Pages: 1
#1 2012-03-09 20:14:44
- Bluee^^
- Member
- From: Imola
- Registered: 2012-03-01
Re: Devil's Love
Ново
22 юни 1997
Седях на една от седалките на стадиона. Беше футболния мач на приятеля ми. Естествено, бях облякла неговия екип . Според него зелено-белия цвят на екипа идеално подчертаваше кафевите ми очите . Следях само него и мача не ме интересуваше много. Беше важен само той. Аз бях едва на тринайсет, но го обичах толкова много, че си мислех, че той е избрания за мен. Очите ми шареха из стадиона и...Гоол. Започнах да скачам и викам от радост. Той го беше вкарал. Всичките му приятели се струпаха отгоре му и аз хванах рамото на приятелката си, за да не изтичам там да го измъкна от купчината хора. Когато най-сетне станаха от него, той се обърна към мен и се усмихна. А аз само се строполих на седалката замаяна от страхотната му усмивка, чаровните му лунички, лешниковоте му очи, черната му коса и въобще всичко. Започнах да му махам трескаво, сочейки тениската ми. След това мача премина бързо, защото бързах да го видя, да го прегърна, да го целуна. Когато всички започнаха да си тръгват, аз отидох в мъжката съблекалня. Всички момчета се събличаха там, но бяха свикнали да правя така и вече даже не ми обръщаха вниманиа. Избутах няколко потни тела и се носочих към целта си.
- Нико. - извиках го аз и се хвърлих отгоре му. Прегърна ме силно и впи лицето си в косите ми. Потта, която капеше от тялото му, не ми пречеше. Въпреки почти токсичните миризми, които се носеха от другите момчета, аз усещах само неговата. Лек, приятен аромат на ванилия, който ми беше станал любим. - поздравления. - успяха да изрекат напуканите ми от вълнение устни. Целуна ме. Усетих как мозъка ми се разтяпи и потича по тялото ми, карайки ме да изтръпна. Винаги това чувство, което исках да опитам пак и пак. Притворих леко очи и забелязах, че всички ни гледат. Въпреки, че не исках, отлепих устните му от моите.
- Ще те чакам навън. - прошепнах му аз и излязох бавно.
Не се забави много и след малко го видях да излиза през малката странична врата на стадиона. Беше облечен с бяла тениска и дънки. Помаха ми и се приближи бавно към мен. Обви ме с ръце и ме целуна. Отвърнах му,но тогава се чу изтрел. Някаква болка ме прониза в гърдите. Спрях да усещам сърцето му, спрях да чувствам целувката му, спря и топлината му, спря и сърцето му. Отлепих се малко от него и го погледнах в очите. Лешниковите му очи сега бяха празни. Забелязах кърваво петно, върху сърцето му.
- Нико! - извиках го аз, надявайки се да отговори, но той само се свлече на земята с отворени очи, а аз до него.- Нико, моляте кажи нещо! - крещях му аз, а сълзите течаха върху локвичката кръв около него. - Нико, моля те, моля те! - шепнех му вече аз. Някакът силует се приближи и започна да ме дърпа към кола.
- Тате...Нико..той... аз..кръв.. - пелтечех уплашено аз, докато баща ми се опитваше да запали колата. Заключи вратите и натисна газта. - Тате, пусни ме. Искам да отида при него. - крящах му ядосано и се опитавах да отворя вратите
- Него вече го няма. - тросна ми той. Започнах да плача, но забелязах братчето ми да се показва от предната седалка и ги изтрих бързо. - Забрави го.
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/759/6438759V.gif[/img][/*]
[/list]
#2 2012-03-09 20:33:14
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
#3 2012-03-09 20:34:30
- penewata
- Member
- Registered: 2011-09-24
Мм .. много е хубаво !!
Ти вече не си фактор.Свиквай!
#4 2012-03-09 20:44:43
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Ще я следя
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#5 2012-03-09 20:46:41
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Хареса ми.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#6 2012-03-09 21:27:35
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
Хареса ми.
