#126 2012-03-12 18:26:55

sladkadjena
Member
From: Страната на чудесата
Registered: 2009-08-12

Re: Който постне последен печели ..

Да си сменя ли аватара ?

Ами да ..  smile

[list=*]
[*]
И най-ужасното е, че след всичко, което преживях,
аз продължавам да избирам теб. Да мисля за твоето щастие
вместо за моето. Мразя се за това. Но колкото и да се опитвам,
каквото и да правя аз винаги ще мисля първо спрямо теб.
Когато обичаш с цялото си сърце мисълта да нараниш любимия
е по-ужасна, от мисълта за твоето лично нещастие.
[/*]
[/list]

#127 2012-03-12 18:27:51

kkalippso
Member
From: ~ ••• ~ При Карлсон на покрива
Registered: 2011-09-08

Чао засега, трябва да си изпия антибиотика |-(  puke .. дробовете ми ще се пръснат от кашляне shake

"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."
---------------------------------------------- е казал някой,  някога, някъде

#128 2012-03-12 18:28:04

sladkadjena
Member
From: Страната на чудесата
Registered: 2009-08-12

Чао засега, трябва да си изпия антибиотика |-(  puke .. дробовете ми ще се пръснат от кашляне shake

Чао.

[list=*]
[*]
И най-ужасното е, че след всичко, което преживях,
аз продължавам да избирам теб. Да мисля за твоето щастие
вместо за моето. Мразя се за това. Но колкото и да се опитвам,
каквото и да правя аз винаги ще мисля първо спрямо теб.
Когато обичаш с цялото си сърце мисълта да нараниш любимия
е по-ужасна, от мисълта за твоето лично нещастие.
[/*]
[/list]

#129 2012-03-12 18:28:08

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Да си поръчвам ли "Игрите на глада" или да изчакам да видя дали я няма в Пловдив?

Аз мога да проверя утре дали я има тук и ще ти кажа, ако искаш.

Ако не ти е проблем.Но аз в събота ще ходя и ако не минаваш покрай книжарница не се занимавай.

Няма проблем, спокойно. Ще проверя и довечера ще ти кажа.
Само ми кажи как се казва и автора

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#130 2012-03-12 18:28:16

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Aми, да.  Казвай, Иве. ;D

Такаааааааааам. В 6 сезон какво ще стане с бебето на Пейтън и Лукас ? Много ми е интересно и не ми се чака да видя какво ще стане..

Ох, ама така няма да ти е интересно после.
Но добре, ами в деня на сватбата тя ще почне да кърви и ще я заведат в болницата.  Лукас ще си мисли, че Пейтън ще умре и той ще остане сам, но в края и Пейтън е добре и бебчето. И тогава заминават. Иначе, това е в последния епизод, ако не се лъжа. А по - назад, Лукас не иска бебето, но накрая се съгласява.

Аха, в епизода който сега гледам ( 17 ) само се карат заради бебето. Пфу.. притисних се за бебчето  whew

#131 2012-03-12 18:28:17

radieto
Member
From: Miiami ;;
Registered: 2008-11-13

Искам ИСТИНСКА КРЪВ !!! heart

Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.

#132 2012-03-12 18:28:51

Extazy Baby
Member
Website

http://ask.fm/RumyanaD питайте

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#133 2012-03-12 18:29:18

мuaa {}
Wayne's world. ♥
From: Идвам от там, където ще отидеш
Registered: 2012-03-10

Мозъка ме боли вече от простотии

Радвай се, че имаш, защото при някои липсва.

[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.

#134 2012-03-12 18:30:14

Extazy Baby
Member
Website

Мозъка ме боли вече от простотии

Радвай се, че имаш, защото при някои липсва.

Техен проблем .. който както си се уреди.

-Charles Bukowski

#135 2012-03-12 18:30:40

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Такаааааааааам. В 6 сезон какво ще стане с бебето на Пейтън и Лукас ? Много ми е интересно и не ми се чака да видя какво ще стане..

Но добре, ами в деня на сватбата тя ще почне да кърви и ще я заведат в болницата.  Лукас ще си мисли, че Пейтън ще умре и той ще остане сам, но в края и Пейтън е добре и бебчето. И тогава заминават. Иначе, това е в последния епизод, ако не се лъжа. А по - назад, Лукас не иска бебето, но накрая се съгласява.

Аха, в епизода който сега гледам ( 17 ) само се карат заради бебето. Пфу.. притисних се за бебчето  whew

Много гадни епизоди, макар че аз предпочитам Брук и Лукас, ноо.. Иначе, Пейтън ще записва и касета като капсула на времето, ще направи кутия с нейни рисунки и снимки за бебето и това много ще ядоса Лукас, но  накрая той и казва "Мисля, че липсва снимка от сватбата ни." Не знам дали си го гледала този епизод, но е просто уникален.. <3

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#136 2012-03-12 18:32:19

reni4ka_96
Member
From: Nice,France <3
Registered: 2009-02-12

Аз мога да проверя утре дали я има тук и ще ти кажа, ако искаш.

Ако не ти е проблем.Но аз в събота ще ходя и ако не минаваш покрай книжарница не се занимавай.

Мерси.Сюзан Колинс е автора.

#137 2012-03-12 18:32:24

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Много гадни епизоди, макар че аз предпочитам Брук и Лукас, ноо.. Иначе, Пейтън ще записва и касета като капсула на времето, ще направи кутия с нейни рисунки и снимки за бебето и това много ще ядоса Лукас, но  накрая той и казва "Мисля, че липсва снимка от сватбата ни." Не знам дали си го гледала този епизод, но е просто уникален.. <3

Още не съм.

#138 2012-03-12 18:32:49

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

И аз харесвам Брук и Лукас като двойка много повече от Пейтън и Лукас, просто си подхождат повече...

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#139 2012-03-12 18:33:04

Extazy Baby
Member
Website

Тъпо ми е, боли ме главата, мързи ме, спи ми се, ядосано ми е .. направо чудно.

-Charles Bukowski

#140 2012-03-12 18:33:57

TwilightGirl90
Member

Е, аз ти разказах за малко по - напред. Предполагам, не е проблем?

Към Рая: Брук и Лукас бяха идеални.. А Пейтън и Лукас са голяма драма, особено Пейтън.

#141 2012-03-12 18:33:58

Extazy Baby
Member
Website

Мерси.Сюзан Колинс е автора.

Добре. Утре направо ще ти пиша ЛС или тук в темата, ако те засеча.

-Charles Bukowski

#142 2012-03-12 18:34:11

kkalippso
Member

Отново съм туук.  smile
Как сте хора?  laugh

"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."

#143 2012-03-12 18:34:37

radieto
Member

И аз харесвам Брук и Луках като двойка много повече от Пейтън и Лукас, просто си подхождат повече...

Даа, и аз много харесвам Брук и Лукас, но пък и с Пейтън не е зле.. Въпреки, че тя на моменти много ме е дразнела, защото само се оплаква..

Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.

#144 2012-03-12 18:34:45

Extazy Baby
Member
Website

Отново съм туук.  smile
Как сте хора?

Зле
.. as always

-Charles Bukowski

#145 2012-03-12 18:35:49

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Сега ми остана само грейпфрута.

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#146 2012-03-12 18:36:42

kkalippso
Member

Отново съм туук.  smile
Как сте хора?

Зле
.. as always

Еее, явно луната е в нова, странна фаза, че всички сме в едно скапано настроение.. laugh

#147 2012-03-12 18:36:52

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

Към Рая: Брук и Лукас бяха идеални.. А Пейтън и Лукас са голяма драма, особено Пейтън.

Аз да си призная отначало харесвах Пейтън и Лукас, но после нещата се промениха.Пейтън наистина е голяма драма и с нея всичко трябва да е толкова сложно, сълзи, драми и т.н, а с Брук си бяха просто един за друг... допълваха се.Тя беше една такава луда глава, супер забавна, а Лукас малко по-сдържан и се допълваха перфектно, но ... много се ядосах като разбрах, че накрая ще остане с Пейтън.

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#148 2012-03-12 18:37:06

TwilightGirl90
Member

И аз харесвам Брук и Луках като двойка много повече от Пейтън и Лукас, просто си подхождат повече...

Даа, и аз много харесвам Брук и Лукас, но пък и с Пейтън не е зле.. Въпреки, че тя на моменти много ме е дразнела, защото само се оплаква..

Тя (Пейтън) винаги плаче, оплаква се, сърдита е на някого и проваля чужди връзки. Дразни ме.

#149 2012-03-12 18:37:35

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Лала нося на пиене с тайфата, ай ще се пие, ай ай ще се пие..

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#150 2012-03-12 18:37:59

radieto
Member

Тя (Пейтън) винаги плаче, оплаква се, сърдита е на някого и проваля чужди връзки. Дразни ме.

Мхм...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook