#701 2012-02-08 18:45:30
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Re: Който постне последен печели...
Абе, животът е пред вас, какво сте тръгнали да се депресирате?! Не знаели как да се забавляват.. А това да не ви определя живота?! Някои обичат да осъмват в дискотеките, а други просто не са такъв тип. Това, че не излизате, не значи, че не можете да се забавлявате. А и как искате да не ви е скучно като сте се забили пред компютрите и буквално се самосъжалявате как животът ви не е розов. Ничий живот не е бил розов, не е и няма да бъде. Недейте по цял ден да мрънкате коолко ви е скучно, седейки пред лаптопи, а направете нещо за себе си, което да не е свързано с компютър. Не е толкова трудно да поканите приятел/ка и да правите нещо, което не сте правили отдавна. Да четете книги, да рисувате или нещо, което ви харесва. Хобита нямате ли? Не ми казвайте, че хобито ви е да забучите главите пред монитора и цял ден и нощ да стоите пред него.
Айде, успокойте си депресиите и помислете малко.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#702 2012-02-08 18:45:34
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Не съм песимист, а реалист. Как да бъда оптимист и да се усмихвам на лошите неща. Просто не мога. И времето минава адски бавно... така е от години...
Спокойно,ще дойде и това време,когато е минала година,а на теб ти се е струва,че е било само един ден..
Дано.
#703 2012-02-08 18:45:35
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
Ами много неща има ... и ми се реве просто ей така без причина. ;хх Никой не разбира проблемите ми... изведнъж ми стана тъпо и скапано... може би защото животът ми е еднообразен...
В същото положение съм от няколко дни.Весело ми е и по едно време ми става скапано и тъжно и се сещам за някой доста сериозни неща и за някой малки проблеми,но все пак колкото и да са малки ме ядосват адски много.
Да. Аз пък като си спомня за миналото лято, бих дала всичко, за да върна времето назад. Това беше най-хубавото ми лято, жалко, че беше кратко... Просто като си помисля за хубавите моменти с приятели, ми става адски тъжно, че не съм при тях...
Аз не искам да върна времето назад заради хубавите моменти,да бяха хубави,но пак ще има такива.Просто ми се случиха ДОСТА неприятни неща.Вие може да си помислите,че са дреболийки,но не е от типа,че съм се скарала с приятелка или ми лази по нервите или нещо от сорта...
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#704 2012-02-08 18:47:47
- TwilightGirl90
- Member
lady_ss1, за да си реалист, трябва да приемаш нещата такива, каквито са, а ти знаеш ли какво правиш? Намираш лошата им страна. Това е точно каквото прави един песимист.
#705 2012-02-08 18:49:20
- reni4ka_96
- Member
- From: Nice,France <3
- Registered: 2009-02-12
lady_ss1, за да си реалист, трябва да приемаш нещата такива, каквито са, а ти знаеш ли какво правиш? Намираш лошата им страна. Това е точно каквото прави един песимист.
Това и преди сме и го казвали,но..
#706 2012-02-08 18:49:28
- lady_ss1
- Member
Абе, животът е пред вас, какво сте тръгнали да се депресирате?! Не знаели как да се забавляват.. А това да не ви определя живота?! Някои обичат да осъмват в дискотеките, а други просто не са такъв тип. Това, че не излизате, не значи, че не можете да се забавлявате. А и как искате да не ви е скучно като сте се забили пред компютрите и буквално се самосъжалявате как животът ви не е розов. Ничий живот не е бил розов, не е и няма да бъде. Недейте по цял ден да мрънкате коолко ви е скучно, седейки пред лаптопи, а направете нещо за себе си, което да не е свързано с компютър. Не е толкова трудно да поканите приятел/ка и да правите нещо, което не сте правили отдавна. Да четете книги, да рисувате или нещо, което ви харесва. Хобита нямате ли? Не ми казвайте, че хобито ви е да забучите главите пред монитора и цял ден и нощ да стоите пред него.
