Pages: 1
#1 2012-02-08 12:42:32
- veiporian
- Member
- From: Seoul, South Korea
- Registered: 2010-08-16
Re: ***Mystery***
Историята не е само моя. Пишем я с един приятел, много близък приятел иии реших да я споделя с вас.
Глава 1
Лежащ на меката трева,Тоширо Хитсугая лежеше в полу-будно състояние,усещаш как късата му бяла коса е подухвана от лекия ветрец.Мислите му все клоняха към това,как се е провалил на мисията,дадена му от господаря му - великият Лиян Ривели,известен още като "Бързата смърт".Тоширо чакаше позвъняването и това как ще чуе думите "Ти се провали и ще умреш".Изведнъж чу иззвъняване и погледна безкрайно дългият номер.Колебливо вдигна.
Грубият клас на Ривели изгърмя в ухото на белокосия.
- Тоширо, ти се провали! Не ставаш за нищо!
- Съжалявам, господарю.. Моля ви, дайте ми втори шанс. - примоли му се той.
- Колко шансове вече ти дадох?! - излая Лиян в ухото му.
- Моля ви се господарю! Много ви моля. Повече няма да се провалям! - Тоширо се молеше като куче.
- Това е последният ти шанс, Тоширо! - отвърна му злобно Бързата смърт и затвори.
- Това е последният ми шанс и не трябва да го провалям! - присви очи той. Хитсугая стана от тревата и се загледа в залязващото слънце. То приливаше във всички нюанси на червеното, оранжевото и отчасти лилавото. В мислите му заплуваха всички планове, с които се беше опитал да залови близнаците Джош и Джени Малвъри и всичките се бяха провалили, но този път той нямаше да се провали! Ако трябва щеше да унищожи съществата, които ги пазеха, но щеше да ги залови.
През цялото време Джош и Джени си нямаха и на представа, че ги следят..Това беше,защото техните родители през цялото време ги пазеха и близнаците нищо не знаеха. Техните родители - великите безсмъртни Ерис и Карлос се справяха с всичко.
В книжарница "Норфолк Буукс" се чуваха откъслечни викове:
-...Ти,тъп идиот!
-...Джош, идиот такъв!
Карлос крещеше на Джош, понеже за пореден път беше изгорил "скучните книги".
Изведнъж виковете рязко спряха.Вратата падна с трясък и зад нея се показа нисък мъж с бяла коса.
Мъжът с бялата коса огледа помещението и погледът му се спря над близнаците.
- Вие ли сте Джош и Джени Малвъри? - попита с леден глас мъжът.
- Да, а ти кой си момченце? - попита подигравателно Джош.
- Първо, не съм момченце като теб. Аз съм мъж на 200.. - той си запуши устата - .. на 20 години! Второ искам да говоря с двама ви! - Тоширо хвана грубо близнаците и ги изведе навън като ги задърпа навътре в Прокълнатата гора.
- Хей, защо ни водиш в Прокълнатата гора?! - отвори си за първи път устата Джени.
Хитсугая само се подсмихна дяволито и продължи да ги води навътре в дън земи тилилейски докато не спряха под някакво огромно дърво с дебели корени приличащи на нещо...
...На опашки! А самото дърво...на някакво същество!
-Какво е това,по ангелите?!-попита момичето без да нарушава собствената си забрана да псува.
-Казва се Джуби. Не е ли прекрасен?
-Да,много...-саркастично подметна момчето и се ухили тъпо.
Белокосия го блъсна към нещото и то го...погълна?!
"Но то беше статуя!"-панически си помисли близначката и понечи да побегне,но беше хваната от грубата ръка на ниския и той понечи да я блъсне.
-Банкай...Сенбонзакура Кагейоши! - извика баща им, но беше малко.. хм.. късно.
- Соутен ни Сазе! - бяха думите на Хитсугая и Карлос се озова целия в лед. - Господарят ми ще бъде доволен! - подсмихна се белокосия и бутна и Иноуе вътре. - С вас г-це после ще си говорим ;33 . - при това най-нахално и опипа балкона и извади телефона от джоба на тъмносините си дънки. Набра номерът на шефа си и зачака да му вдигне. Най-сетне Ривели вдигна.
- Ало? - обади се гласът му от другата страна.
- Хванах ги, господарю. - самодоволният глас на Тоширо разпръсна тишината в гората.
- Добре, доведи ги при мен. - чу се гръмогласният му смях и затвори.
- Да, господарю.. - промърмори Тоширо, но даже и не подозираше, че някой или нещо го наблюдава..
#2 2012-02-08 12:57:56
- x.X.xemo_girlx.X.x
- Member
- From: поsеtutел оt другuя свяt ..
- Registered: 2011-03-09
Харесва ми. Различно е. Давай некст,че ми стана интересно.
#3 2012-02-08 13:11:32
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
#4 2012-02-08 13:16:26
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Харесва ми. Различно е. Давай некст,че ми стана интересно.
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#5 2012-02-08 15:29:33
- Haivanche*
- Member
- Registered: 2011-09-08
некст уникално е.
[img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz7pblGqzr1r70s6fo1_500.gif[/img]
Nate: You still love her, huh?
Chuck: I can't imagine the day I won't.(h)(h)(h)
Pages: 1