#1 2012-01-10 18:13:35
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
Re: Любовни колебания.
ТУК ПИШЕТЕ АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ ОТНОСНО МОМЧЕТА/МОМИЧЕТА !
( "харесва ли ме" , "обича ли ме", "флиртува ли", "ще ме остави ли" и т.н. )
А ако вече имате връзка и имате проблеми,пишете в тази тема (arrow)
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=2955 !
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#2 2012-01-10 20:07:01
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Аз веднага поствам.
Значи, има едно момче с което се харесваме,проблемът ни обаче е,че той чака аз да го заговоря,а аз чакам той да ме заговори или както се казва да направи първата крачка.
Да го направя ли!? Защото не ми изглежда много уместно.. ако трябва все аз да я правя тази въпросна крачка няма да ми е много приятно.. И сега най-важното,да го направя или не?
---
Може и да е глупаво,но много наистина много се нуждая от това решение..
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#3 2012-01-10 20:15:46
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Ако мислиш, че момчето си заслужава тая 1-ва крачка, да, направи я.
Risk it to get the biscuit. (;
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#4 2012-01-10 20:20:29
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Ако мислиш, че момчето си заслужава тая 1-ва крачка, да, направи я.
Risk it to get the biscuit. (;
Благодаря : )
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#5 2012-01-11 16:27:13
- SweeT_BunnY
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2010-02-08
Аз веднага поствам.
Значи, има едно момче с което се харесваме,проблемът ни обаче е,че той чака аз да го заговоря,а аз чакам той да ме заговори или както се казва да направи първата крачка.
Да го направя ли!? Защото не ми изглежда много уместно.. ако трябва все аз да я правя тази въпросна крачка няма да ми е много приятно.. И сега най-важното,да го направя или не?
---
Може да не рискуваш и да останеш с нищо, а може и да рискуваш и, може би да имаш нещо
#6 2012-01-11 20:14:43
- lady_vamp
- Member
- Registered: 2010-07-11
Май тази тема е за мен..Таа тази година сме в една смяна с 10 клас и едно момче ми хвана окото.Всяко междучасие излизам от стаята и поглеждам към неговата,той излиза с една голяма усмивка и застава до врата на стаята му.И така всеки ден се гледаме,но нищо повече.2 пъти се опита да ме заговори,но не събра смелост.И един ден реших да му пиша,за помощ с домашно и той ми помогна.И след това НИЩО ! И разбира се щом аз харесам някой и цялото дскл ще го хареса просто..И както и да е днес стоя с едно момиче от долните паралелки и той идва до нас застава зад нея говорейки по телефона и след това тръгва,и момичето ми казва чао и тръгва да слиза надолу и той я спира и си бърборят нещо и така..аз малко се увлякох..въпроса ми е какво да правя? Защо м**а му продължава да ме гледа с един изпиващ поглед,а всъщност няма смелост да ме заговори..
I’m fighting I don’t wanna like it but u know I like it
But u know I like it like it like it
#7 2012-01-11 23:13:07
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Май тази тема е за мен..Таа тази година сме в една смяна с 10 клас и едно момче ми хвана окото.Всяко междучасие излизам от стаята и поглеждам към неговата,той излиза с една голяма усмивка и застава до врата на стаята му.И така всеки ден се гледаме,но нищо повече.2 пъти се опита да ме заговори,но не събра смелост.И един ден реших да му пиша,за помощ с домашно и той ми помогна.И след това НИЩО ! И разбира се щом аз харесам някой и цялото дскл ще го хареса просто..И както и да е днес стоя с едно момиче от долните паралелки и той идва до нас застава зад нея говорейки по телефона и след това тръгва,и момичето ми казва чао и тръгва да слиза надолу и той я спира и си бърборят нещо и така..аз малко се увлякох..въпроса ми е какво да правя? Защо м**а му продължава да ме гледа с един изпиващ поглед,а всъщност няма смелост да ме заговори..
Мисля,че и той май не знае дали те харесва или не.Нещата повече клонят към това да те харесва,но трябва да знаеш,че само като се гледате работа не става.И аз така се гледам с едно момче,ама за сега нищо.... и едва ли изобщо нещо ще стане...,та опитай ти да го заговориш.Направи първата крачка ти.Като вече се опознаете излезте на кино,заведение,боулинг,тенис или каквото се сетиш и продължавайте да се опознавате ...и така....той ако те харесва ще си покажа още от 1вата среща айде успех!
#8 2012-01-14 11:26:22
До първото момиче:
Знаеш, че той те харесва, но чака ти да действаш и знаеш, че и ти го харесваш. Та, къде по дяволите, е въпросният проблем ? Не е, като да си напълно не сигурна в това, дали той има някакъв интерес към теб и да виждаш, че той не предприема нищо. При вас картите са сложени на масата, просто някой трябва да изтегли първата, без значение кой, иначе ще си останете просто с глупавото гледане.
До второто момиче:
Доста объркано си разказала всичко, ако питаш мен. На колко си, впрочем ?
Казваш, че се е опитвал да те заговори, но не е събрал смелост. И как разбра, че е правил такъв опит ? Писала си му за помощ, свързана с домашните. Да разбирам ли, че му имаш скапа, фейсбука и тн. ? Ако е така, можеш да действаш първо от там. Много по лесно е да се завърже разговор. Не е нужно всеки път когато му пишеш, да си измисляш глупава причина. И просто едно здрасти, върши работа, като за начало. Другото идва от само себе си. Освен, ако той не е напълно безразличен към теб. Дори най - срамежливите момчета чрез интернет, ако имат някакви, дори минимални симпатии към някого, могат да завържат нормален и лек разговор. А това, все пак е някакво начало. И след като си му писала, казваш, че не е станало нищо. Нормално. Повечето хора биха си помислили, че си ги потърсила само, заради собствената си изгода, при положение, че не знаят истината. А и, ако чакаш само на него, скоро няма да стане. Другото, което е. Никога не показвай на момчето, което харесваш, че усещаш заплаха от останалите момичета. Жалко е. Едно уверено в себе си момиче и в чувствата си, не се страхува от конкуренцията, или поне не толкова очевидно. И, от къде си сигурна, че погледа му е изпиващ ? Често хората, малко преувеличават, или си въобразяват под влияние на емоциите. Според мен, единственото решение като за начало е, просто да завържеш разговор в скайп, фейсбук и тн, както вече казах. Просто си личи, че на живо трудно ще намериш смелост за нещо повече от поглед и вътрешни мисли, така че потегляй по този път, а после другото ще се нареди от само себе си, предполагам.
#9 2012-02-02 21:18:26
- PiinkAngel
- Member
- From: Sf
- Registered: 2010-11-23
Така да питам и аз... :д Преди близо 2 месеца скъсах с едно момче, а имах чувства към него (ходихме близо 2 месеца) и от тогава най-добрата ми приятелка ми говори колко съм щяла да си отивам с най-добрия приятел на приятеля й. Учим и 4мата в 1 училище, като 2те сме в един клас и те двамата в съседния (по-големи са). Познавам се с въпросното момче (да кажем Х), защото се е случвало да сме само 4мата или с още някоя приятелка. Мисля, че е време да продължа напред и определено Х ми е симпатичен, но съм много срамежлива, а и шансовете да се получи не са големи според мен... Говорих с приятеля на най-добрата ми фр и той каза да опитам и че имало шанс да се получи, но дайте някакви съвети как да му покажа, че имам интерес към него. По фб няма да стане, защото приема само близки хора, а с него сме на здр/чао. Та всякакви съвети ще са добре дошли, защото съм адски срамежлива... :х
Красиво коте търси дом!