Айде, успокойте си депресиите и помислете малко.
Ами то много е лесно да се каже... поне за мен... но опитвала съм хиляди начини и все не намирам това, което наистина ми харесва да правя. Звънях на приятелки - не искат да идват заради тъпия студ. ИМам хоби, да, но понякога и то не помага срещу лошото настроение...
#707 2012-02-08 18:51:05
- reni4ka_96
- Member
- From: Nice,France <3
- Registered: 2009-02-12
Ти просто мислиш негативно.И си го наслагваш в съзнанието,а после защо така,защо онака.
#708 2012-02-08 18:51:36
- h0neyy^^
- fucker
Все пак ще се оправя.Станалото станало,може и да е за добро.Изведнъж ми става гадно и се оправя.Вече се оправих.
[list=*]
[/list]
#709 2012-02-08 18:52:27
- lady_ss1
- Member
Разбирам. Ем, ще се оправя. АЗ ще ставам. Чао.
#710 2012-02-08 18:53:37
- TwilightGirl90
- Member
Било много лесно.. Ела на мое място да видиш колко е лесно само.. Хах. Това правите вие - самосъжалявате се, но никой не ви го казва.."Не знам как да се забавлявам, депресирам се" и подобни неща. Извинявам се, ама вие какво искате? Ти сама каза "животът не е розов". Свиквай, че няма да ти е лесно. На 13 си и съм сигурна, че нищо не си разбрала от живота. Скарала си се с приятелка, примерно, това ли е най - тежкото? Има деца, които нямат това, което ти имаш, но съм сигурна, че са по - силни духом от повечето тук.
И още нещо.. не си мислете, че само вие имате ""проблеми"", ако мога да ги нерека така. Не се оплаквайте и гледайте от добрата или поне от реалистичната гледна точка, защото мислите ли негативно от сега.. Мм, не ми се мисли как ще е след години.
#711 2012-02-08 18:58:44
- lady_ss1
- Member
Било много лесно.. Ела на мое място да видиш колко е лесно само.. Хах. Това правите вие - самосъжалявате се, но никой не ви го казва.."Не знам как да се забавлявам, депресирам се" и подобни неща. Извинявам се, ама вие какво искате? Ти сама каза "животът не е розов". Свиквай, че няма да ти е лесно. На 13 си и съм сигурна, че нищо не си разбрала от живота. Скарала си се с приятелка, примерно, това ли е най - тежкото? Има деца, които нямат това, което ти имаш, но съм сигурна, че са по - силни духом от повечето тук.
И още нещо.. не си мислете, че само вие имате ""проблеми"", ако мога да ги нерека така. Не се оплаквайте и гледайте от добрата или поне от реалистичната гледна точка, защото мислите ли негативно от сега.. Мм, не ми се мисли как ще е след години.
Всъщност съм разбрала от живота. Не ми се иска да казвам как ме биеха като малка... но това е друг въпрос.
#712 2012-02-08 19:03:11
- swe3t_smil3
- Member
- Registered: 2010-10-15
Всъщност съм разбрала от живота. Не ми се иска да казвам как ме биеха като малка... но това е друг въпрос.
Всъщност си разбрала от живота..Всеки знае,че винаги има две страни,а в случая ти си видяла само лошата,ще видиш и добрата имай търпение и както каза Кали не се самосъжалявай.
[list=*]
[*]Животът е болест, предавана по полов път![/*]
[/list]
#713 2012-02-08 19:05:48
- TwilightGirl90
- Member
Ох, как ли пък не. Не знаеш как може да те изненада животът. Боят, добре тук съм пас, но това не значи, че си разбрала от живота. Момиче, животът не е колкото пет минути. Това са години, които все повече ще те изненадват. Много, много малко разбират жестокостта живота толкова рано. Може би, тези, които нямат това, което ти имаш го разбират. Тези, които не се чудят какво да облекат днес, а тези , които се чудят как ще оцелеят днес. Това е жестокостта на живота - да не знаеш дали утре ще оцелееш, дали ще си жив.
