#51 2012-02-28 20:27:31

qnichka98
Member
Registered: 2011-09-18

Re: Just kidding, bitch

[b] Моляяяя  пусни некст бързоо !!   heart

[align=center][img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[/img][/img][/align]

#52 2012-02-28 21:22:47

scrapi_18
Member
Registered: 2009-05-05

страхотно е,браво clap некст  smile

Горе главата дори и да губиш играта!

#53 2012-03-02 19:41:11

Billy_and_Tomy!
Member
From: София
Registered: 2009-10-20

Съжалявам, че се забавих. Ето ви некста. Ако не ви харесва кажете да я спирам. smile
ІХ част

-За какво мислиш?-наруши тишината Томас.
-Мисля си кога ще изляза от тук и защо ти трябва да си тук? Аз съм само обикновено момиче не мисля да повдигам обвинение, че си ме блъснал. Ти си звезда защо се държиш толкова мило с мен?
-Защото си красива-усмихна ми се мило той.
-О нима красотата ми те задържа тук? Та нали съм кучка като останалите?! Защо не ме остави на пътя да умра? Нали щеше да е случаен инцидент?!
-Аз не съм тук само заради теб.-отвърна спокойно той.
-Защо всъщност си тук?-попитах го аз.
-За да видя брат си, приятелят на Ина приятелката ти. –Моля?! Той е брат на Бил? Това ми дойде в повече.
Познавах Бил от доста време от самото начало на връзката му с Ина. Почувствах се наранена, че си е премълчал. В главата ми запрепускаха какви ли не мисли. Дали Ина знаеше за това? И ако знаеше защо не ми е казала?
-Защо реагира така? Нима не знаеше, мислех че той ти е казал.-каза Томас.
-Не не ми е казал. Но как е възможно, та вие нямате нищо общо по между си.-той се засмя.
-Искаш ли да правим нещо? Да гледаме филм или да играем на някоя игра, за да не скучаем.
-Ами..да гледаме филм, пусни някакъв и ако искаш седни до мен.
Той пусна някакъв филм мисля, че е романтичен и се настани до мен. Нямах проблем с това,че лежи до мен, защото не ми пречи, даже не се докосвахме. До момента, в който усетих ръката му да търси моята. Прехапах устна. Той хвана ръката ми и се усмихна.
-Какво правиш?-попитах го аз.
-Няма да го крия харесвам те. От доста време те познавам, приятелката ти ми разказа всичко за теб. Още преди година, когато идвах тук те видях, разхождаше се с Ина. От тогава не изпускам всяко твое движение, всяка твоя стъпка.- Това ми дойде като гръм от ясно небе. Не знаех какво да кажа, та аз го познавах от 2 дни и то бегло.
-Аз..аз дори не те познавам.-промълвих аз.
-За това съм тук, да променя това.-погали ме нежно по бузата и след това ме целуна. Ах, какви нежни устни имаше. Направо се разтопих, но не казах нищо. След няколко часа се събудих и видях, че Томас го нямаше. Тъкмо се зарадвах, че си е тръгнал, когато чух разговор пред вратата ми. Той разговаряше с някой и каза следното „Разбери ме, не мога да тръгна сега тази кучка ще ме съди иначе. Успях да я накарам да ми вярва, сега само трябва да изчакаме малко. Максимум до 5 дни си тръгвам от тук.” Очите ми се насълзиха, ужасно много ме заболя. Когато той влезе, аз вече бях затворила очи, като се правех, че спя.

[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]

#54 2012-03-02 21:01:34

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Неккккккккст?

#55 2012-03-02 21:29:44

vesi971
Member
From: somewhere over the rainbow..^_
Registered: 2010-05-06

Олеее уникално ее НЕКСТ... (exclaim)  (exclaim)

[img]http://data.whicdn.com/images/39812472/tumblr_mbqh9hqevK1qmymtwo1_500_large.gif[/img]

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted..

#56 2012-03-03 20:54:26

scrapi_18
Member

леле,страхотно е  smile  smile  smile

#57 2012-03-05 16:10:59

theSilverRain
Member
Registered: 2012-02-29

Страхотно е! heart некст!

[img]http://data.whicdn.com/images/24348015/tumblr_m0fi33p1wO1rpql5vo1_500_large.gif[/img]

#58 2012-03-05 18:10:25

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Некст.

Открих сродната си душа. Той - не!

#59 2012-03-05 19:01:45

Billy_and_Tomy!
Member

Х част

След няколко скучни дни в болницата се прибрах вкъщи при родителите ми. Последните няколко дни ги бях прекарала сама по мое желание. Влязох в стаята си и седнах на леглото. Бях толкова объркана и в същото време наранена. Най-добрата ми приятелка ме бе лъгала в известен смисъл, беше скрила тайна от мен. Вече не знаех дали да отида в тях. След около 30 минутен размисъл над последните неща, които ми се бяха случили най-после реших. Станах от леглото, извадих куфара и започнах да събирам дрехите си, като преди това ги сгъвах грижливо. Стараех се да съм много тиха, родителите ми сигурно спяха щом не са ме чули. Но това беше в плюс за мен.
Няколко часа си събирах дрехите и всички останали неща: снимки, учебници, джунджурийки, купени от панаира, такива неща. Когато погледнах стаята си на излизане приличаше на празна стая, леглото беше празно, гардероба също, стените бяха празни бюрото също. Нямаше и следа от мен. Взех куфара си заедно с чантата и излязох от къщи. Няколко секунди се чудих къде да отида и най-накрая реших да рискувам. Обадих се на Ина:
-Ало. Здравей как си? Можеш ли да говориш? – стараех се да звуча сърдито и в същото време ясно.
- Здравей. Да мога да говоря. Ти как си прибра ли се от болницата?-гласът и беше някак щастлив. О, да тя беше щастлива.
-Да изписаха ме. –тогава ми дойде идея. Замълчах за около минута да обмисля идеята. –Аз заминавам. Просто исках да го знаеш, за да не се чудиш къде съм. Сбогом, дано някой ден се срещнем отново. –казах аз и преди да каже каквото и да било затворих.
Тръгнах по улицата. Ина ми звънеше, но аз не вдигах. Исках да се махна от всичко това. Потънала в мислите си, усетих как някой спря до мен. Погледнах и кого да видят очите ми! Джош! Изгледах го кръвнишки и продължиш, но той настояваше. Спря до мен отново и свали прозореца си. Погледнах го отново и казах:
-Какво искаш от мен? Казах ти, че няма да си легна с теб. Заради теб бях в болница ти си виновен за всичко! Наистина ме накара да мисля, че си различен от това, което виждам. И аз ти се вързах, но сега няма да го направя пак! –бях много ядосана. Имах чудесен план изпипан до най-малкия детайл как да се махна от тук и той го проваляше.
-Съжалявам. Знам, че няма къде да отидеш. Разбрах за случилото се с теб. Ела в нас предложението ми още важи. Кълна се няма да те докосна! –Той се усмихна по неговия неустоим начин.
-Не искам да имам нищо общо с теб, нито с това място. Не си пилей времето да ми се извиняваш.
-Ооо, хайде де. Наистина съжалявам и бих искал да ми дадеш шанс да се поправя. – Той ми отвори вратата на колата и след това слезе.
-Казах ти, че не искам да оставам във вас! – но преди да продължа, той взе куфара ми и го сложи в багажника. След това нежно ме сложи да седна на седалката от пред и затвори вратата. Качи се в колата, усмихна ми се мило, запали и тръгнахме. Аз си мълчах като си гушках чантата и гледах в пътя. Бях твърде уморена и нямах сили за абсолютно нищо. 

#60 2012-03-05 20:08:26

Mirror... <3
Member
Registered: 2012-03-05

Много ми харесаааа...!! heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[/img][/img]

SmiLLe.. smile 

#61 2012-03-05 20:33:20

scrapi_18
Member

невероятно е  smile некст smile  smile  smile

#62 2012-03-07 07:56:30

ewtimow
Member
From: някъде тамм .. ^^ ..
Registered: 2012-03-07

Некст. < 3

[img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lraugvvRwn1qiv2peo1_500.gif[/img]

#63 2012-03-18 18:52:54

suselcheto
Member

олеее супер историйка моля те пускай по бързо некста и нека да е по дълъг умолявам тее heart  heart  heart

#64 2012-03-19 18:08:55

blackcherry483
Member
Registered: 2012-03-19

Хмм,защо ли са ми познати героите?  chuckle. Много ми харесва историята, надявам се скоро да пуснеш некст.  heart

No one belongs here more than you ...

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0xeutjqbd1qbr95po1_500.gif[/img]

#65 2012-03-19 19:56:57

Billy_and_Tomy!
Member

Ето 11 част. Много се радвам, че ви харесва.  sun

ХІ част

Колата спря пред къщата на Джош, наистина беше хубава къща. Слязох от колата и взех куфара от багажника. Той взе куфара ми и ме поведе в къщата. Вътре беше уникално пълен разкош. Остави куфара ми пред сълбите, хвана ме за ръката и започна да ми показва къщата.
Кухнятя беше много голяма ии красива, холът и трапезарията също бяха стилни и уютни, банята бешеогромна с душ кабина и вана, а да не говорим за спалните, бяха две, но за сметка на това бяха огромни. Леглата и във двете стаи бяха като за принцеси и ужасно меки, сякаш спиш на облак, имаше по едно малко диванче до стената, което е обсипано с възглавнички, срещу диванчето е телевизора. До телевизора е гардероба, до него е тоалетката, има нощно шкафче до леглото и един шкаф до вратата. Стените бяха във бледожълт цвят, а подат беше със светлокафяв паркет.
Проснах се на леглото беше ужасно меко. Джош ме гледаше от вратата и се усмихваше.
-Хей, защо се усмихваш? –попитах аз. Доста тъп въброс, но твърде късно.
-На теб. Радвам се, че ти харесва тук. Тази е твоята стая, а другата е моята. Можеш да дойдеш при мен по всяко време на нощта. –засмя се той. Почувствах се малко гадно, стана ми тъжно, но се усмихнах и го замерих с възглавница.
-Ей сега ще си платиш за това! –каза той заплашително и тръгна към мен. Започнах да се смея и аз незнам защо, може би защото изглеждаше много глупаво. Той дойде до мен и ме взе на ръце.
-Какво правиш? Пусни ме долу. –виках аз като си умирах от смях. –Джооошш!! Пусни ме къде отиваш?!-Той тръгна по стълбите и излезе на двора.
-Аа Джоош! Моля те пусни мее! –стисках се в него колкото мога, а той вървеше към басейна. Затворих очи и в следващия момент усетих студената вода по кожата си. Стиснах се още повече в Джош. Той ме остави на един надуваем дюшек и само си подпря ръцете до краката ми и ме гледаше. В този момент наистина ми беше приятно да съм с него. Той се приближи до мен, леко се навдигна и в следващия момент усетих студените му устни да докосват моите....

#66 2012-03-19 20:21:59

Mirror... <3
Member
Registered: 2012-03-05

Ощее...  heart  heart Пускай по-често моля теее !  kiss  heart

[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[/img][/img]

SmiLLe.. smile 

#67 2012-03-20 17:17:27

dobchitu
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2010-02-18

Ощее...  heart  heart Пускай по-често моля теее !  kiss  heart

"Always walk on the road  you choose and if people around you try to change the road, when you arrive, make them regret"

#68 2012-03-20 18:10:59

suselcheto
Member

униканооо  heart  heart  неееекст kiss  kiss

#69 2012-03-20 21:10:05

BlackkAngel
Member
From: Bulgaria

Невероятно е  kiss  heart  heart  heart ... Некст !!!  heart  star  star  star

#70 2012-03-21 12:03:08

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Некст.

Открих сродната си душа. Той - не!

#71 2012-03-22 17:35:01

Sunlight (sun) ™
Member
From: Dubstep Land (music)
Registered: 2012-03-02

Некст. И аз чета, но не коментирам. heart   

#72 2012-03-22 17:44:36

blackcherry483
Member

Хайде и аз чакам некст. Дано следващия път срещнем Том, стана ми интересно какво ще стане с него!  smile  smile  smile  smile

#73 2012-03-22 18:45:48

Billy_and_Tomy!
Member

XІІ част

Веднага го отблъснах, бях много наранена от Томас, Ина ... от Джош. Не знаех нито какво да кажа, нито какво да направя. Действах както разумът ми казваше независимо дали беше правилно или не. Скочих във водата и бързо излязох от басейта. Качих се тичайки в спалнята си и заключих вратата, като се подпрях на нея. Бях много объркана, в главата ми минаваха толкова много мисли, че вече се замислях дали да остана.
През останалата част от деня избягвах Джош, но и той си имаше работа. Вечерта към 23:45 той си легна. В този момент дойде наистина най-добрата идея, която някога ми е идвала на ум. Облякох си набързо якето и закопчах куфара си. Излязох тихо от стаята си, като си бях гушнала куфара в мен. Тежеше ужасно много, но докато сляза по стълбите с него Джош щеше да го чуе. Както и да е излязох безшумно от къщата, пуснах куфара и тичайки се запътих към автобусната гара. Изобщо не знаех къде отивам, само тичах и тичах и за миг не поглеждах назад. Ако погледнех щях да се разубедя.
Стигнах до автогарата, за моя радост тъкмо един автобус тръгваше. Имах малко спестени пари и с тях си купих билета. Натоварих куфара си и се качих в автобуса, седнах на мястото си и се загледах през прозореца. Автобусът потегли. Навън валеше като из ведро и на мен ми се доспиваше. Унесох се и заспах.
-Хеейй Амандаа чакам те какво направи? –чух Томас да крещи. Погледнах се бях на пътечка, водеща към голям басейн. Тръгнах бавно към басейна, където ме чакаше Томас.
-Хей...Къде сме? –попитах изненадано.
-Амии как къде у нас, разбира се. Ама как умееш да се шегуваш - засмя се звучно той. – Хайде ела малко при мен преди да си дойдат децата.
-Децата? Какви деца? На кого са тези деца? – Ококорих се аз. Ама какви ги говореше той?
-Оо хайде де Манди, не се шегувай. Нашите деца Катерина и Едуард. След малко ще се приберат.
-Моляя? Томас чуваш ли се? Никога не бих го правила с теб, пък и да ти родя деца? Сериозно ли? – Щях да повърна. Прилоша ми. Седнах на земята.
-Манди добре ли си? –Той излезе от басейна и ме прегърна, като ме взе да седна в краката му. Целуна ме по челото. –Манди днес май не си много добре. Няма да ходим у Ина и Бил тази вечер. Ще останем да си починеш.
-Да...добре... –казах объркано аз.
-Знаеш ли.. Защо не ми покажеш тестта за бременност, който си направи? –отвърна той най-спокойно.
-КАКВО? –отвърнах ядосано аз. Пред мен стоеше възрастен мъж със закръглено лице.
-Покажете ми билета ви моля. –отвърна той.
-Да..секунда. –Набързо му показах билета и той отиде при друг.
Замислих се върху това, което сънувах. Беше ужасно реално, чак се уплаших. Дали значеше нещо? Казват, че когато сънуваш момче, то изпитваш нещо към него. Погледнах през прозореца и видях бензиностанция и супермаркет. Автобусът отби и всички слязохме.

#74 2012-03-22 18:52:22

blackcherry483
Member

още, още, още, още, ощееееееееееееееее  heart

#75 2012-03-22 21:46:04

BlackkAngel
Member