#76 2012-03-10 20:04:17
- SilverBullet.
- Member
- Registered: 2012-03-08
Re: Въпроси свързани със Skype!
да попитам ако знаете снощи са давали Кеча мач в клетка ако някой знае линк или нещо ще съм мо благодарен
Music make me crazy.
#77 2012-03-10 20:56:09
- Cаssidy
- Member
- From: София.
- Registered: 2011-09-21
да попитам ако знаете снощи са давали Кеча мач в клетка ако някой знае линк или нещо ще съм мо благодарен
А аз да попитам, това какво общо има със скайп?
Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,
но момента, в който монетата е във въздуха,
вече знаеш на какво се надяваш повече.
#78 2012-03-12 13:35:47
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Здравейте, ''проблемът'' ми е малко странен. Не мога да пиша на обикновен си български език в скайпа, а пиша на фонетика. Не мога да го оправя, тъй като не знам откъде .
Цъкам едновременно на ''shift'' и ''alt'' , и ми го променя на анг. език . Незнам какво да правя. Така се прецаква и от време на време в сайта. Незнам... ;х ПОМОЩ!
#79 2012-03-12 15:28:03
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
Здравейте, ''проблемът'' ми е малко странен. Не мога да пиша на обикновен си български език в скайпа, а пиша на фонетика. Не мога да го оправя, тъй като не знам откъде .
Цъкам едновременно на ''shift'' и ''alt'' , и ми го променя на анг. език . Незнам какво да правя. Така се прецаква и от време на време в сайта. Незнам... ;х ПОМОЩ!
Явно това не е от скайпа, а от самия език на компютъра. На мен веднъж фонетиката ми беше изчезнала и я намерих. Там където е това да си сменяш езика имаш ли Bulgarian (Phonetic)? Ако го имаш, когато ти стана така, цъквай на него. А ако ти изчезва/ или е изчезнал можеш да го намериш ето така: При сменянето на езика имаш една малка стрелкичка, която сочи надолу. Натисна я и след това цъкни на Settings.. Порови се там и ще го намериш. Надявам се да съм помогнала.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#80 2012-03-12 15:48:26
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Цъкам едновременно на ''shift'' и ''alt'' , и ми го променя на анг. език . Незнам какво да правя. Така се прецаква и от време на време в сайта. Незнам... ;х ПОМОЩ!Явно това не е от скайпа, а от самия език на компютъра. На мен веднъж фонетиката ми беше изчезнала и я намерих. Там където е това да си сменяш езика имаш ли Bulgarian (Phonetic)? Ако го имаш, когато ти стана така, цъквай на него. А ако ти изчезва/ или е изчезнал можеш да го намериш ето така: При сменянето на езика имаш една малка стрелкичка, която сочи надолу. Натисна я и след това цъкни на Settings.. Порови се там и ще го намериш. Надявам се да съм помогнала.
Да, разбира се, че ми помогна. Благодаря.
#81 2012-03-12 16:51:12
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
Цъкам едновременно на ''shift'' и ''alt'' , и ми го променя на анг. език . Незнам какво да правя. Така се прецаква и от време на време в сайта. Незнам... ;х ПОМОЩ!Явно това не е от скайпа, а от самия език на компютъра. На мен веднъж фонетиката ми беше изчезнала и я намерих. Там където е това да си сменяш езика имаш ли Bulgarian (Phonetic)? Ако го имаш, когато ти стана така, цъквай на него. А ако ти изчезва/ или е изчезнал можеш да го намериш ето така: При сменянето на езика имаш една малка стрелкичка, която сочи надолу. Натисна я и след това цъкни на Settings.. Порови се там и ще го намериш. Надявам се да съм помогнала.
Радвам се.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#82 2012-03-12 20:31:03
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Явно това не е от скайпа, а от самия език на компютъра. На мен веднъж фонетиката ми беше изчезнала и я намерих. Там където е това да си сменяш езика имаш ли Bulgarian (Phonetic)? Ако го имаш, когато ти стана така, цъквай на него. А ако ти изчезва/ или е изчезнал можеш да го намериш ето така: При сменянето на езика имаш една малка стрелкичка, която сочи надолу. Натисна я и след това цъкни на Settings.. Порови се там и ще го намериш. Надявам се да съм помогнала.
Радвам се.
![]()
![]()
Аз също!
#83 2012-03-25 15:42:33
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Здравейте!Днес се прибрах и исках да си вляза в Skype,но ми излиза В/И грешка.Щракнете с десен бутон по иконата на Skype в лентата за задачите и посочете 'Изход'.Пробвах,но не стана.Пробвах и да деинсталирам Skype,инсталирах си най-новата версия,но пак същият проблем.Нека ако някой знае как да го оправя да пише.Благодаря ви предварително!
Открих сродната си душа. Той - не!
#84 2012-03-25 15:43:13
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Здравейте!Днес се прибрах и исках да си вляза в Skype,но ми излиза В/И грешка.Щракнете с десен бутон по иконата на Skype в лентата за задачите и посочете 'Изход'.Пробвах,но не стана.Пробвах и да деинсталирам Skype,инсталирах си най-новата версия,но пак същият проблем.Нека ако някой знае как да го оправя да пише.Благодаря ви предварително!
Мисля, че и аз съм имала подобен проблем.
Пробва ли да рестартираш компютъра?
#85 2012-03-26 18:08:16
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Мисля, че и аз съм имала подобен проблем.
Пробва ли да рестартираш компютъра?
Да,но вече го оправих.Благодаря ти все пак!
Открих сродната си душа. Той - не!
#86 2012-04-04 17:49:43
- Christina
- Member
- From: Софияя
- Registered: 2011-09-08
Моят проблем, е че когатоо искам да си напиша нещо на мислите прозореца на скайпа се огражда със сивв правоъгълник и едва ли не блокира някой да знаее какк да го оправя
Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя
#87 2012-04-04 20:01:12
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Здравейте. Искам да си инсталирам стара версия на Skype, но нещо не се получава. Изтрих из основи новата, и пак . Помощ!
#88 2012-04-04 20:07:59
- YnikaLnaa .. =]]
- Member
- Registered: 2012-03-14
Здравейте. Искам да си инсталирам стара версия на Skype, но нещо не се получава. Изтрих из основи новата, и пак . Помощ!
![]()
Изтрила ли си го от "Контролен панел" >> "Програми" >> "Деинсталиране на програма" ? Ако не си , изтрий го от там и пак пробвай да изтеглиш старата версия , а ако си - не знам
Can you believe it you feel alive?
Hit your mark, ready to rise,
your body's aching but yout heart doesn't mind,
feel on the ground, eyes on the prize,
and it's all I want and it's all I do...
[img]http://prikachi.com/images/623/4566623B.jpg[/img]
#89 2012-04-13 14:04:10
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
]"]
![]()
Изтрила ли си го от "Контролен панел" >> "Програми" >> "Деинсталиране на програма" ? Ако не си , изтрий го от там и пак пробвай да изтеглиш старата версия , а ако си - не знам
![]()
това+ старите версии ги има в нет-а
#90 2012-04-29 21:09:39
Ами аз имам следния проблем: Направила съм си скайпа да ме вписва автоматично, но вчера сутринта не ме вписа и аз опитах да си въведа паролата няколко пъти и пак не стана. Излиза ми грежно потребителско име или парола. После опитах на забравена парола (въпреки че съм сигурна, че си я помня), но не знам имейла с който съм се регистрирала и не успях да си възстановя паролата. Днеска пак не ме вписва (а на други профили успявам да вляза). Не мога да си обясня какво може да се е случило, но имам много важни неща там и не мога да си ги възстановя, така че ако някой е имал този проблем или знае какво мога да направя моля да пише!! Благодаря предварително!
#91 2012-05-16 18:07:30
- demi-lovato
- Member
- From: L.A BaBy
- Registered: 2009-03-11
Аз имам два въпроса.
1.Случва ми се някой да ме блокира,но ми излиза,че е извън линия,а не ,че ме е блокирал,или поне така се случва само при някой от абонатите ми.Има две момичета,които постоянно ме блокират и деблокират,но не мога да разбера дали просто ги няма или са го направили,а при едно друго момиче си ми изписва.Как се получава този номер ?
2.Изтеглих си скайп за телефона ми ,който е samsung s5560 и ,когато успея да си намеря wifi мрежа мога да си го включа,но ме предопреждава,че ще вземе пари.Защо е така ,след като аз съм си намерила безплатен интернет?
Ако може при отговор на въпросите ми да ми пишете и ЛС.Мерси предварително.
[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]
As long as you love me ♥ ♫
[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]
[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]
#92 2012-05-23 07:19:42
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Здрасти! Моят проблем, е че когато искам да добавя някой в скайп ми се появява това:
А си имам интернет.
Благодаря, предварително.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#93 2012-08-06 11:54:20
- nevergiveupx
- Member
- From: London.
- Registered: 2012-07-26
Няма начин да стане платен.
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили
#94 2012-08-10 01:46:41
- *GreenTea*
- Member
- From: Los Angeles, California
- Registered: 2012-08-08
Вярно, че бяха пуснали слух, че ще става платен. Че дори и Фейсбук, тъй като нали станаха заедно, да проверяваш профила си чрез скайп и тем подобни, та после това с камерите . Може да очакваме всичко рано или късно, но и аз не мисля, че ще стане платен
И да стане има други програми за комуникация подобни на скайп
♥ ~ Engless Love ~ ♥
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m75uhuuXD41r3qpxao1_500.gif[/img]
#95 2012-08-10 06:19:13
- senseye
- Member
- Registered: 2012-08-07
Казват, че разговорите в скайп вече ще се подслушват. Вярно ли е?
[list=*]
[*]Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
[list=*]
[*]- Уилям Шекспир[/*]
[/list][/*]
[/list]
#96 2012-08-21 21:19:48
#98 2012-08-21 22:10:44
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Преди няколко месеца си смених лаптопа и сега виждам само хронологиите, който съм писала от тогава насам.
Може ми някак си да си възстановя и сторите? Мерси предварително!!
Доколкото знам - неможе.
#99 2012-08-22 07:28:31
- p0p staR
- Black Angel
- From: In the Nowhere
- Registered: 2012-04-03
Как се прави дискусия..преди знаех,но забравих как
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#100 2012-08-22 08:57:21
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Как се прави дискусия..преди знаех,но забравих как
Чрез „Дискусия" в лентата с „Абонати",„Разговор" и прочие.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]