Сега ако можеш да ме опровергаеш, ще се радвам да чуя (прочета) твърденията ти, че не съм права.
#714 2012-02-08 19:06:17
- lady_ss1
- Member
Всъщност си разбрала от живота..Всеки знае,че винаги има две страни,а в случая ти си видяла само лошата,ще видиш и добрата имай търпение и както каза Кали не се самосъжалявай.
Еми добре. Няма да се самосъжалявам, но просто наистина гледам от реалната страна на нещата. Животът ми досега е тъп ( в буквалния смисъл. надявам се да се подобри ) ... Но поне имам приятели, на които да разчитам.
#715 2012-02-08 19:08:18
- TwilightGirl90
- Member
Майчице, не.. Да ти имам реалистичното мислене. *facepalm*
А аз все още чакам да ме опровергаеш, да знаеш.
#716 2012-02-08 19:09:32
- swe3t_smil3
- Member
Според мен,няма да може,но да опита.
[list=*]
[/list]
#717 2012-02-08 19:09:42
- h0neyy^^
- fucker
Хайде да спрем да говорим по тази тема.Всеки има проблеми,но всяко зло за добро. : )
[list=*]
[/list]
#718 2012-02-08 19:10:46
- lady_ss1
- Member
Майчице, не.. Да ти имам реалистичното мислене. *facepalm*
А аз все още чакам да ме опровергаеш, да знаеш.
Сега съм по-добре.
#719 2012-02-08 19:10:51
- swe3t_smil3
- Member
Хайде да спрем да говорим по тази тема.Всеки има проблеми,но всяко зло за добро. : )
Подкрепям..
[list=*]
[/list]
#720 2012-02-08 19:14:25
- TwilightGirl90
- Member
Според мен,няма да може,но да опита.
Разбира се, че няма да може. Животът ти да е скучен е много нищожен проблем в сравнение със това дали ще си жив утре. Просто си гледайте живота и бъдете оптимистично или РЕАЛИСТИЧНО настроени и не се депресирайте.
#721 2012-02-08 19:17:45
- swe3t_smil3
- Member
Какво правите ?
[list=*]
[/list]
#722 2012-02-08 19:19:51
- deSiiSlawa
- Comє with mє
- From: London.
- Registered: 2011-02-01
Какво правите ?
Слушам музика и пиша в темите. Ти?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma6fba8yZ31ry1gh1o1_500.gif[/img]
#723 2012-02-08 19:20:56
- swe3t_smil3
- Member
Какво правите ?
Слушам музика и пиша в темите. Ти?
Ми,писах смс-и до сега и слушам музика..
[list=*]
[/list]
#724 2012-02-08 19:22:43
- sladkadjena
- Member
- From: Страната на чудесата
- Registered: 2009-08-12
Ебаси якия филм ..
[list=*]
[*]
И най-ужасното е, че след всичко, което преживях,
аз продължавам да избирам теб. Да мисля за твоето щастие
вместо за моето. Мразя се за това. Но колкото и да се опитвам,
каквото и да правя аз винаги ще мисля първо спрямо теб.
Когато обичаш с цялото си сърце мисълта да нараниш любимия
е по-ужасна, от мисълта за твоето лично нещастие.
[/*]
[/list]
#725 2012-02-08 19:23:18
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
Аз малко като неканен гост да се натреса,ама гледам,че сте засегнали тема по която имам какво да каже.
На никой живота не е розов,просто така сме устроени хората,егоистичността и самосъжалението са ни на първо място.
На момичето с депресията само едно мога да ти кажа
NOTHING LASTS FOREVER , няма вечно да си тъжна , но не може и вечно да си щастлива,никой не може да те накара да се държиш и чувстваш по един или друг начин,аз съм дълбок песимист и мога да ти кажа по мое лично мнение , че ти не си такава,просто страдаш от свободно време,почни да гледаш сериали - помага. (от личен опит )
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]