Pages: 1
#1 2012-03-14 21:03:10
- Sunlight (sun) ™
- Member
- From: Dubstep Land (music)
- Registered: 2012-03-02
Re: В неизвестност съм
Дано ви хареса.
Благодаря на beautiful_kitty
Глава I
Събудих се. Лъчите грееха ярко в сините ми очи. Кафявата ми коса беше много рошава - от съня.Днес беше последния ден училище, но и последния ми ден с приятели за година. Беше ми едно - хем весело, хем тъжно. Разделях се с най-добрата ми приятелка! И не само тя! Разделях се с всички в училището. Този ден беше посветен на мен специално, защото заминавах по-следващия ден в Хавай за година.Майка ми веднага кресна:
- Кристен! Хайде ставай! Предпоследния ден ден..охх.. Ще ми липсва тази къща! - въздъхна майка ми, че чак тук я чух. Аз станах като електричество - бърза и моментална. Оправих се набързо, но все пак реших да се наконтя. Сложих спирала, малко руж и гланц. Сресах се и си направих плитка.
Подбрах хубави дрехи. Облякох се и излетях моментално от стаята.
- Чао, мамо - целунах майка си по бузата. - Ей, и мамо, дали може вечерта с Мери да направим двете заедно парти и да поканя приятели? Обещавам, че няма да има вреди.
- Да, може, защото остава още малко в хубавката ни къща. Няма ли да закусваш?
- Не, няма време. Искам да отида преди часа, за да раздам подаръци на класа. Партито ще е към 17:00 часа до към 23:00. Надявам се да не ви пречим. Чао.
- Чао, мила. Обичам те - целуна ме и мама.
След това Мери, най-добарта ми приятелка мина през нас за да ме закара до даскалото. Като пристигнахем цялото училище започна да ме прегръща за последен път, защото беше петък и точно затова реших да направя парти. За мен това беше последния ден, защото утре няма даскало и също утре заминавахме. Беше ми гадно. Пуснах сълзи.
- Госпожо, не ми е добре. Може ли да тоаелетна? - сепнах се и излезнах от стаята.
Да продължавам ли, че се видя тъпо? Но на там го мисля интересно.
#2 2012-03-14 21:20:23
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Имаш правописна грешка на думата - тоаелетна , но нищо.
Продължавай го, ще го следя. Страхотно е !
#4 2012-03-14 21:26:03
- Sunlight (sun) ™
- Member
Мерси. Сега ли некста?
#5 2012-03-14 21:26:59
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Мерси. Сега ли некста?
Ако ти е удобно, да. : )
#6 2012-03-14 21:28:16
- Sunlight (sun) ™
- Member
Естествено, че ми е удобно. Аз пуквам от скука.
Почвам.
#7 2012-03-14 21:32:45
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Естествено, че ми е удобно. Аз пуквам от скука.
Почвам.
Йейй..
#8 2012-03-14 21:44:50
- Sunlight (sun) ™
- Member
Част II
Като излезнах от тоалетната веднага отидох в клас. Започнахме час по български. След това веднага междучасие. Свършихме в 13:00 часа и след даскало раздадохме покани за партито. С Мери веднага отидохме да напазаруваме и се върнахме. Започнахме да подготвяме всичко и след час два - бяхме готови. Отворихме гардероба ми и започнахме да си избираме дрехи. Като свършихме се гримирахме и стана 16:30. Аз бях по една красива бледорозова рокличка и красиви обувки на токчета. Бях се вързала с розова панделка. Мери беше с дънки и синя блуза точно като дънките и синя панделка. През това време подредихме всичко и изметохме. Прегледахме и стана 17:00 часа. Хората започнаха да идват. Естествено и след поканените беше момчето, което харесвах - Раян. Той беше висок и мускулест ии.. Момчето мечта. Партито започна. Много се забавлявахме. Раян също, аз го обичах, но за него не знаех. Ядохме, пихме, хилихме се - беше префектно. По едно време Раян ме издърпа настрана от всички и ме помоли да му покажа къде е кухнята за да си оправи косата. Помоли ме да го придружа, като за мен това беше истинско огромно щастие, защото исках да остана насаме с него, но нямаше начин. Видях, че Мери ме последва но ми направи знак да мълча. Замълчах си. Тя набързо тихо откъсна лист взе химикал и драсна на един лист: "Ще ви слушам, за да видим какво ще стане". Погледнах я и и кимнах леко. Раян ме докосна - последва ме някаква тръпка. Той приближи лицето ми, хвана ме за брадичката и устните ни се допряха.За мен това беше щастие. погледнах леко към Мери и тя ухилена до уши се кикотеше леко. Раян ме погледна и аз него.
