -отсякох,а тя просто въздъхна.
Взех си ключовете от масата.
-Чао,аз тръгвам. -казах и и тя ми махна.
Излязох от вкъщи и тръгнах по улицата надолу,където трябваше с Камрин и Бет да се засечем.Оу да,аз съм Джесика Хамилтън.А Камрин и Бет,са най-добрите ми приятелки.Кам беше висока с дълги и слаби крака (колко много и завиждах за тях само) и с пясъчно руса коса.Бет беше ниска,но слаба,с тъмно кестенява коса.И двете изглеждаха страхотно,за разлика от мен.Аз имах средно дълга  светло-кестенява коса,не бях много висока и бях ужасно дебела.Е,приятелките ми казваха,че съм слаба,но..Ехо,нали са ми приятелки,няма как да ми кажат,че съм дебела.Няма значение.Ето ги и тях.
-Здрасти! -поздравих ги и двете.
-Джес! -викнаха в един глас и се прегърнахме.
-Няма да повярваш кой е пратил СМС на Кам! -изпищя Бет.
Погледнах Кам значително и тя се изчерви.
-Хайде,говори. -подканих я,а тя се изкиска.
-Джошуа! -викна тя и аз и Бет изпищяхме.Дошуа беше най-готиното момче което някога е съществувало!
-Късметлийка. -казах аз,но тя сякаш не ме бе чула,продължи да говори.
-Знаеш ли какво ми написа!? -изписка тя.
-Е,хайде стига де! Няма как да знам.Показвай,показвай. -казах и тя извади телефона си.Имаше страхотно черно ,,BlackBerry"  за което аз тайничко си умирах. Както и да е,влезе в ,,съобщения" и буквално ми ,,навря"  телефона в лицето.
-Виж,виж! -писна тя и аз поех телефона. Съобщението гласеше : Hey,mislq,4e si sladka.Iska6 li da se vidim sled u4ili6te? Joshua.  Боже мой,каква късметлийка само!
-Аа! -изпищях аз. -Невероятно! Но сега да вървим,защото,ако закъснеем,кравата ще ни убие. -казах и трите се засмяхме,след което забързахме крачка.
Когато стигнахме,видяхме на входа на училището Джош и ,,тайфата" му. Ох,той беше толкова секси.Не много къса кафява коса,тъмно кафяви очи,хубаво оформено тяло..О,Камрин мразя те! Но те обичам. След това се засмях.
-Какво,да нямам някоя пъпка,а? -попита притеснено тя.
-Не,но ако продължаваш,ще ти избие. -пошегувах я и тя се засмя.
-Добре ли изглеждам? -попита ме и пооправи правата си руса коса,дръпна надолу училищната си пола (имахме униформи,гадост! Аз в пола!? Ъх..) и се усмихна чаровно.
-Перфектно. -казах и и тя отправи поглед към Джошуа. Проследих погледа и и...ОБМ (Така казвахме на ,,О Боже мой!") Той и махна и тя също му помаха.
-Добре,Кам.Трябва,аз ти и Бет да обсъдим партито за рожденият ми ден.В какъв цвят да бъда облечена? Лилаво или Черно и лилаво? -попитах я,но тя изобщо не ме слушаше.
-Хей,ще ти потекат лигите! -казах и и тя се стъписа.
-О леле,права си. -каза Кам и се съвзе. -Какво имаме първият час? -попита тя и аз я погледнах.Тя учеше усърдно и знаеше програмата наизуст.
-Биология. -казах и и направих една физиономия,защото с Бет виждахме,че говори на нас,но гледаше към Джош.
-Добре,да вървим,а за партито ти.Хм.. ще видим.Днес след училище,с Бет можем ли да дойдем да спим у вас? -попита тя,вече напълно уравновесена.
-Мисля,че може. -казах и отворихме вратата на кабинета по биология.Както винаги-закъснели.

________________________________________________________________________________
Ами ще се радвам,ако ви харесва.

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#2 2012-04-16 19:06:47

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Определено ми хареса. Намирам много общи неща с мен в тази история! Дай некст!  smile  heart  heart  heart

#3 2012-04-16 19:07:15

Dancing Snowflakes
Member
From: New York.
Registered: 2012-03-31

Ето я Они с нова история.. heart  УНИКАЛНА ОТНОВО! На предишната ако няма 2-ра част ще има бой  nod   heart  heart 

#4 2012-04-16 19:17:48

мuaa {}
Wayne's world. ♥
From: Идвам от там, където ще отидеш
Registered: 2012-03-10

Ама ти се сети да пуснеш нова история. Давай некст. laugh hug heart  heart

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.

#5 2012-04-16 19:23:18

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Определено ми хареса. Намирам много общи неща с мен в тази история! Дай некст!  smile  heart  heart  heart

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#6 2012-04-16 19:26:38

jetix4e
Thug Angel
From: London
Registered: 2010-02-01

Супер ее
Некст

#7 2012-04-16 19:33:09

Bluee^^
Member
From: Imola
Registered: 2012-03-01

Много е хубаво.
Некст.  star  heart

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]

#8 2012-04-16 19:40:38

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

XVIII. XII .MCMXCVII

#9 2012-04-16 19:50:06

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01

Още една твоя уникална история...
Некст !!!
heart  heart  heart

[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

#10 2012-04-16 20:20:42

miss_cute_kiss
Member

Хехе,благодаря ви.Мисля,че утре ще мога да пусна некст. sun

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#11 2012-04-16 20:23:29

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Много е хубаво.
Некст.  star  heart

#12 2012-04-16 20:51:59

Nadeto..77
Member
From: Пловдив
Registered: 2011-01-27
Website

Най-накрая и новата уникална история.
Некст..
heart

heartYoung,Wild&Free.. heart

[img]http://prikachi.com/images/447/6095447u.gif[/img]

#13 2012-04-17 04:07:52

Chicharitooo
Member
From: Narnia <3
Registered: 2012-03-04

Най-накрая и новата уникална история.
Некст..
heart

Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.

#14 2012-04-17 06:31:23

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Супер е heart Некстт.. heart

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#15 2012-04-17 08:47:09

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Ех, ти с тея момчета и момичета ;дд ^^ Адската-некст!

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#16 2012-04-17 10:26:46

miss_cute_kiss
Member

Ето. Радвам се ,че ви допада.

