Pages: 1
#1 2012-03-10 17:11:01
- lady_sup3rman
- Member
- Registered: 2010-06-27
Re: Различен е, затова го обикнах (:
1 глава
Той не беше като останалите.Не, той не се вписваше в тълпата.Момчето, да онова там, със своя уникален стил и нрав, да той, който преобърна целия ми живот.
Всичко започна в една неделна утрин.Бях обещала на приятели да се видим на брега на морето.Още беше юни месец и водата не беше много топла, но някой хора не мислеха като мен.Точно срещу мен имаше едно момче.С невероятна черна коса и стегнато мускулесто тяло. На пръв поглед изглеждаше доста сексапилен и неудържим.Знаете ги, онези лошите момчета.Докато гледах невероятните му скокове във водата, която се блъскаше в огромния камък и запенваше, така сякаш се ядосваше от факта, че камъка все още не и се е подчинил.Някой изведнъж закри очите ми.Стреснато започнах да се чудя какво става, но веднага се сетих кой е.Беше най-добрата ми приятелка.Момичето, което винаги беше до мен,момичето което беше с мен в добрите и лошите моменти.Обичах я страшно много.
След като седна до мен и подшушнах да погледне сладура срещу нас.И двете кокетно се засмяхме, така сякаш крояхме някакъв зъл план.Но уви не можахме да се насладим дълго на гледката, изведнъж слънцето се скри, проблеснаха няколко светкавици, чу се гръм.Решихме да се скрием някъде от идващата буря.Вървяхме по малки кални пътечки и някакви затънтени улички.По едно време пред нас спря черен, лъскав джип.Приближихме се.. Прозореца се свали и от колата се показа онзи сладур, онова лошо момче.Предложи ни временен подслон докато спре дъжда.Влюбих се.Той беше мил,забавен,добър и знаеше как да ни развесели.Дори в онези двадесет минути и за миг не ни беше скучно.Ето че спря дъжда,тръгнахме да излизаме, но той ме хвана за ръката и ме целуна по бузата.Аз, несъзнаваща какво се случва, влюбена до уши, започнах да търся с поглед приятелката ми.Оказа се, че била малко зад мен радваща се на щастието ми.Но изведнъж джипа изчезна, той си беше отишъл, сега как щях да го намеря, как щях да го открия?!Тази мисъл ме тревожеше през целия ден.Той бе направил деня ми различен..
Ето, че сме пред къщата ми.Прегърнахме се с приятелката ми за довиждане и тя продължи по уличката.Живееше само на две пресечки след моят дом.
Изпълнена с нерешителност влязох вкъщи.Чудех се дали да споделя на мама преживяването си, но реших да го запазя в тайна.Навечерях се и се качих в стаята ми.Пуснах си някакъв романтичен филм, но явно не съм го догледала до края,защото не си спомням как свършва.Та така де, явно съм заспала, но не това беше важното. Сгушена във възглавницата си се потопих в царството на сънищата.Поне там,всичко беше възможно..
P.S - Ако се хареса ще я продължа.Ако има нещо, което не ви допада, моля споделете
Бъди щастлив, това е най-важното.
#2 2012-03-10 17:24:59
- thefernandosun
- Member
- From: BARCELONA
- Registered: 2011-01-04
Хареса ми...Малко бързо се развиват действията според мен, но ми стана интересно.
[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`
#3 2012-03-10 18:06:45
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
И аз ги развивам бързо историите. Невероятно е.
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#4 2012-03-10 18:18:12
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
Долу-горе става.
#5 2012-03-10 18:19:52
- Bluee^^
- Member
- From: Imola
- Registered: 2012-03-01