#1 2012-04-03 16:56:42
- Dancing Snowflakes
- Member
- From: New York.
- Registered: 2012-03-31
Re: The ghost in the house.
За духове е.Реших нещо по-различно да пусна.:).Превода е 'Духът в къщата'.
I
Отново бях на тавана.Търсех вехтурии и най-различни дрънкулки,обувки,рокли и такива подобни за бала ми,които да ми харесат.Аз бях на 18, 12 клас.Живеех с родителите си.Косата ми беше кестенява, а връхчетата-къдрави.Имах езерно сини очи.Бяха приятни на цвят.Казвах се Беатрис.
Та както казах, търсех нещо.Беше нощ, а знаете, че беше плашешто да си на тавана посреднощт.Но просто нямаше какво да правя.
Обърнах се.Нещо прошумоля и аз тръгнах към него.Чух писък.Беше тих, но пронизаващ.Беше момичешки.Не се плашех от нищо, но от тавана и мазето направо тръпки ме побиваха.Нямаше лапма, бях на тъмно.Не вярвах в духове и такива подобни, но напоследък нещо от тавана се чуваше страшен шум и реших да проверя.Тази къща беше ужасна.Но нека ви разкажа историята и.
Било ранно утро, в смъртния ден на собствениците през 1947 година.Живеели 2-ма собственика с детенце.Майката се казвала Калис, бащата - Джон, детенцето-Силяна.Били млади хора, но детето много им е тежало и просто решили да го убият.Един ден то спяло и се събудило от силен и страшен шум.Взело си меченцето и бавно тръгнало кум кухнията.Детето влезло и родителите му се нахвърлили с нож и го убили.Никой не знаел за това, просто лъгали, че детето се е загубило и не искали помощ.В същия ден през нощта точно от тавана се чуло ужасно шумолене.Родителите се качили да проверят и видели духа на момичето.То държало нож както баща си и майка си както го убили.Момичето изчезнало.Те се сгушили от страх, но момичето се показвало където и да е без те да знаят къде е.То изгряло зад тях, те чули шума и се обърнали и забило по два ножа в очите им.Криминалистите разкрили случая, взели труповете изследвали ги.Установили, че са убити и не може да се намери следа.Случая бил закрит.От тогава къщата е била обявена за продан, но никой не е искал да я купи.Ние сме я били купили и сме се нанесли.Но едва ли помня добре това събитие.
Изплаших се.Сепнах се да търча надолу по стълбите, но нещо като че ли ме избута и се спънах и паднах.Вратата се отвори сама и чух тих мъжки глас;
- Махай се!
Обезумях от страх.Сепнах се да търча надолу, но нечо ме влачеше нагоре.Събрах сили и се затичах с всичка сила докато стигна до стаята си.Ужасявах се от тавана.Като влезнах веднага се заключих.
- Не знам дали тук съ...
- ПОМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЩ! - крещях, но никой не чуваше..
Сори за грешките,ако има.:) Надявам се да ви хареса.
#2 2012-04-03 17:00:28
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Харесва ми....
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#3 2012-04-03 17:10:26
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Прочетох го и ще кажа какво забелязах.Но ми ХАРЕСА!
Повтаряш ПРЕКАЛЕНО много ,,беше",Нещата с призраците стават твърде бързо,още в първата част.И е малко странно ,как е било плашещо a,Беатрис е била на тавана въпреки че я е страх и когато е чула нещо е тръгнала към него FTW!? :dИмаш и някои лексикални грешки.
Нвм хареса ми,чакам некста?
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#4 2012-04-03 17:14:10
- wiikuu
- Member
- Registered: 2011-09-08
много ми хареса
Monsтers are reaл, and ghosтs are reaл тoo.
They лive иnsиde us, and soмeтiмes, тhey wиn.
[img]http://store.picbg.net/thumb/2A/75/90f16b3380f22a75.gif[/img][img]http://store.picbg.net/thumb/5E/93/6c11a7d481175e93.gif[/img][img]http://store.picbg.net/thumb/6F/34/fcf0f5b75ef06f34.gif[/img]
#5 2012-04-03 17:14:41
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Харесва ми....
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#6 2012-04-03 17:14:57
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Не е зле, но прекалено бързо се случи всичко. Така изведнъж. Може би трябваше малко ретардация, да забавиш действието, защото това дойде като гръм от ясно небе.
Имаш повторения и една или две правописни грешки, но това не е особен проблем.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#7 2012-04-03 17:21:34
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
#8 2012-04-03 17:22:18
- Dancing Snowflakes
- Member
Не е зле, но прекалено бързо се случи всичко. Така изведнъж. Може би трябваше малко ретардация, да забавиш действието, защото това дойде като гръм от ясно небе.
Ъ, да знам.Не увъртам и не пиша дълго, затова реших да пиша неподробно.За грешките-ами от бързина са.
п.п;за некста утре.
#9 2012-04-03 18:02:51
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Изглежда ми дооста интересно.Давай некста.
#10 2012-04-03 18:08:04
- Bluee^^
- Member
- From: Imola
- Registered: 2012-03-01
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]
#11 2012-04-03 18:16:43
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Имаш някои грешки, но като цяло ми хареса. Дай некст!
#12 2012-04-03 18:30:09
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
Изглежда ми дооста интересно.Давай некста.
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#13 2012-04-03 18:39:39
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Некст?
#14 2012-04-03 18:39:51
- Manx
- Member
- Registered: 2010-05-10
Харесва ми ,защото е нещо необичайно.
#15 2012-04-03 18:46:30
- xx_gotinata_xx
- Member
- Registered: 2012-04-02
Аз нали си падам по духовете Интересно.Давай некст!!
[img]http://i48.tinypic.com/jkf1ah.png[/img]
Sel : 33 .
#16 2012-04-03 18:58:44
- daniella__
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2011-09-10
Страхотно е,всичко ми хареса.
#17 2012-04-03 20:19:14
- Dancing Snowflakes
- Member
Мерси.Отново съжалявам за грешките ако имам!
II
- Пази се! - каза някой и нежно ме дръпна.
- Интересно пък ти кой си..
- После ще ти обяснявам, бягай към стаята тии!
- Не мога просто така да те оставя - дръпнах го и двамата затичахме към стаята,но той спря и каза ще с едно щракване може да дойда в стаята ми.
Момичето ни гонеше, а ние бягахме.Беше депресиращо.Стигнахме и щракнахме ключалката.Да, духовете можеха да се промъкват, но се радвах, че имаше някой до мен, който да ме разбира.
- Ще те преследва до края на живота си, докато не умрете или не се разкарате от тъпата къща!-въйкаше се той.
- Така.1-во ти кой си, че да нахлуваш така изведнъж в къщата ни? 2ро.Поне да се запознаем... е 3то доста си ми симпатичен - казах и се изчервих.
- Аз съм защитника на къщата и пазя притежателите на къщата а именно ти си набелязане от момичето. 2-ро Приятно ми е, казвам се Зейт.На галено Зей.3-то и ти така. - той също се изчерви - но в момента трябва много да се пазиш, защото е агресивна.Може да те убие по всяко време.
- А ти? Какво ще стане с теб?!Ако те убие?
- Хъх, спокойно аз съм дух.
Изведнъж на вратата се затропа.Първо слабо, а после се усили.Ужасно.Заплаках, стичаха се сълзи по студените ми бузи.Той ме прегърна и ми каза да не плача, да се завия и да не гледам.Излезе.
- Просто престани да я преследваш, няма да се получи.
- Хъъ, да видим дали ще я защитиш!Ще свърши като Дая и Лиса.
- Изчезни веднага, или..
- Или? - изссъска злобно.
- Слушай!Внимавай!Ти не можеш да ми повредиш, камоли на нея!ПРосто се разкарай и я остави.
- Няма шанс!
- Гледай си работата и не смей да нахлуваш докато я успокоявам..
- Нали знаеш, че нарочно ще я плашя?Докато не пукне..Ти да пукнеш, дано!
- А ти да ме изпревариш - каза той и ядосано тресна вратата и влезе при мен..
- Виж, аз просто я сплаших малко.. Недей да се тревожиш, няма да спя, не мога.Духовете не спят.Ще те защитавам.Но, аз съм безсплен пред нея, но ще се оптам да те защитя..
- Аз.. просто ми писна!Свърхестествени работи, нене, блябля!Не вярвам!Писн...
Той ме целуна.Целуна ме?! Е чакай бе, 1-во ми се появяват някви духове дето ме плашат, после някви 'герои', дето ме спасяват?Чакай, чакай..Не, просто не можех да се отделя от него.Той се беше впил в мен..
#18 2012-04-04 09:41:04
- ~Monster
- Member
- From: Rio De Janeiro...
- Registered: 2012-03-02
Ъ, да знам.Не увъртам и не пиша дълго, затова реших да пиша неподробно.За грешките-ами от бързина са.
п.п;за некста утре.[/i]
Еее не може така Тя историята се гради на подробностите.Как да ни грабне иначе напълно?
Иначе ми аресва.Айде пускай некста ^^
П.С.:Они, Беатрис сигурно е инат ;дд любопитен инат...
wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'
#19 2012-04-04 10:04:20
- shalqlq <3
- Member
- From: Варна ^.^
- Registered: 2012-03-29
Мм много ми прилича на една от другите истории във форума.Пак някакъв дух,който иска да убива, дух-герой който спасява момичето, някакви любовни драми, момиче невярващо в духове,странни помещения.Доста прилики.Да не си заимствала от някоя история? И на места леко се изгубва смисъла..
[img]http://25.media.tumblr.com/381501e69a0e3098badbcd082a09dac0/tumblr_mslbnypA7n1szr57fo1_500.gif[/img]
http://mortenex.tumblr.com/
#20 2012-04-04 13:00:24
- miss_cute_kiss
- Member
Мм много ми прилича на една от другите истории във форума.Пак някакъв дух,който иска да убива, дух-герой който спасява момичето, някакви любовни драми, момиче невярващо в духове,странни помещения.Доста прилики.Да не си заимствала от някоя история? И на места леко се изгубва смисъла..
Нда,прилича ми много на моята история и на твоята със убиеца в къщата. Хехе
Иначе,става,ама много бързо стават нещата,Преди две минути се запознаха,вече се целуват.Некс?
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#21 2012-04-04 15:44:54
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Преди две минути се запознаха,вече се целуват.Некс?
[/i][/size]
#22 2012-04-04 17:02:45
- Dancing Snowflakes
- Member
тук няма да има любовни драми. това е само началото и накрая момчето.. абе няма да говоря
#23 2012-04-04 17:17:55
- Dancing Snowflakes
- Member
III
- Я изчезвай.. - казах му и той просто изчезна.Дълго чаках, но го нямаше."Какво като има дух в къщата?Не ме интересува особено кой ме защитава, а и предпочитам да умра..".Заплаках.Горчиво плаках.Плачът се увеличаваше, плачех гласно и се чуваше из гялата къща.Нашите ме чуха, и дойдоха да ме попитат какво става.Не исках да казвам нищо, просто излъгах, че съм се скарала с приятелка.Апф, сега какво да правя..Беше ме страх, тя можеше да се яви всеки момент.Седях си на лаптопа когато чух тихо говорене.Беше на английски и беше следното; "I'm the devil, i want kill you..".Оо, не!Беше прекалено!Не, не.Отворих вратата.Огледах се, нямаше нищо.Този кретен в къщата ме плаши!Все едно, ще свикна..Седнах отново.Пак се чу същото.Идваше от тавана, след това стълбите, коридора..Сега се чу до моята врата.Щраках ключалката.Умирах от страх.Изведнъж по вратата се чу силно тряскане.Този път не беше само от 2 ръце,ами от 4.Помислих си, че този иска да ми направи нещо.Чукането утихна.Чуваше се зловещо, злобно съскане.Изведнъж започна да духа вятър, като че ще събори къщата.Вратата ми ссе отвори и нещо ме изблъска на пода.Бях изплашена до смърт.Пулса ми се беше качил значително.Исках да се махна оттук.Нямах сили.Постоях малко така на пода и станах.Всичк беше утихнало.Изведнъж от китката ми бликна кръв.Как може, да не би да ми прерязала вената?Но как?Аз нищо не усетих.Тупнахна пода в бесзъзнание.Опитах се да проговоря, но някаква болка пря в сърцето ми.
#24 2012-04-04 17:20:57
- miss_cute_kiss
- Member
Бързооо ставатт нещатаааа..
Некст!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#25 2012-04-04 17:37:55
- Dancing Snowflakes
- Member
Мисля да я спирам.