Кравата,както винаги ни гледаше бясна,защото всеки петък ние закъснявахме за първия час.
-Извинете. -каза смутено Кам.Обикновено тя беше нашият говорител на групата.Злобарката махна с ръка и ние седнахме по местата си.Часът мина изненадващо бързо и след като звънеца би,ние се струпахме на един чин.Момичетата вече  бяха прибрали учебниците си и бяха взели чантите се.Аз събрах нещата си и излязохме от кабинета.
-Честно,не чух и думичка от това което каза кравата. -каза Камрин. Естествено,нали е крава.
-Добре,не те разбирам.Получаваш СМС от най-готиното момче в училище,а дори не отиде да си стиснете ръцете. -каза Бет и двете с Камрин я погледнахме странно.
-Няма да го направя! Да не би да искаш да изляза лесна? -това беше реторичния въпрос който Бет мразеше да и задават.При всяко едно от гаджетата на Кам,тя казваше ,,Да не искаш да изляза лесна?" Беше..тъпо.
-Не,но... -Бет млъкна.
-Както и да е.Няма да повярвате какво измислих снощи! -казах за да отвлека вниманието им от караницата която се задаваше.Е,в същност нищо не бях измислила и трябваше да импровизирам.
Двете изведнъж млъкнаха и се обърнаха с въпросителни изражения към мен.
-Какво? -попитаха в един глас. Мисли,мисли! Сетих се.
-Снощи,аз измислих къде можем да направим партито за рожденият ми ден! -казах,но после веднага съжалих за казаното,когато се сетих,че и идея нямам къде да го направя.
-Така ли? -попита Кам.
-Къде? -допълни Бет.Ами сега..
-Във.....Уау! -аз официално бях пленена.Двете се обърнаха по посока на погледа ми и зяпнаха с отворени устни и увиснали ченета.
-Той е...
-Толкова...
-Готин! -изредихме се една след друга. -Добре,мой е! -казах и се засмях.
-Чакай,защо пък да е твой? -попита Кам.
-О я,стига Кам.Ти ще си имаш своето страхотно гадже.Бет пък в момента си го има. -аз съм единствената от трите,която не е имала гадже до сега.. -измънках и двете се съгласиха с мен.
-Добре. -каза Бет.
-Но? -попитах,защото знаех какво следва.
-Но,няма да се изолираме взаимно заради момчета. -каза тя,а после добави. -И ще ходим на тройно срещи! -след което заподскача и запляска с ръце.
-Хей Бет, все още не ми е гадже,дори не знам как се казва. -казах с лека нотка на съжаление.
-Лесно ще се уреди. -каза Кам и се приготви да свирне с уста на красавеца.
-Не,не! Ти да не си се побъркала!? -подшушнах и тя извади пръста си от устата.
-Е,какво?Ако седиш така,няма да ти стане гадже. -дам.Тук беше напълно права.Винаги срещнех ли някое готино момче,само си мечтаех какво би могло да е.Може би бях прекалено голяма пъзла.А може би се страхувах да не ме отхвърли заради външния ми вид.Защото бях в отчайващо състояние.
-О,да права си.Отивам.-казах и се изправих-защото се бях прегърбила,не за друго.Надъхах се да отида и да го заговоря.Той приближи и го огледах.Ах..толкова е ....прекрасен.Имаше сини очи и кафява коса! Мм,перфектната комбинация.Както всички останали,носеше училищна униформа,но на него му стоеше превъзходно.Походката му също говореше много.Ходеше като някой топ модел. Боже,беше съвършен! Сто процента не беше тукашен,а пък и за първи път го виждах. Мина покрай мен и за секунда ме погледна с тези,ахх..прекрасни сини очи.Имаше и лунички.Краката ми направо омекнаха.
-Не,не мога! -изхленчих и се обърнах с гръб към него.Погледнах Кам и Бет.Те стояха като треснати.
-Какво? -попитах ги,но през това време,някой ме чукна по рамото и аз се обърнах.Беше той!! Мечтаният ми рицар.
-Извинявай,изпусна си това. -каза красавеца и ми подаде една тетрадка която явно беше паднала.Поех я и се опитах да кажа ,,благодаря" ,но това беше по-скоро като ,,Ъмнъмина"
-Моля? -попита той и леко се усмихна.Ау...Колко беше прекрасен.Сините му очи сега ми се виждаха още по-сини.
-Благодаря. -каза Бет. -Тя искаше да каже ,,благодаря". -о,спаси ми живота.Веднага се съвзех.Тръснах глава.
-Ъ,да,извинявай и благодаря. -казах,а той се усмихна.
-Добре.Ще се видим. -каза и тръгна нагоре по коридора.
-Ахх.Той е съвършен! -каза Бет.
-Долу ръцете другарке.Той е мой! -казах и се засмяхме.За жалост меджучасието ни свърши и трябваше да се приберем в класната стая.
Денят мина бързо.Даже прекалено.Е,може би защото през целият ден си мислех,колко готин е новият ученик.По вида му можех да кажа,че беше с един или два класа по-голям.Ех,има ли значение.За любовта няма граници.

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#17 2012-04-17 11:16:24

мuaa {}
Wayne's world. ♥
From: Идвам от там, където ще отидеш
Registered: 2012-03-10

Нееекст heart  heart

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.

#18 2012-04-17 11:23:14

zdravenq4e_17
Member
Registered: 2012-03-08

Сууупер яка история smile определено искам да видя некста (arrow)  star  smile

Love is choice..  ...

"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."

#19 2012-04-17 11:41:48

rumito-todorowa2000
Member
Registered: 2012-04-03

Давай мила,искам некст!  heart  heart

[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]

#20 2012-04-17 11:53:52

depressed
Изгонен(а)
From: чσur smile! :)
Registered: 2010-07-22
Website

Ама ти се сети да пуснеш нова история. Давай некст. laugh hug heart  heart

#21 2012-04-17 12:23:54

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17

Доста развлекателно ^^ Они, невероятна си !! Давай некста <3 И успех, дано ни смогнеш на желанията и нетърпеливостта ни. laugh

~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

#22 2012-04-17 15:11:53

Aleks_stz
Member
Registered: 2011-01-29

#23 2012-04-17 15:34:16

Dancing Snowflakes
Member
From: New York.
Registered: 2012-03-31

#24 2012-04-17 15:36:23

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Некстт.. smile heart

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#25 2012-04-17 16:19:20

SweetY =] KittY
Stay Strong.
From: L.A., baby
Registered: 2010-04-08

Харесва ми.  sun

[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day