#27 2012-02-28 18:06:24
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Re: Обикновен живот с необикновени неща (ново заглавие)
Заповядайте. (:
5
-Момичета, покажете роклите за танците. – казах им аз.
-Моята.. – Стейси започна да рови в няколко големи торби.
– Да, намерих я. Е, какво ще кажете момичета? Не е ли супер. – рече тя, слагайки я пред себе си и дефилирайки пред нас и пред огледалото. – Тя бе къса, също като моята с бели рози по краищата.
-Наистина си е хубава. – казах аз и Ванеса също се съгласи с мен:
- Бива си я!С нея ли ще омаеш Бен? – това бе момчето, което Стейси харесваше от няколко месеца, но незнаеше дали чуствата й са споделени.
– Ред е на моята. – каза зеленооката и извади светло кафява рокля, която подчертаваше тялото й и бе до колената. По нея имаше цветя, които бяха с по-тъмни и по-светли оттенъци.
-Страхотна е! – казахме двете със Стейси в един глас.
-Ето я! – казах аз и я извадих от голямата торба пред мен и я показах.
-О, Аш! Имаш вкус. – възкликна Стейси.
-Адската е! – каза Ванеса.
-Мерси, мерси!
Вече беше към 15:30ч. И момичетата си тръгнаха. Беше ми скучно, затова реших да поуча малко – имах тест по английски език в понеделник. След два часа майка ми ме извика долу.
-Ашли, вземи този черешов пай и го занеси на съседите отсреща за добре дошли. – възкликна тя. – Нанесоха се днес.
-Окей, мамо. – възкликнах аз.
Звъннах няколко пъти на абаносовата врата, но след няколко минути чакане никой не отвори. Реших да си тръгвам и се обърнах, докато не чух отваряне на врата.
-Хей, здравей. – чух глас зад себе си.Обърнах се и видях момче, горе-долу на моята възраст със синьо-зелени очи и черна, мокра коса.Беше красив...добре,де – много красив.
-Здравей. – усмихнах се мило аз. – Майка ми ви направи черешов пай за добре дошли. – казах аз и му го подадох. – Живеем отсреща.Между другото, казвам се Ашли Хейстингс. – подадох му и ръката си, а той отвърна:
-Аз съм Уен, Уен Хъджънс. – В кое училище учиш?
-В „Ейбрахъм Линкълн”. А ти? В кое училище ще учиш занапред?
-И аз в него.Може да сме в един клас. – рече той. – Благодаря и за пая.Обожавам черешов.
-Няма защо. – отвърнах аз. –Чао.
-Чао, Ашли. – усмихна се.
-Уен, кой е на вратата? – чу се глас отвътре, още преди момчето да е затворило.Човекът се показа на вратата.
-Здравей. – каза ми той със загадъчна усмивка, леко настрани, почти като усмивките на Иън Сомърхолдър.Господи, та това бе...
#28 2012-02-29 08:43:45
- little_baby
- i am lost in time.
Виждам, че доста хора са минали през темата и вероятно са я прочели..Коментирайте!
6
-Здравей. – каза ми той със загадъчна усмивка, леко настрани, почти като усмивките на Иън Сомърхолдър.Господи, та това бе мъжът от сънищата ми – същите черни дрехи, същата буйна черна коса до раменете и тъмно зелени очи.
-Зд-дравейте, господине. – казах аз леко неспокойно, но се опитах да премахна това чуство и подадох ръката си. – Аз съм Ашли Хейстингс, живея отсреща. – усмихнах му се аз.
-Питър Хъджънс. – той също отвърна с усмивка и се здрависахме.
-Е, аз ще тръгвам.Довиждане, господин Хъджънс, Уен.
-Чао. – отвърна ми господина.
-Това е странно. – казах тихо на себе си, докато пресичах улицата.
„Не бе възможно той..ох, та това е просто съвпадение!Няма защо да се тревожа за дребни неща.” – мислих си. След срещата с господин ,,съмнителен” гледах телевизия.
Вече бе 18:30ч. Изведнъж някой почука на вратата.
-Влез! – провикнах се.Беше майка ми.
-Мила, ще слезеш ли долу, за да вечеряме? – попита ме тя.
-Да, слизам след две минутки.
На масата бяхме седнали аз, Тайлър, майка ми и баща ми.
-Как мина деня ти, Ашли? – да, това бе обичайния въпрос, зададен от тъмнокосия ми баща всяка вечер.
-Не, татко.Нищо особено. – възкликнах спокойно аз и в мислите ми нахлу онзи човек от сънищата ми, но си припомних, че не трябва да се притеснявам. – Ходихме да пазаруваме с момичетата и си купих рокля за училищните танци.
-Чудесно. – рече той. – Ами при теб, Тайлър? – обърна се към брат ми.
-Ъъ..да, татко. И при мен деня мина супер.Излизах навън, карах скейборд с приятелите си, бях у Джейк и играхме видеогри. – усмихна се той.
След вечерята се качих в стаята си и стоях пред компютъра.Писах си с приятелките си.Отново гледах филм и заспах към 02:00часа.
Отново бягах от онзи мъж.Този път бе по нашата улица.
-Няма къде да стигнеш, дори не си прави труда да бягаш! – извика той. Та как нямаше къде да избягам? Целият град бе пред мен, можех да се скрия..но не това бе най-важната мисъл – отново бе как да се скрия от този глупак.Когато стигнах до къщата си видях, че вратата на къщата му бе отворена.Без да мисля влязох вътре набързо и затворих.За малко да влезе след мен, но се измъкнах.Гледах го през шпионката.Ругаеше за това, че ме е изпуснал.
Когато се обърнах на петнадесет см от лицето ми стоеше Уен.
-Уен, той ме гони..баща ти! – надявах се да ми помогне и да не е на негова страна.Той не помръдваше и на лицето му се изписа малка усмивка, но дори не знам дали наистина бе усмивка, защото съвсем малко помръдна краищата на устните си.
На 10метра зад нас видях Хъджънс.Чукаше ядосано по стъклената врата на терасата.
-Уен, Уен! Отвори ми проклетата врата! Не се бави! – удряше все по – силно и по – силно...Момчето се обърна, но не направи нищо и отново втренчи погледа си притеснените ми очи.Започнах да се щипя по ръката с цел да се събудя и...
#29 2012-02-29 19:05:48
- little_baby
- i am lost in time.
Да спирам ли?
#30 2012-02-29 19:44:19
- qnichka98
- Member
- Registered: 2011-09-18
Да спирам ли?
Тиии .. болна ли сии ?? ;дд Продължавайй... <33
[align=center][img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[/img][/img][/align]
#31 2012-02-29 20:02:48
- little_baby
- i am lost in time.
Да спирам ли?
Тиии .. болна ли сии ?? ;дд Продължавайй... <33
Ами, мисля да изтрия тази и да пусна същата, но малко редактирана.Имам предвид, адските подробности, които малко ме дразнят.