#1301 2012-03-24 18:06:22
- kkalippso
- Member
- From: ~ ••• ~ При Карлсон на покрива
- Registered: 2011-09-08
Re: Който постне последен печели ..
Ама,че дълги постове пускаш..
Здравей.
Така е, аз съм човек на литературата и обожавам да пиша, и винаги, когато го правя - дори заради глупост, обема на написанто е гоооляяям.. изобщо няма да споменавам съчиненията разсъждение и болката в ръката след като съм си преписала черновата на белова и това в рамките на 2 учебни часа..!
Иначе ти как си, какво правиш?
"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."
---------------------------------------------- е казал някой, някога, някъде
#1302 2012-03-24 18:07:57
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Жалка история.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#1303 2012-03-24 18:08:35
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Кои неща ?
Ъм утре най-добрата ми приятелка и гаджето й ще ходят с най-добрият му приятел и гаджето му някъде. И съм сигурна, че така 4-мата ще си излизат цяло лято, ии ..
Днес ми се случи същото. Нищо, че бях с още 10 човека и не останах сама, но една от най-близките ми приятелки буквално ме заеба и отиде при гаджето си заедно с още едно момиче и нейното гадже.
А, и такова нещо разбрах преди малко .. просто много са ми смешни всички.
Какво нещо?
А аз евентуално може да остана с 2 момчета. Но само ако дойдат лятото. Иначе няма с кой.
А много добре знам, че гаджето й я отдръпва от всичките й приятели. Дори и от мен.. Пределно ясно ми е до къде ще стигнат нещата..
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#1304 2012-03-24 18:10:46
- Extazy Baby
- Member
- Website
Ъм утре най-добрата ми приятелка и гаджето й ще ходят с най-добрият му приятел и гаджето му някъде. И съм сигурна, че така 4-мата ще си излизат цяло лято, ии ..
Днес ми се случи същото. Нищо, че бях с още 10 човека и не останах сама, но една от най-близките ми приятелки буквално ме заеба и отиде при гаджето си заедно с още едно момиче и нейното гадже.
А, и такова нещо разбрах преди малко .. просто много са ми смешни всички.Какво нещо?
А аз евентуално може да остана с 2 момчета. Но само ако дойдат лятото. Иначе няма с кой.
А много добре знам, че гаджето й я отдръпва от всичките й приятели. Дори и от мен.. Пределно ясно ми е до къде ще стигнат нещата..
Ужасно е. И аз съм имала такива случаи, забравят ме тотално заради някви елементарни момчета (в повечето случаи са такива)
А, колко до онова нещо, ще ти го напиша на ЛС, че не искам да го споменавам пред целия сайт.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#1305 2012-03-24 18:11:15
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
Ама,че дълги постове пускаш..
Здравей.
Така е, аз съм човек на литературата и обожавам да пиша, и винаги, когато го правя - дори заради глупост, обема на написанто е гоооляяям.. изобщо няма да споменавам съчиненията разсъждение и болката в ръката след като съм си преписала черновата на белова и това в рамките на 2 учебни часа..!
Иначе ти как си, какво правиш?
Ето пак.
Ами добре съм,гледам снимки.Ти?
#1306 2012-03-24 18:12:49
- xnekfonikfox
- Member
- Website
А, и такова нещо разбрах преди малко .. просто много са ми смешни всички.Какво нещо?
А много добре знам, че гаджето й я отдръпва от всичките й приятели. Дори и от мен.. Пределно ясно ми е до къде ще стигнат нещата..Ужасно е. И аз съм имала такива случаи, забравят ме тотално заради някви елементарни момчета (в повечето случаи са такива)
А, колко до онова нещо, ще ти го напиша на ЛС, че не искам да го споменавам пред целия сайт.
Окей.
Е, явно за нея не е елементарно.. Абе, отдавна спрях да й се мешам.
Аз съм й казала, че си забравя приятелите заради него, тя пак.. Да прави каквото иска.
#1307 2012-03-24 18:12:51
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Иессссс ......
♔...................†...........♔
#1308 2012-03-24 18:13:46
- kkalippso
- Member
- From: ~ ••• ~ При Карлсон на покрива
- Registered: 2011-09-08
Ето пак.
Ами добре съм,гледам снимки.Ти?
Добре съм, хапвам си пържена царевица и чета една книга, че много ми я хвалят иии така..
"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."
---------------------------------------------- е казал някой, някога, някъде
#1309 2012-03-24 18:14:18
- radieto
- Member
- From: Miiami ;;
- Registered: 2008-11-13
Какво нещо?
А много добре знам, че гаджето й я отдръпва от всичките й приятели. Дори и от мен.. Пределно ясно ми е до къде ще стигнат нещата..Ужасно е. И аз съм имала такива случаи, забравят ме тотално заради някви елементарни момчета (в повечето случаи са такива)
А, колко до онова нещо, ще ти го напиша на ЛС, че не искам да го споменавам пред целия сайт.Окей.
Аз съм й казала, че си забравя приятелите заради него, тя пак.. Да прави каквото иска.
Сори, че ви се меся в цитатите, но Пете, той като я зареже, ще си търси приятелите, щото то това все ще стане..
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#1310 2012-03-24 18:17:40
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Сори, че ви се меся в цитатите, но Пете, той като я зареже, ще си търси приятелите, щото то това все ще стане..
Нищо.
То е ставало човече, къса ли са 4-5 пъти. Какви ли не глупости й е говорил и тя се е литнала като чели ще се женят. Даже съм й казвала в лицето, че не одобрявам връзката им. Колкото и голяма приятелка съм й.. Ставала съм свидетел как той й каза "Спокойно и с нея ще те скарам"..
#1311 2012-03-24 18:18:32
- Extazy Baby
- Member
- Website
Какво нещо?
А, колко до онова нещо, ще ти го напиша на ЛС, че не искам да го споменавам пред целия сайт.Окей.
Най-мразя някоя приятелка да поставя на първо място момчетата пред мен. Мразя го.
П.П. Пратих ти ЛС-то.
-Charles Bukowski
#1312 2012-03-24 18:18:44
- illusion.
- Member
- From: Велико Търново.
- Registered: 2012-03-23
Нищо.
То е ставало човече, къса ли са 4-5 пъти. Какви ли не глупости й е говорил и тя се е литнала като чели ще се женят. Даже съм й казвала в лицето, че не одобрявам връзката им. Колкото и голяма приятелка съм й.. Ставала съм свидетел как той й каза "Спокойно и с нея ще те скарам"..
без да се обиждаш .. обаче на приятелката ти очите и ума са й в краката
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/299/5052299C.gif[/img]
............................................. old - just meee[/*]
[/list]
#1313 2012-03-24 18:19:29
- radieto
- Member
- From: Miiami ;;
- Registered: 2008-11-13
Нищо.
То е ставало човече, къса ли са 4-5 пъти. Какви ли не глупости й е говорил и тя се е литнала като чели ще се женят. Даже съм й казвала в лицето, че не одобрявам връзката им. Колкото и голяма приятелка съм й.. Ставала съм свидетел как той й каза "Спокойно и с нея ще те скарам"..без да се обиждаш .. обаче на приятелката ти очите и ума са й в краката
(y)
Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.
#1314 2012-03-24 18:20:02
- Extazy Baby
- Member
- Website
Нищо.
То е ставало човече, къса ли са 4-5 пъти. Какви ли не глупости й е говорил и тя се е литнала като чели ще се женят. Даже съм й казвала в лицето, че не одобрявам връзката им. Колкото и голяма приятелка съм й.. Ставала съм свидетел как той й каза "Спокойно и с нея ще те скарам"..без да се обиждаш .. обаче на приятелката ти очите и ума са й в краката
Не, просто когато държиш на някого и искаш да си с него ставаш наивен и глупав.
-Charles Bukowski
#1315 2012-03-24 18:23:46
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Нищо.
(y)
Няма защо да се обиждам.Поне спря да я ограничава с кой да се вижда.
Той докато окончателно не я зареже тя ще му ходи по гайдата ..
Стига за това кажете вие какво правите?
#1316 2012-03-24 18:24:04
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Eeeхеее. :D:D
Toя блог : http://james-lafferty-rpg.tumblr.com/ ме follow- на. И ''''''уж'''''' е Джеймс.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#1317 2012-03-24 18:27:19
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Toя блог : http://james-lafferty-rpg.tumblr.com/ ме follow- на. И ''''''уж'''''' е Джеймс.
А това сигурно е Джой .. http://bethany-joy-lenz.tumblr.com/
#1318 2012-03-24 18:27:42
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Е много се дразня като не ми пишат.......
♔...................†...........♔
#1319 2012-03-24 18:28:02
- illusion.
- Member
- From: Велико Търново.
- Registered: 2012-03-23
.
Стига за това кажете вие какво правите?
чудя с какво да съм довечера, а трябва да е с дълъг ръкав
ти?
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/299/5052299C.gif[/img]
............................................. old - just meee[/*]
[/list]
#1320 2012-03-24 18:28:30
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Toя блог : http://james-lafferty-rpg.tumblr.com/ ме follow- на. И ''''''уж'''''' е Джеймс.А това сигурно е Джой .. http://bethany-joy-lenz.tumblr.com/
Да, тя отдвана ме е follow - нала и аз бях питала в тая тема дали е тя, но сега съм сигурна,че не са те.
Иначе и Чад, и София имат фалшив tumblr.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#1321 2012-03-24 18:29:53
- Extazy Baby
- Member
- Website
....... гг
-Charles Bukowski
#1322 2012-03-24 18:32:02
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
?
Чудя се как може една от най-добрите ми приятелки да е такава лъжкиня.
Може да участва тайно в "Малки сладки лъжкини"
Иначе сериозно - Ами успокой се,всичко ще мине.
А ти може да си таен гений.
Не знам дали аз му обръщам прекалено много внимание, ноо..
#1323 2012-03-24 18:33:26
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Най-сетне да видя блога си в по-пооправен вид.
#1324 2012-03-24 18:33:39
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
Чудя се как може една от най-добрите ми приятелки да е такава лъжкиня.
Може да участва тайно в "Малки сладки лъжкини"
Иначе сериозно - Ами успокой се,всичко ще мине.А ти може да си таен гений.
Не знам дали аз му обръщам прекалено много внимание, ноо..
Може.
#1325 2012-03-24 18:34:39
- xnekfonikfox
- Member
- Website
.
Стига за това кажете вие какво правите?чудя с какво да съм довечера, а трябва да е с дълъг ръкав
ти?
Чудя се какво да правя