#1 2009-12-10 14:04:51
Re: 6 неща, които всяко момиче тайно се надява нейното гадже да
6 неща, които всяко момиче тайно се надява нейното гадже да направи
Момичетата са известни със заядливостта си. Това не е нещо, с което се гордеем, но имаме ли избор? Ако не досаждаме на гаджетата си те никога няма да се измъкнат от пещерата си и да ни заведат на ресторант.
Нашите гаджета (на момичетата като цяло) са страхотни и ние ги обичаме повече от всичко. Но ако те направят някои от следните неща по-долу, които ние тайничко се надяваме, че ще се сетят сами, ще разказваме на всички приятелки, как сме попаднали на най-прекрасния човек на света. Ето и списъка:
Купи ни цветя...без причина
Не казваме да се появяваш всяка седмица с дузина рози, но един букет от време на време няма да боли. Мда...може да е изтъркано, но винаги действа. Един букет подарен без причина казва: "Толкова ми липсваше, мисля винаги за теб..." и т.н. всички тия неща, които на думи са клиширани.
Поеми инициативата
Ние обичаме да имаме контрол над нещата. Обичаме да избираме ресторантите, където атмосферата ще е по-романтична. Обичаме да избираме филми, които ще ни накарат да се разплачем накрая, когато влюбената двойка се жени. Това, което обичаме повече от планирането е момчето до нас да поеме инициативата. Има нещо уникално секси в мъжа, който поема инициативата.
Пазарувай с нас
Мда...за повечето мъже това е уникално мъчение, но нищо няма да стане ако го правят по някой път. Обичаме да ни дават съвети кой дънки биха накарали дупето ни да изглежда по-добре или коя рокля ще е най-подходяща за Нова Година. Да, смятаме че е сладко и романтично. Илиянци не се брои...
Не бъди "момчето от бара"
Обичаме момчетата да са забавни, но не и да се държат като разгонени тийнчета. Да пикаят по храстите и да крещят на минувачите например...:D
Бъдете по-щедри в леглото
Обичаме да знаем, че можем да ви задоволим в леглото, но понякога е хубаво и вие да сте по-щедри без да очаквате нещо в замяна. Моля ви и благодаря!
Не бъди "човека от пещерата" дори в собствената си стая
Добре е да оставяте понякога Xbox-а. Знаем че никога няма да се откажете от видео игрите, но поне не всяка нощ трябва да бъдем събуждани от истерични писъци на спора ви с телевизора. Опитайте да не го правите и ще бъдете щедро възнаградени
[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]
#2 2009-12-19 19:11:22
- ™ПрАсКоФкЪ™
- ™®•†•?ДøСтЪп ЗåБрАнЕн?•†•®™
- From: Там , където теб те няма !
- Registered: 2009-09-08
Пазарувай с нас
Мда...за повечето мъже това е уникално мъчение, но нищо няма да стане ако го правят по някой път. Обичаме да ни дават съвети кой дънки биха накарали дупето ни да изглежда по-добре или коя рокля ще е най-подходяща за Нова Година. Да, смятаме че е сладко и романтично. Илиянци не се брои...
Бъдете по-щедри в леглото
Обичаме да знаем, че можем да ви задоволим в леглото, но понякога е хубаво и вие да сте по-щедри без да очаквате нещо в замяна. Моля ви и благодаря!
#3 2009-12-19 19:20:43
- mi6e_91
- Member
- Registered: 2008-11-02
С 4-то и 6-то нямаме проблеми
От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!
#4 2010-07-30 19:56:32
- syn_princess
- Мис Depp*
- From: We found love.
- Registered: 2010-03-21
яка тема^^
#5 2011-03-06 21:36:12
- fafflichka
- Member
- Registered: 2011-03-06
Аз пък вместо да отидем на шопинг или такива .. предп0читам да ми каже к0лко ме 0бича и к0лко държи на менн . . ииииииииииии цвете м0же би . . :]
И БЕЗ ДРУГО СВИКНАХ ДА ОЧАКВАМ НИЩО ! ;]
Gossip girl ;
Thе Vampire Diaries ;