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#7 2012-03-10 06:00:36
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Хареса ми много.
Ще следя.
#8 2012-03-10 11:33:09
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Хареса ми много.
Ще следя.
#9 2012-03-10 19:40:39
- Bluee^^
- Member
22 юни 2002
Същия ден след 5 години. Вече не го помня. Баща ми толкова пъти ми разказва защо е умрял. Как той е бил виновен, как са искали да убият мен вместо него, как е изпълнявал мокри поръчки и как са го разкрили. Повтарях си тази история около милион пъти и накрая стигнах до заключението, че аз съм виновна, че той умря заради мен. Но той вече беше само избледнял спомен за мен. Сега стоях пред сградата на новото ми училище. През последните пет години бях сменила три. И пак се намирах пред скучната бежова сграда на типичното девическо училище. От хилядите училища баща ми избра моето да е девическо. А за униформите...няма да ви говоря. Приличах на монахиня,но вече не. Когато униформата ми срещна ножицата тази сутрин, се превърна в къса пола, малко над коленете, и свободно вееща се риза.
- Тази униформа е малко странна за девическо училище. - каза баща ми, когато ме оставяше.
- Да...и на мен така ми се стори, но явно така са решили. - направих се на ударена аз.
- И да се пазиш. - добави баща ми, преди да тръшна вратата под носа му.
Тръгнах към широко отворената врата, която мязаше повече на яма, а всички момичета ме гледаха с презрение. Беше средата на август, а те търпяха дългите черни поли. Никога. Помислих си колко са жалки. Внимават и се държат добре, за да са горди родителите им с тях..е, аз нямах този проблем. Баща ми беше твърде зает с "поръчките" си, за да се занимава с мен. На мен това не ми пречеше, но вредеше на братчето ми. След като мама умря при раждането, баща ми беше единствения, който се грижеше за нас, ако може да се нарече грижа. Често прекарвахме нощите само аз и Марти. Говорех му за мама и колко много го обичаше, въпреки че той не се беше родил още. Разкахвах му колко много неща му беше купила тя. Бяхме му ги купили заедно. Това бяха един от малкото мигове заедно. Не трябва да пълня главата на едно седемгодишно дете с такива неща, но той ме умоляваше да му разказвам за нея. Но да се върнем на "девствениците". Влязох бързо и се насочих към един от кабинетите, на който пишеше "История". Погледът ми се заби в едно от момичета. То съще беше "подстригало" униформата си като мен. Седеше само, затова се настаних до нея.
- Нова ли си? - започнах първа аз
- Не. А аз щях да те питам откога си в това училище. Не ми изглеждаш като нова. - усмихна се тя - Приятно ми е. Аз съм Тереза. - подаде тя ръка.
- И на мен. Можеш да ми викаш Софи. - хванах я аз. - Сериозно, тука няма ли момчета?
- Разбира се, че има, но те са в съседното училище. - засмя се тя.
- О, добре. - въздъхнах облекчено аз.
След това часовете минаха бързо. Почти нищо не чух от това, което казват учителите. С Тереза бяхме твърде заети да коментираме някакво момче, което е ново в града. Каза ми, че е станало много популярно и всички момичета му се хвърляли. И никой нищо не знаел за него. Казвал се Арчър. Името ми се стори толкова познато. И нещо проблясна в ума ми. А да...новата ми цел. Забравих да кажа, че наследих семейния бизнес, воден от баща ми. Вече не бях обикновенно момиче, а убийца.
[list=*]
[/list]
#10 2012-03-10 19:41:53
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Браво!
#11 2012-03-10 20:02:11
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Харесва ми, но ме нервира това, че си взела имената от книгата "Хекс Хол". Хубаво е, че темата е съвсем различна от действието в книгата (поне за сега).
Абе, общо взето ми хареса ; )
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#12 2012-03-10 20:11:43
- Bluee^^
- Member
Харесва ми, но ме нервира това, че си взела имената от книгата "Хекс Хол". Хубаво е, че темата е съвсем различна от действието в книгата (поне за сега).
Абе, общо взето ми хареса ; )
сори, просто много ги харесвам и не можах да измисля други иначе се радвам. че ти харесва
[list=*]
[/list]
#13 2012-03-13 17:55:51
- engel
- Member
- Registered: 2012-03-10
Голяма си пичка честно ти казвам!
Това е една от най добрите и интересни истории, които съм чела!
В началото си помислих, че ще е някаква лигава историйка ама последното изречение направо трепе и заравя! 8-)
Давай некст в същия дух и по-бързо!
[img]http://images4.fanpop.com/image/photos/18200000/Neal-Caffrey-white-collar-18220656-1300-1810.jpg[/img]
#14 2012-03-13 23:01:54
- xvampirexbitchx
- Member
- From: Хасково
- Registered: 2011-09-11
Страхотно е! Некст!
[img]http://www.prikachi.com/images/970/2835970R.gif[/img]
#15 2012-03-14 09:00:35
- zdravenq4e_17
- Member
- Registered: 2012-03-08
Like it..Некст (arrow)
Love is choice.. ...
"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."
#16 2012-03-14 09:31:43
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#17 2012-03-15 20:05:31
- Bluee^^
- Member
Малко е късичко, но другата част ще е по-дълга
След училище накарах Тереза да ми покаже това момче. Все пак ще го убивам, трябва да ги опозная. Излязохме от сградата и се насочихме към съседната.
- Как изглежда? - попитах я, за да разкарам странното нервозно чувство.
- Кой?
-Той. Арчър.
- Ами, всъчност ние сме гаджета. Има страхотна усмивка и лешникови очи.
Лешник! Винаги, когато чуех тази дума се сещах само за един човек. Бързо прогоних лицето,появило се в ума ми, и се концентрирах върху мисията си.
- Ето го! Арчъъър! - тръгна към него тя и го прегърна. След което последваха страсни целувки и опипвания. Най-накрая се отдръпна и разкри лицето му. Лешник. Бях толкова смутена и ми беше толкова трудно да скрия емоциите си, но успях. Приближих се бавно и стиснах колебливо ръката му. Имах чувството, че виждам дух.
- Аз..съъм.. Софи. - успях да му кажа аз.
- Как...тоест, аз съм Арчър.
- Аз ще тръгвам. - казах му аз, когато осъзнах, че съм стискала ръката му поне минута. - Чао, Арчър. - обърнах се бавно и усетих как лешниковите му очи ме следят. Нямаше да позволя на чувствата да ми попречат с мисията. В първия момент, когато го видях, го помислих за Нико, но той беше мъртъв. Да, Нико беше мъртъв. Тази мисъл ме поуспокои за минута, но знаех, че се самозалъгвам. Тази вечер трябваше да го убия и щях. Братчето ми и баща щяха да ходят на къмпинг. На вратата ме посрещна баща ми.
- Тате, само да си взема фенерчето и идвам. - чух гласа на Марти ми.
- Добре, Марти! - извика му той и се обърна към мен. - Ще се справиш ли?
- Разбира се! - отговорих му безгрижно, но знаех, че нещо ще се обърка.
- Помни на какво съм те учил.
- Добре, хайде тръгвайте преди нещо наистина да се обърка.
- Чао, како. - прегърна ме Марти.
- И да се пазите. - извиках им, когато се качваха в колата. След малко тя зави и се изгуби от погледа ми.
- Е, време за разплата!
[list=*]
[/list]
#18 2012-03-16 06:37:15
- veiporian
- Member
- From: Seoul, South Korea
- Registered: 2010-08-16
Харесва ми как си описала нещата и самото развитие. Очаквам следващата част с нетърпение ^^
#19 2012-03-16 07:57:47
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Много ми харесва. Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#20 2012-03-27 20:32:36
- Sunlight (sun) ™
- Member
- From: Dubstep Land (music)
- Registered: 2012-03-02
Матмоазел, некст моля ви! ^^
#21 2012-03-28 11:43:38
- kiki_009
- Brutal Bitch