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=224&t=15145
#10 2012-02-03 08:58:11
'' Имало шанс да се получи ... '' С риск, да бъда малко груба ще кажа, че винаги съм мразела подобни реплики. Звучат ми така, сякаш говорим за някаква търговска сделка. Както и да е. Като за начало ще ти кажа, че наистина мислиш правилно, относно това, че трябва да продължиш. Не, че с другия си била кой знае колко дълго, но все пак ... В никакъв случей, не разчитай на приятелите си. Колкото и да са ти верни, по - скоро, често оплескват неща, в които се изиграват като сватовници. И, не вярвам да си чак толкова срамежлива, че да не можеш да му кажеш две думи, когато сте в компания. Момчето ти е симпатично, имате общи познати, така че, просто действа, малко, по малко. Честно казано, обаче, ми се струва, че няма да се получи това, което очакваш. Сякаш тази връзка я искаш повече, за да отбиеш нормера с предишното гадже. Не знам. Изкуствена ми изглежда, четейки това, което си написала. По - добре си дай малко свобода и почивка, пък който ще е следващия, няма да ти избяга. Ако не усещаш някакви по - особени чувства, защо в крайна сметка ти е да дръгваш с него, пилейки време на вятъра. Сигурно пак ще се разделите след два месеца. По - добре си намери някой, който си заслужава и когато си заслужава.
#11 2012-02-09 22:00:08
- Going^Crazy
- Member
- From: Shumen
- Registered: 2011-09-10
Ходих с едно момче 6 месеца. Преди 1 месец разбрах, че ме е лъгал и скъсахме поради липса на доверие един към друг. След това на 2 пъти тръгвахме за по 3-4 дена , но той продължаваше да се зарибява с други момичета. Преди няколко дни му казах, че вече не го обичам макар, че не е така, но с това се надявам да спре да ми звъни и да ми пише. Знам, че той е лудо влюбен в мен (казва ми го много пъти, както и на мои приятели) Според вас как съм постъпила. Дали му е гадно сега, защото гледам че още продължава да се зарибява.
По-добре да бъдеш кофти версия на себе си , отколкото бета версия на някой друг! ;]]
http://ask.fm/GabrielitaMaybe Питайте каквото и да е
#12 2012-02-10 10:31:16
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
Добре си постъпила ,че си му казала ,че не го обичаш .Но сляпа ли си , не искам да ти прузвочи като обида ,но си наивна .Не позволявай да си играе с теб ти си го зарязала казала си му ,тръгнали сте отново той е продължил да се зарибява.Недей знам какво е и аз искам едно момче много ,разкрих му се цялата но разбрах поне какви са му чувствата страдам да но времето лекува .Нарежи го би му щута да се гаври с друга не и с теб !
#13 2012-02-14 19:09:16
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Моят проблем е малко странен и тъп в същото време.. Та аз излизам с едно момче ии стана повечко време и като,че ли съм отдръпната вече търся си причини да се караме. Писна ми и искам да скъсаме .. А той е мн добър и ме разбира , ще направя голяма грешка ако го зарежа.. Дайте ми съветче как бихте постъпили?
#14 2012-03-01 19:16:52
- Лuглuчка { }
- Member
- From: Sofia.
- Registered: 2012-03-01
Ами.. Харесвам едно момче от мойто у-ще ... Вече повече от година.. Във фейсбук той само ме ръчка .. Пишем си постоянно и като го питам какво прави той казва, че си мисли за мен ... Преди не ме харесваше .. Но сега само ме закача.. Един негов фр ми пише, че въпросното момче ме харесва, и че е искал да ми предложи, но като е видял, че съм обвързана с друг се е отказал (може и да се бъзика)... Не знам още какво да ви кажа за него.. Ии въпроса ми е.. -Дали има вероятност да ме харесва или просто така си се държи..Преди не беше така и напоследък започна да ми праща целувки във фейса.. Знам,че това може да значи много неща, но аз ще се консултирам и с вас
#15 2012-03-01 22:05:36
- julity
- Member
- From: ~`Wonderland *
- Registered: 2010-02-06
Ами.. Харесвам едно момче от мойто у-ще ... Вече повече от година.. Във фейсбук той само ме ръчка .. Пишем си постоянно и като го питам какво прави той казва, че си мисли за мен ... Преди не ме харесваше .. Но сега само ме закача.. Един негов фр ми пише, че въпросното момче ме харесва, и че е искал да ми предложи, но като е видял, че съм обвързана с друг се е отказал (може и да се бъзика)... Не знам още какво да ви кажа за него.. Ии въпроса ми е.. -Дали има вероятност да ме харесва или просто така си се държи..Преди не беше така и напоследък започна да ми праща целувки във фейса.. Знам,че това може да значи много неща, но аз ще се консултирам и с вас
според мен има симпатии към теб! .. а това "мисля си за теб" всеки го казва и като го чуя вече не го приемам на сериозно...ноо незнам мисля, че той те харесва! покажи му, че и ти го харесваш.. (а ти обвързана ли си илии ..??)
[img]http://prikachi.com/images/895/3800895I.gif[/img]
#16 2012-03-01 22:07:50
- julity
- Member
- From: ~`Wonderland *
- Registered: 2010-02-06
Моят проблем е малко странен и тъп в същото време.. Та аз излизам с едно момче ии стана повечко време и като,че ли съм отдръпната вече търся си причини да се караме. Писна ми и искам да скъсаме .. А той е мн добър и ме разбира , ще направя голяма грешка ако го зарежа.. Дайте ми съветче как бихте постъпили?
щом искаш да скъсате..просто няма смисъл да го лъжеш, скъсай с него, но не рязко!
[img]http://prikachi.com/images/895/3800895I.gif[/img]
#17 2012-03-03 11:53:56
- Лuглuчка { }
- Member
- From: Sofia.
- Registered: 2012-03-01
според мен има симпатии към теб! .. а това "мисля си за теб" всеки го казва и като го чуя вече не го приемам на сериозно...ноо незнам мисля, че той те харесва! покажи му, че и ти го харесваш.. (а ти обвързана ли си илии ..??)
Амии.. Да! Но вече не съм.. А той вчера ми предложи и аз приех.. Не знам дали е сериозен.. Смисъл такъв дали наистина иска да ходим.. Той е малко отворен ;д , но от мен го е срам не знам защо ...
#18 2012-03-04 09:32:07
- ivana2712
- Member
- Registered: 2012-03-04
Аз веднага поствам.
---
Такаа ти написа това по-горе.
НЕ знам, но така е и с мен. И двамата се харесваме, но никой нищо не прави. Веднъж му написах нещо в фейса, той отговори и така се заговорихме, но на мен вече ми писна аз да пиша първа.
:]
#19 2012-03-15 16:03:15
- fykla__
- Member
- Registered: 2012-02-29
Амии така и аз не знам от къде да започна. Едно момче ми писа ии аз не го харесвам, тоест като характер е страхотен но до външният вид хич го няма. И така аз не мога да разбера дали ме харесва, никога не разбирам. Пише ми почти всеки ден, чатим си около 20 минути и после аз нямам какво да го питам. Не се сещам никаква тема. И млъквам. тогава и той ии ми става много неловко. Не съм от най контактните, щом става въпрос за момчета, напротив даже съм срамежлива. Понякога се изчервявам ии просто.. много мразя този мой недостатък. А и не мога да разбера дали ме харесва, на няколко пъти ми казва ейй sushine. И аз просто пиша усмихната или смееща се емотиконка. Плюс това аз не го харесвам само заради външният вид, иначе е страхотен като характер. Въпроса ми е дали ме харесва или съм му просто като приятелка. И най важният, за какво да си говорим. Не мога да го питам имаш ли домашен любимец или нещо от сорта, звучи ми прекалено детинско и прозрачно, е за какво да си говорим?
#20 2012-03-15 16:29:08
- hight_voltage
- Member
Емм .. ето и моя проблем и моля без нападки:
Значи запознах се с едно момче на 4 март, което още кат го видях онлайн и си го харесах. И нали и погледнато реално от моя страна и той ме харесваше. И още същата вечер той ми каза, че ме обича. Ама на разговор, не да си пишем. И нали и аз му го казах. И се карах с мама за да не лягам, само и само да си пишем с него. И всичко 'УЖ, беше идеално, а с всеки следваш ден той започваше да се кара с мен и като му кажа нещо от сорта ,, Лигльо,, и ми пише веднага ,,СЪРДЯ ТИ СЕ!,, и нали аз се опитвам да му се извиня, а той не приема и праща ,, ,, човечета. Като минат най - много 1о-15 минути и ми се извинява с думите ,,офф извинявай за всичко,, след което го питах защо ми се извинява? а той ми отговори съвсем спокойно ,,Щото си те обичам,, караше се с момчета заради мен и дори и щеше да се бие, но аз го спрях. А след това просто аз се бъзиках и му казах ,,Спри са ма ,, и той ,,Сърдя ти се -ЗАВИНАГИ! ДА НЕ СИ МИ ПИСАЛА ПОВЕЧЕ! ВЕЧЕ НЕ ТЕ ОБИЧАМ!
____________________________________________________________________________________
К'во да прая хора?
Sorry, за големия пост ...
Я се виж, кой си ти, че ме занимаваш?!? ..
#21 2012-03-16 11:25:47
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Значи запознах се с едно момче на 4 март, което още кат го видях онлайн и си го харесах. И нали и погледнато реално от моя страна и той ме харесваше. И още същата вечер той ми каза, че ме обича. Ама на разговор, не да си пишем. И нали и аз му го казах. И се карах с мама за да не лягам, само и само да си пишем с него. И всичко 'УЖ, беше идеално, а с всеки следваш ден той започваше да се кара с мен и като му кажа нещо от сорта ,, Лигльо,, и ми пише веднага ,,СЪРДЯ ТИ СЕ!,, и нали аз се опитвам да му се извиня, а той не приема и праща ,, ,, човечета. Като минат най - много 1о-15 минути и ми се извинява с думите ,,офф извинявай за всичко,, след което го питах защо ми се извинява? а той ми отговори съвсем спокойно ,,Щото си те обичам,, караше се с момчета заради мен и дори и щеше да се бие, но аз го спрях. А след това просто аз се бъзиках и му казах ,,Спри са ма ,, и той ,,Сърдя ти се -ЗАВИНАГИ! ДА НЕ СИ МИ ПИСАЛА ПОВЕЧЕ! ВЕЧЕ НЕ ТЕ ОБИЧАМ!
____________________________________________________________________________________
К'во да прая хора?Sorry, за големия пост ...
Момиче, това момче не те обича. Ако те обичаше, щеше да знае как да се държи с теб. Един вид той се е*ава с теб. Зарежи го. Остави го. Той не те заслужава. Не може да ти каже, че те обича, като не сте се виждали на живо и не сте се опознали.
#22 2012-03-16 14:22:17
- hight_voltage
- Member
Момиче, това момче не те обича. Ако те обичаше, щеше да знае как да се държи с теб. Един вид той се е*ава с теб. Зарежи го. Остави го. Той не те заслужава. Не може да ти каже, че те обича, като не сте се виждали на живо и не сте се опознали.
Емм и аз незнам вече, шот от едни хора чувам ,,Обича те, не се залъгвай и не го изпускай,, от други ,,Абе как ще те обича, той те ползва само за занимавка,, и незнам .. ;хх пък и ми беше казал: ,,Ако беше от моя град щях да ти предложа,,
Я се виж, кой си ти, че ме занимаваш?!? ..
#23 2012-03-16 14:42:37
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
тая дума "обичам" за нищо я нямате ..
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#24 2012-03-16 14:59:02
- Seduction
- Member
- From: Пловдив <3
- Registered: 2011-09-11
На колко сте?От прочетеното стигнах до извод, че не сте на повече от 11.
[img]http://prikachi.com/images/633/4252633C.gif[/img]
#25 2012-03-16 15:02:03
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
На колко сте?От прочетеното стигнах до извод, че не сте на повече от 11.
Веси, по-малко и от 11 са .. убедена съм
смешна история
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski