Pages: 1
#1 2012-03-28 18:37:31
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
Re: "Променен Живот"
Така , пиша едно историйка от близо един месец и я публикувам във Фен Страницата на One Direction.
Надявам се да ви хареса : ))) .
Не живеех толкова заможно.Бях в един стар апартамент в Лондон, който се намираше в близост до центъра.В тази сграда живееха , тийнове от чужбина , учещи в Лондон.Реших да замина , защото живота ми в България беше ужасен.Всеки ден се напивах и пушех марихуна.Е , живота ми се промени , откакто се премсетих в Лондон.Родителите ми , ми разрешиха да замина за чужбина , само , защото се надяват да уча повече за да преуспея.
Един ден реших да отскоча до супермаркета , за да си взема поредната доза храна за деня.Бях се облякла с обикновен суичер , дънки и кецове.Докато си избирах какво да си взема , видях едно момче със слънчеви очила , беше си сложил качулка.Изглеждаше ми някак познат , въпреки , че не се виждаше лицето му.Реших да го питам как се казва.Не съм от тези , които са затворени в себе си ..
Изабела : Хей , изглеждаш ми познат . Как се казваш ? *с леко присипнал глас*
Хари : Аа , моля те , само не викай след като си кажа името .. *уплашен* ( Той си махна качулката и очилата )
Изабела : Че , защо да викам ?!
Хари : Казвам се Хари Стайлс . * с тих глас *
Изабела : Мхм , значи , не си за този , който си мисля.Добре , аз ще тръгвам . Чао : )
Хари : Доо-бре .. Чао *леко усмихнат*
Взех си минерална вода , плодове и готова пица.Платих на касата и се запътих към нас.Седнах на компютъра да проверя за момчето , което видях.Чудех се какво значи , неговото изречение , което каза днес „ Само не викай .. „ . Написах името му Google . Излязаха милиони страници и беше ясно , че известен тийнеджър.Бях леко смаяна , но реших да споделя в блога си , кой съм видяла днес.След има няма няколко минути , получих хиляди коментари от сорта „Божее ,наистина ли си го видяла”. Гледах ги с учудване и лек смях.
На следващият ден , реших да отида отново в супермаркета.Беше ми свършил шампоана и сапуна.Трябваше да си взема нещо сладко , защото наистина имах нужда от успокоение.Точно на щанда за шоколад , видях , че там беше Хари.Реших да го заговоря , не защото е звезда , а , защото ми изглеждаше наистина симпатичен*
Изабела : Хей , помниш ли ме , момичето от вчера ? *с весел глас*
Хари : Да , помня те.А ти какво правиш пак тук ? Да не би да си тук заради мен ? Моля , те не ми казвай , че си поредната луднала фенка по мен ?
Изабела : Еми , честно , до вчера не знаех , кой си.След като се прибрах реших да проверя точно кой си наистина.Видях , че си изгряваща звезда.Много се радвам за теб. *усмихната*
Хари : Мерси , много.Но аз не съм единствения.Имам си собствена група.Но те в момента са в лимузината и ме чакат да взема храна , защото Найл пак е гладен .А , искаш ли да се видим , някой път ?
Кейт : Ще се радвам.Нека ти дам номера си.* Извадих една бележка , написах набързо номера си и му го дадах*
Хари : А , как се казваш ? * с любопитен глас*
Изабела : Казвам се Изабела , но ми викай Изи . *усмихната*
Хари : Окей Изи , по-късно довечера ще ти звънна да се разберем.Сега трябва да тръгвам , че Найл , че умре от глад.
Изабела : Окей , радвам се , че се запознахме. * развълнувана*
Като се прибрах си направих нещо за ядене и седнах да уча.Бях толкова развълнувана , какво точно ще ми каже Хари довечера.
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
#2 2012-03-28 18:43:13
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
харесва ми
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#3 2012-03-28 19:01:06
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Не ми харесва.
Тези "*усмихната*, *развълнувана*" и т.н. са адски грешни. Просто при писане на какъвто и да е текст, тези неща не се предават по този начин.
Втората ми забележка е емотиконите в текста.
Третото е това с имената..
Изабела: блалала..
Хари:блалала.
Като ще пишеш, пиши както трябва, а не като виц.
Описания - малко.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#4 2012-03-28 19:03:14
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
Не ми харесва.
Тези "*усмихната*, *развълнувана*" и т.н. са адски грешни. Просто при писане на какъвто и да е текст, тези неща не се предават по този начин.
Втората ми забележка е емотиконите в текста.
Да , знам . Просто , защото го пиша в страницата ми и го правя по смешно .. :Р Иначе мерси :– )
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[/list]
#5 2012-03-28 19:03:51
- Billy_and_Tomy!
- Member
- From: София
- Registered: 2009-10-20
Не е зле, но защо има две различни имена? Първо я пишеш Изабела после Кейт? Кое то двете е?
Кейт : Ще се радвам.Нека ти дам номера си.* Извадих една бележка , написах набързо номера си и му го дадах*
Хари : А , как се казваш ? * с любопитен глас*
Изабела : Казвам се Изабела , но ми викай Изи . *усмихната*
И както казаха това със звездичките *усмихната* и т.н. го предавай по друг начин. пример: -Казвам се Изабела, но можеш да ми викаш Изи-казах аз и се усмихнах.
[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]
#6 2012-03-28 19:11:45
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
Да , еми при редакцията така се получи ..
Еми поначало в страницата е нещо като "Представа" .. Не знам как да се изразя .. Към модераторите , може ли да изтриете темата .. ?
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[/list]
#7 2012-03-28 19:18:16
- NevеrBackDown.
- Member
- Registered: 2012-02-29
Не е зле,като изпуснем емотиконките и "*" .
[list=*]
[*]They judge me before even know me.That's why I'm better of alone.[/*]
[/list]
#8 2012-03-30 14:45:47
- Sun_Shine_
- Member
- Registered: 2011-10-02
На мен ми хареса и чакам друга част
Иии... Наистина някои забележки са основателни,но като цяло е супер...
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]
#9 2012-03-30 15:07:00
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
На мен ми хареса и чакам друга част
![]()
![]()
![]()
Иии... Наистина някои забележки са основателни,но като цяло е супер...![]()
![]()
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#10 2012-03-30 15:11:40
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Нда, Петии страхотна е, чета я в страничката ти в фейса, продължавайй!
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
Pages: 1