- Какво забо.. - прекъснах, защото той ме целуна за да млъкна. Чувството бнеше неповторимо.
- Добре, какво забога става тук? - попитах рязко.
- Реших да те зарадвам. - засмя се Раян. - Не ти ли хареса?
- Хареса ми естествено - ти знаеш - и двамата се смеехме.
Той ми се усмихна. Охх, обожавах тази мила нежна усмивка. Белите зъби, перфектното тяло... обичам го. В този момент осъзнах, че не ме интересува никой, всичко около мен беше тъмно, освен Раян. Забравих всичко и всички. Ние продължихме това.
Дано ви хареса и II-та част.
#9 2012-03-14 21:54:15
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Страхотно е !
#10 2012-03-14 22:04:42
- Sunlight (sun) ™
- Member
Може само ти да я харесваш, но и ако се само 1 човек, за него ще пиша! Днес не мога да пусна некста, защото съм изморена и мозъка ми не мисли.. |-) Лека и мека. (wave)
#11 2012-03-15 06:20:16
- smile_97
- Member
- From: София
- Registered: 2010-02-01
Харесва ми! Още?
[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]
Мразя си ника...
#13 2012-03-15 11:25:01
- xXx_yOur_gurL_xXx
- Member
- From: Стара Загора
- Registered: 2010-12-31
харесва мии . некст ;д
http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]
#14 2012-03-15 13:10:39
- Sunlight (sun) ™
- Member
Мерси, момичета
Аз трябва да пиша, знаете.. |-(
Вечерта некста е тук
#15 2012-03-15 13:11:47
- mimi_vasileva
- Member
- Registered: 2011-01-07
Харесва ми!
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
#16 2012-03-15 13:12:26
- ashl3y_fenkaa
- Member
- Registered: 2010-03-19
Неекст.
All day, all night..
#17 2012-03-15 17:21:59
- Sunlight (sun) ™
- Member
Некст, както обещах. Но ще е кратък, защото много бъразм.
Глава III
След тази случка аз станах по-странна. Нещо в мен се промени много, но най-много чувството да съм с Раян. Вече го чувствах като близък. Но едно ми тежеше на душата, че Мери май го харесва.Бях сигурна, че за да съм с Раян трябва да преодолея много трудности, но най-трудното беше да оставя приятелката си заради него. Аз го обичах, но не знаех кой да избера.Мери беше най-добрия човек в живота ми, а Раян, най-откровения.Да зарежа идеала или ндп-то си за мен беше много труден въпрос.
Мери звънна. Телефона започва леко да вибрира, което беше нахално.
- Да? Какво пак искаш от мен? - попитах безчувствено Мериам.
- Какво ти става?! Какъв е този суров тон, който ми държиш? Много се промени откакто с Раян сте зае.. - прекъснях я заядливо - На теб пък какво ти пука за Раян? О, да личи си че го обичаш! Само му се мазниш.. Ако обичаш, не се меси в личния ми живот, дори го напусни! - затворих рязко телефона и го хвърлих на леглото си. Започнах да плача сърцераздирателно. Написах съобщение набързо:
"Среща в кафенето пред нас в 15:00 часа! Лични работи " - и изчаках докато се изпрати.
Реших да излезна за да си отдъхна. Облякох си дънки и кецове и едно тъничко яке - нещо като суитчер. Обадих се на Софи - братовчедка ми и я попитах дали иска да разнообразим по центъра и да ходим на кафе.
- Хей, Соф, искаш ли да излезнем, че се задушавам вече?
- Може!
- Чакам те пред вас.
- Добрем, изчакай минутка - обличам се и идвам.
След минутка тя беше готова. Излезнахме на центъра, ходихме до магазина и отидохме да си купим сладолед. Реших вече да тръгваме към кафенето. Като стигнахме там - не можете да си представите какво видях.. Мери и Раян се целуваха. Беше потресаващо за мен. Тя ме предаде.. но не и тя, ами и той. Софи знаеше, че вече имам приятел, и само леко ме хвана за ръката и каза да бъда спокойна. Естествено аз не останах така, а изкрещях силно:
- Копеле! Дано пукнеш! - пуснах сълзи аз.
- Не, не, не е това което си мислиш, ние про..
- Не искам дума да чувам от теб! - разплаках се аз. Венага се затичах, набрах номера на едно такси и като дойде се метнах вътре без да ми пука за никой. Като се прибрах, трясках врати, виках, писках и накрая се успокойх. Заключих се и легнах да си отпочина, защото нямаше смисъл. След около час когато се събудих, видях 36 пропуснати повиквания. 23 бяха от Раян а 13 от Мери.Не ми пукаше.Нашите отидоха на Хавай, но аз останах вкъщи, защото не ми беше до пътуване а и исках да стоя тук.
Останах сама, и мислех да не се влюбвам.
Не е много кратка амаа..
#18 2012-03-15 18:01:24
- elity64
- Member
- Registered: 2011-02-23
Хубаво е!! Некст??
.. «» Aз тu давам по - важното от всuчku тях... Оставам твой пороk и твоя грях!
#19 2012-03-15 18:58:13
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Хубаво е!! Некст??
![]()
![]()
#20 2012-03-15 19:14:40
- Sunlight (sun) ™
- Member
Заповядайте
IV Глава
Мина се месец. Аз още бях наранена, но също не можах да намеря и приятели. Реших да се разкарам от този град и да ходя при родителите си в Хавайте. Чудих се много и накрая се отписах от училището. Интересното е, че майка ми ми звънна същия ден по тела, и ми каза, че ще се местим в Хавайте завинаги. Там ще уча и ще завърша. След ден те дойдоха да ме вземат и тръгнахме. Като пристигнахме, аз много се зарадвах. Там беше яко. Къщата ни беше хубава, и до нас имаше готино момче като съсед. Привикнах с новия живот. Чувствах се по-добре и намерих много приятели там. Къщата беше средно голяма, с три етажа с по 5 стай на етаж. Кухня, гостна, спалня, тоалетна и хол. Аз се настаних на 2-рия етаж. Беше супер.
Един ден като тръгнах на даскалото, всички ме гледаха странно. Имаше тежкари, богаташи, бедняци, зубъри и всичко. Можеби ме гледаха така, защото бях от 2 дни в новото училище, но преодолях срама. Изпод око.
Веднъж като си вървях по коридора, видях едно хем нормално, хем фукливо момче. То беше високо, стройно с руса коса и сини очи. Бяхме точната двойка, но бях дала клетва, е няма да се влюбвам повече. Едни тръгнаха да го нападат, но той им кресна силно
- Изчезвайте или нямате напредстава..
- Хем пак е решил да ни плаши..
Аз отидох там и пляснах една на този извратеняк, които ме бутна и стана лошо. Сбихме се. Момчето ме гледаше учудено, и отиде и отново ги заплаши. Те решиха да не го докосват.
- Хей добре ли си? - попита ме той.
- Да. Междудругото как се казваш? - попитах скромно.
- Кал, Калабар. Ти?
- Кейт, Кейтлин. От къде си?
- Ню Джърси. Ти?
- Хей и аз.
- Ох, добре,добре хайде да тръгваме за час.
- Хайде.
#21 2012-03-16 11:35:27
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
#22 2012-03-16 14:08:48
- ashl3y_fenkaa
- Member
- Registered: 2010-03-19
All day, all night..
Pages: 1