#51 2012-04-08 16:54:20

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Re: Снимки oт xx_gotinata_xx

1-во:Искаш съвет, нали? Ето ти съвет: Това не е за теб wink всички разбрахме, че качеството е ужасно, светлините и този УЖАСЕН надпис. Също така разбрахме, че фотоапарата ти няма батерии. Ами ако искаш положителни коментари се постаряй повече и спри да коментираш личното мнение на всички ;)Колко човека ти казах да си оправиш надписа и качеството, това е съвет, а ти се "На мен така ми харесва". Ми като ти харесва си ги залепи някъде в стаята и не ни тормози в твоето "творчесто" |-(
2-ро:Ако искаш наистина хубави снимки не снимай с ш*бания телефон! Ако не си гледала другите теми със снимки, искам да те осведомя, че с телефон не снима! wink
Това беше мнението ми по въпроса. Лек ден smile

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#52 2012-04-08 18:15:36

xx_gotinata_xx
Member
Registered: 2012-04-02

1-во:Искаш съвет, нали? Ето ти съвет: Това не е за теб wink всички разбрахме, че качеството е ужасно, светлините и този УЖАСЕН надпис. Също така разбрахме, че фотоапарата ти няма батерии. Ами ако искаш положителни коментари се постаряй повече и спри да коментираш личното мнение на всички ;)Колко човека ти казах да си оправиш надписа и качеството, това е съвет, а ти се "На мен така ми харесва". Ми като ти харесва си ги залепи някъде в стаята и не ни тормози в твоето "творчесто" |-(
2-ро:Ако искаш наистина хубави снимки не снимай с ш*бания телефон! Ако не си гледала другите теми със снимки, искам да те осведомя, че с телефон не снима! wink

OMG :X Не съм казала "няма батерии",а че няма батерия.. Алооо,не е зареден с кабелчетоо.. На какъв език да го обясняяя? И не те тормозя,като не искаш не ги гледай.Къв е тоя народ смахнат?? Казала съм,че ще се постарая,нали искате всичко по бързия начин да става,и после "не бързай".. И ти не ми коментирай телефона.. Ти и след 500 години няма да можеш да си позволиш да го имаш  wink  И аз си имам мнение и ето на-изразявам го,както на вас ви е много "ужасно всичко" Така.. НЕ смятам да повтарям повече : На който му се къса душичката заради моите снимки,нека се завре някъде и повече да не ми се появява пред.. екрана wink Пхахах и да не кажеш сега,че не приемам мнение,и че се ядосвам..Няма нещо,което да ме ядоса..Има индивиди,които ме ядосват със съществуването си.

[img]http://i48.tinypic.com/jkf1ah.png[/img]

Sel : 33  .

#53 2012-04-08 18:19:39

mimetoo23
Member
From: София.
Registered: 2009-11-02

Sunshine много високо ти е самочувствието. Да кажеш, че снимките ти са уникални, но не са, а ти се държиш така все едно са наградени с нобелова награда... И ДА не приемаш критика. Ти започваш да нападаш хората и да си противоречиш... Не ти е лесно. wink

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2fx42Ocei1rt4zajo1_500.gif[/img]
Тumblr.

#54 2012-04-08 18:22:31

Bluee^^
Member
From: Imola
Registered: 2012-03-01

OMG :X Не съм казала "няма батерии",а че няма батерия.. Алооо,не е зареден с кабелчетоо.. На какъв език да го обясняяя? И не те тормозя,като не искаш не ги гледай.Къв е тоя народ смахнат?? Казала съм,че ще се постарая,нали искате всичко по бързия начин да става,и после "не бързай".. И ти не ми коментирай телефона.. Ти и след 500 години няма да можеш да си позволиш да го имаш  wink  И аз си имам мнение и ето на-изразявам го,както на вас ви е много "ужасно всичко" Така.. НЕ смятам да повтарям повече : На който му се къса душичката заради моите снимки,нека се завре някъде и повече да не ми се появява пред.. екрана wink Пхахах и да не кажеш сега,че не приемам мнение,и че се ядосвам..Няма нещо,което да ме ядоса..Има индивиди,които ме ядосват със съществуването си.

Аз да не остана по назад, за което съжалявам, но няма батерии = няма батерия. Просто исках да си го изясним. Добре като няма да пускаш повече снимки, не си прави труда да коментираш повече.  wink  wink  wink  wink  wink  wink  wink

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]

#55 2012-04-08 19:43:07

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Не, не, не! rofl Ти ме уби! :д :Д 1-во: Не знаеш какви са финансовите ми възможности и въобще не ми пука какъв ти е ш*бания телефон, извини ме, че се повтарям ^^ 2-ро:Знам как се нервиш и колко е непоносимо всички да ти казват едно и също. Всеки в сайта е минал през това, не се лъскай толкова wink 3-то: Спри да коментираш всеки коментар! "Алооо" това не ти е говорилня ; ))

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#56 2012-04-08 23:48:54

Mirror... <3
Member
Registered: 2012-03-05

Ужасни са ! Много съжалявам, обаче въобще не ти се отдава. Ти снимаш само защото нямаш какво да правиш. И искам да видя снимките с фотоапарата каква ще е разликата ! И не се прави на остроумна, щом си ги качила тук, искаш мнения ! Виж други теми със фотография. smile

[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[/img][/img]

SmiLLe.. smile 

#57 2012-04-09 05:50:58

loki87
Member
Registered: 2010-06-20

Не ми харесаха,но не мисля,че трябва да спираш защото на теб самата ти харесват,нали?
И ще ти кажа защо по-добре да не снимаш с телефон:
1.Качеството ще е гадно!
2.Снимките ще са миниятюрни.
3.Няма да можеш да направиш никакъв фокус.

+ По-добре не прави този надпис толкова голям колкото снимката защото наистина стои грозно.Разбрах,че не искаш да ти ги крадат,но поне го прави по-малък или по-незабележим.

Продължавай , успех със следващите.

На същото мнение съм ...... http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/u … utrin.html  ето ти и пример за надпис , който е почти незабележим , но и в същото време се вижда притежателя

#58 2012-04-09 07:46:07

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Авее вие това тука го превърнахте в някакъв спор по Дяволите!
Спрете се вече като не ви харесва пишете го едно ,,НЕ МИ ХАРЕСВА" и това е!Направо направихте един масов спор! Една страничка със 4-5 снимки и после още три страници спорове.. facepalm
О.Н: Стават : )

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#59 2012-04-09 09:32:48

xx_gotinata_xx
Member

Спрете се вече като не ви харесва пишете го едно ,,НЕ МИ ХАРЕСВА" и това е!Направо направихте един масов спор! Една страничка със 4-5 снимки и после още три страници спорове.. facepalm

Благодаря ти  heart  Мисля,че само ти ме разбираш.. Пфф...всъщност,нека си коментират..Те не знаят ,че е важна идеята и труда.. Все пак нали са толкова умни,на такова "ниво",че не могат да изкажат нормално мнение на земно ниво.. Те от своите снимки са се вдигнали в облаците.. Пхахах..направо ме разсмиват.. Толкова се напъват да бъдат перфектни,че всъщност понякога не виждат колко се излагат ;x .. Те по всячески начин се опитват да ме разубедят да снимам,само защото на тях не им харесва.. Повече няма какво да се занимавам с тях.. smile П.П.- Говорилня било станало.. Мии тогава .. "излезте от чатаа" wink

#60 2012-04-09 09:34:22

xx_gotinata_xx
Member

Не ми харесаха,но не мисля,че трябва да спираш защото на теб самата ти харесват,нали?
И ще ти кажа защо по-добре да не снимаш с телефон:
1.Качеството ще е гадно!
2.Снимките ще са миниятюрни.
3.Няма да можеш да направиш никакъв фокус.

+ По-добре не прави този надпис толкова голям колкото снимката защото наистина стои грозно.Разбрах,че не искаш да ти ги крадат,но поне го прави по-малък или по-незабележим.

Продължавай , успех със следващите.

На същото мнение съм ...... http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/u … utrin.html  ето ти и пример за надпис , който е почти незабележим , но и в същото време се вижда притежателя

Ок,ще го пробвам. Или поне някакъв надпис в някое ъгълче.. wink Мерси.

#61 2012-04-09 10:23:46

miss_cute_kiss
Member

Благодаря ти  heart  Мисля,че само ти ме разбираш.. Пфф...всъщност,нека си коментират..Те не знаят ,че е важна идеята и труда.. Все пак нали са толкова умни,на такова "ниво",че не могат да изкажат нормално мнение на земно ниво.. Те от своите снимки са се вдигнали в облаците.. Пхахах..направо ме разсмиват.. Толкова се напъват да бъдат перфектни,че всъщност понякога не виждат колко се излагат ;x .. Те по всячески начин се опитват да ме разубедят да снимам,само защото на тях не им харесва.. Повече няма какво да се занимавам с тях.. smile П.П.- Говорилня било станало.. Мии тогава .. "излезте от чатаа" wink

Айде,че и аз започнах да ти спамя на стената,но ти недей да се нервираш толкова.Нищо не става от първия път.Продължавай и  продължавай да опитваш докато не се получи,но в никакъв скучай не се отказвай то това с което се занимаваш. : ) sun

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#62 2012-04-09 11:01:31

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

Първо на един фотограф няма да му пречи слънцето или всичко останало.
Второ не зависи от фотоапарата дали ще ти станат снимките или не ! Ако си имаш талант да снимаш , всичко ще ти е от полза.
Трето , този надпис е ужасен .
Четвърто , бързата работа срам за майстора.

Като цяло по-зле от тези снимки не съм виждала.Фокус няма , качество отвратително лошо ,  като идея също е много изтъркано .

И се научи да приемаш критики , защото живота не е само радост : )) .
Peace.
laugh

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#63 2012-04-09 13:51:22

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Добре, според теб "който не му харесва, да не гледа", но не пречи да пишем коментари, нали?
Пусни други снимки. Да, тези не бяха сполучливи (да не се повтарям с другите), но нали е с телефон. А кой фотограф снимка с телефон (не, не си казала, че си фотограф!)? Качи снимките с фотоапарата ти. И сега не казвай отново "колко пъти да повтарям, нямам батерия на фотоапарата". Когато го оправиш (писа, че имаш и проблем с USB-то), тогава.
Надписът - гледай да не се мярка много в очите на хората. Да не се крадат. Добре, но ако снимките за грозни, кой ще иска да ги присвои? Например снимката със светлокафявото кученце на зелен фон (тревата) и си сложила лилав надпис (?!). Защо точно лилав? Сложи например бял, черен - неутрални цветове, за да не се набива толкова много на очи. Например виж тези снимки - на потребителка от сайта, победител в конкурса: http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=22529 Текста се вижда, но и не се набива толкова много на очи. Също и качеството е супер. Не приемай написаното от мен за критика, а за съвет. Успех следващия път, ако изобщо си промениш мнението да качиш нови снимки.

#64 2012-04-09 14:04:51

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Малко хора могат да се занимават с фотография.Причината за това е,че тя е много сложна.Не искам да се повтарям с останалите,но ако наистина искаш снимките да се получат хубави,интересни и ДА ИМАТ НАДПИС,трябва повече старание.Съвет:почакай,докато успееш да качиш снимки от фотоапарата и тогава ще видиш коренната промяна в коментарите (ако снимките са се получили) wink

#65 2012-04-09 14:08:20

beautiful_kitty
YMCMB ♥
From: Dubai .
Registered: 2010-02-21

Второ не зависи от фотоапарата дали ще ти станат снимките или не ! Ако си имаш талант да снимаш , всичко ще ти е от полза.

Като цяло по-зле от тези снимки не съм виждала.Фокус няма , качество отвратително лошо ,  като идея също е много изтъркано .

Peace.
laugh

Точно!
И момиче ти колкото повече се сърдиш и казваш,че приемаш критика толкова повече си личи,че не приемаш !

[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo1_r1_250.gif[/img] [img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz3gquTk911r5s8qlo4_r1_250.gif[/img]
[list=*]
[*]Понякога трябва да се научиш да се сбогуваш..колкото и трудно да е.[/*]
[/list]

; We♥it ; Ask.fm

#66 2012-04-09 14:13:31

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Peace.
laugh

Точно!
И момиче ти колкото повече се сърдиш и казваш,че приемаш критика толкова повече си личи,че не приемаш !

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#67 2012-04-09 14:22:16

rumito-todorowa2000
Member
Registered: 2012-04-03

1.Снимките ти не са с хубаво качество.Колкото и да се защитаваш,разрови се по интернет и виж снимки.
2.Надписа не се връзва.Като големина,цвят,всичко
3.Ти не приемаш критика явно,затова ти казвам като съвет
4. Не може да не приемаш нищо,по простата причина ,че само ти си го харесваш
5.Искахме да качих снимки,ти взе да увърташ..Когато искахме Не,когато не искахме - ми ще кача.
6.Как може да казваш,че момичето и след 500 години няма да си позволи да има такъв телефон.За всеки случай телефон под 100 лева със такова качество и размер на снимките няма (: . Пък и не знаеш възможностите на никой.
7.10 пъти за едни батерии.Ми заради го майна.Един професионален апарат се зарежда за има-няма ден (
8.Как така си се занимавала със НЕпрофесионална фотография,като едни настройки не можеш да оправиш,а после дори казваш,че ти е за първи път.
9.Тоя папагал стана златен.
10.Много си оборотна обаче,нищо да не ти каже човек.
11.Приеми,че всеки има право на мнение,колкото и грубо да е то ( лично за момичето,с което се заяде най-вече нейното мнение беше по-директно от другите,но не беше грубо,или ако е ,то ти го направи като задълбочи всичко ) .
Но: снимките НЕ стават..давай с прочутия ти папагал  |-(

[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]

#68 2012-04-09 14:36:43

Bluee^^
Member
From: Imola
Registered: 2012-03-01

Peace.
laugh

Точно!

(y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)  (y)

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]

#69 2012-04-09 15:39:31

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

Не са зле.

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

#70 2012-04-09 15:51:03

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

1.Снимките ти не са с хубаво качество.Колкото и да се защитаваш,разрови се по интернет и виж снимки.
2.Надписа не се връзва.Като големина,цвят,всичко
3.Ти не приемаш критика явно,затова ти казвам като съвет
4. Не може да не приемаш нищо,по простата причина ,че само ти си го харесваш
5.Искахме да качих снимки,ти взе да увърташ..Когато искахме Не,когато не искахме - ми ще кача.
6.Как може да казваш,че момичето и след 500 години няма да си позволи да има такъв телефон.За всеки случай телефон под 100 лева със такова качество и размер на снимките няма (: . Пък и не знаеш възможностите на никой.
7.10 пъти за едни батерии.Ми заради го майна.Един професионален апарат се зарежда за има-няма ден (
8.Как така си се занимавала със НЕпрофесионална фотография,като едни настройки не можеш да оправиш,а после дори казваш,че ти е за първи път.
9.Тоя папагал стана златен.
10.Много си оборотна обаче,нищо да не ти каже човек.
11.Приеми,че всеки има право на мнение,колкото и грубо да е то ( лично за момичето,с което се заяде най-вече нейното мнение беше по-директно от другите,но не беше грубо,или ако е ,то ти го направи като задълбочи всичко ) .
Но: снимките НЕ стават..давай с прочутия ти папагал  |-(

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#71 2012-04-09 15:51:50

rumito-todorowa2000
Member
Registered: 2012-04-03

Не са зле.

о да никак  rofl

[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]

#72 2012-04-09 16:29:10

Dancing Snowflakes
Member
From: New York.
Registered: 2012-03-31

Не ми харесват.
Качеството е много зле. Фокус и такива неща изобщо няма.
Надписът загрозява съвсем.

+ сигурна ли си,че не си снимала с телефон?

Сама си призна, че е снимала с телефон, даже пък и лъгала била, че снимала с фотоапарат.Боже мой, та то си личи от далече, че е с телефон.Плюс това няма фото с такова нищожно качество.Критика ми е интересно как "приемаш", а уж не.Ама си личи, че НЕ приемаш.Еми като ти напишат такъв коментар им кажи, че ще се постараеш повече, не е нужно да се отяждаш на всеки 2-ри с отрицателно мнение.Just no comment. wink

#73 2012-04-09 19:41:44

xx_gotinata_xx
Member

Та това е снимката от фотоапарата : http://prikachi.com/images.php?images/178/4625178T.jpg Имам и още,но не ми се качват сега..  wink

#74 2012-04-09 19:48:43

miss_cute_kiss
Member

Еееето това беше много хубаво ^,..,^!

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#75 2012-04-09 19:56:04

xx_gotinata_xx
Member

Ако има интерес ще качвам още..Хванах цаката на юесбито  laugh  Пък корелата ми е мн фотогенична,тъй че имам доста още да щракам .. давайте идеи какво да снимам..

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook