Pages: 1
#1 2012-02-04 18:35:48
- Alexs_wee
- Member
- From: HuManoId cItY, Германия
- Registered: 2011-09-10
Re: да загубиш приятел
Гадно е да загубиш приятел и най-лошото е че не виждаш определена причина.По скоро проблема е или в твоето държание или в неговото....и все пак е факт,не сте такива добри приятели,вече някак си не е същото.Всеки ден се виждаате,ходите заедно,уж сте най-добри приятели,но всъщност не е така,нещо се е променило....усеща се в държанието и на двете страни.Тъжно ти е,сещаш се за времето когато бяхте неразделни,но вече не е така...не знаеш как да промениш това,какво да направиш,можеш само да запазиш спомена за приятелството и да се задоволиш да бъдете ''просто'' приятели.
Друг е вече варианта ако загубиш приятел при определени обстоятелства(които може би си заслужават вниманието),но има и такива сличеи като по горния!
Случвало ли ви се е да загубите,най-добър приятел при каквито и да е условия?Гадно е,нали? Значи вечно приятелство(истински,най-добри приятели)няма...после стават като всички други...приятели,познати!
[img]http://prikachi.com/images/810/4626810I.gif[/img]
#2 2012-02-04 18:53:39
- ani7y
- Member
- Registered: 2008-12-21
Наистина е гадно да загубиш добър приятел ... наистина е гадно да усещаш, че нещо се е променило и постепенно се отдалечавате и не знаеш определената причина.
И все пак колкото и приятели да загубим винаги ще има ПОНЕ един, на който ще можем да разчитаме!
[img]http://prikachi.com/images/872/3717872C.gif[/img]
#3 2012-02-04 19:00:07
- Alexs_wee
- Member
аз имах една много добра приятелка ,купиха и нов (mp) и телефона и има интернет и почна да се прави на голяма работа а не вижда ква свиня е и така вече тя не ми е най добрата приятелка ,преместих се на друг чин в даскало и сега ката сме в дървена ваканция нито един път не ми се обади,нямам търпение да стана 8ми клас и да се разделим така ще си намеря нови приятели и няма да и виждам грозната мутра
#4 2012-02-04 19:08:24
- AlexAndrA_1998
- Member
- From: All over the world
- Registered: 2011-02-22
Аз имах една най-добра приятелка.Все още би трябвало да сме такива,но вече не е както преди.Започна много да ми се отвара,почти не ме търси,винаги чака аз да и пиша първа.Надявам се да се оправиме,но вече се отчайвам.Тя започна да дружи с едно друго момиче и ме забрави... дайте ми съвет какво да правя
[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]
#5 2012-02-04 19:12:43
- Alexs_wee
- Member
Аз имах една най-добра приятелка.Все още би трябвало да сме такива,но вече не е както преди.Започна много да ми се отвара,почти не ме търси,винаги чака аз да и пиша първа.Надявам се да се оправиме,но вече се отчайвам.Тя започна да дружи с едно друго момиче и ме забрави... дайте ми съвет какво да правя
намери си и ти нови приятели ,майната и след време ще стане така че ще остане сама без приятели и веднага ще дотича при теб ,обаче не се размеквай отрежия да я видим тогава
#6 2012-02-04 19:14:26
- Sun_Shine_
- Member
- Registered: 2011-10-02
и при мен е същото....
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]
#7 2012-02-04 19:21:33
- Alexs_wee
- Member
Наистина е гадно да загубиш добър приятел ... наистина е гадно да усещаш, че нещо се е променило и постепенно се отдалечавате и не знаеш определената причина.
И все пак колкото и приятели да загубим винаги ще има ПОНЕ един, на който ще можем да разчитаме!
Аз си мислех че с туй момиче ще сме вечно приятелки обаче съм е лъжела
тя сега ми търси само когата и се излиза обаче няма с кого ,е виж от 5 дена сме в ваканция и тя нито един път не ми се обади да ме пита как съм ,кво правя
Така че и вие с твойта приятелка вече не сте най-добри приятелки
аз те съветвам ди си намериш нови приятели може и от съседния клас и като опознаеш няколко момичета да се преместиш в новия клас
#8 2012-02-04 19:22:44
- Alexs_wee
- Member
и при мен е същото....
![]()
![]()
не се отчайвайте винаги има втори изход
#9 2012-02-04 19:35:57
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Не ми се е случвало, понеже аз не наричам всеки малко по-близък приятел, още по-малко пък най-добър приятел.Не мога да разбера как може да наричате някой, който ви е предал някога приятел..
"Имах най-добра приятелка", "тя ме заряза" - и как може да наричате тези хора приятели?Вие знаете ли значението на думата "приятел"?
Много се дразня някой като почне "Няма истински приятели"!Напротив, има истински приятели, просто вие наричате всеки малко по-близък приятел и после сте много разочаровани.. |-)
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#10 2012-02-04 19:38:30
- Alexs_wee
- Member
затуй за мен вече няма истински приятели а близки а и вече не споделям толкова много неща които които преди споделях
#11 2012-02-04 19:56:03
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Не ми се е случвало, понеже аз не наричам всеки малко по-близък приятел, още по-малко пък най-добър приятел.Не мога да разбера как може да наричате някой, който ви е предал някога приятел..
![]()
"Имах най-добра приятелка", "тя ме заряза" - и как може да наричате тези хора приятели?Вие знаете ли значението на думата "приятел"?
Много се дразня някой като почне "Няма истински приятели"!Напротив, има истински приятели, просто вие наричате всеки малко по-близък приятел и после сте много разочаровани.. |-)
+1.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#12 2012-02-04 20:26:57
- newsy_95
- Motherfucker. ××
- From: Варна
- Registered: 2011-09-12
Най-добрата ми приятелка беше станала много близка с новата ученичка..А аз не можех да я понасям..Караше ме да излизам с тях, но аз бях свикнала да сме си само двете и тогава нещо стана, двете започнахме да излизаме с други хора и вече не бяхме толкова близки..Но вината беше моя :х
Сега вече всичко е наред.Не усетих кога, но пак станахме много близки, дори по-близки от преди.Много съм щастлива и се надявам винаги да е така.
you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]
#13 2012-02-05 09:09:52
- SweeT_BunnY
- Member
- From: London, UK
- Registered: 2010-02-08
Вече не си деля приятелите на "най-добри", с някои съм по-близка, с други не! Имах 2 най-добри приятелки и сега не си говорим много много, не сме толкова близки колкото преди и вече не си деля приятелите. На някои им имам доверие. на други не чак толкова, повечето са просто познати..
#14 2012-02-05 09:50:43
- AlexAndrA_1998
- Member
- From: All over the world
- Registered: 2011-02-22
намери си и ти нови приятели
,майната и след време ще стане така че ще остане сама без приятели и веднага ще дотича при теб ,обаче не се размеквай отрежия да я видим тогава
Аз вече откраднах най-добрата приятелката на момичето,с което тя беше започнала да се вижда. На нас двете ни е гадно,че те постоянно се виждат,но не го показваме...
[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]
#15 2012-02-05 11:23:00
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
аз имах една много добра приятелка ,купиха и нов (mp) и телефона и има интернет и почна да се прави на голяма работа а не вижда ква свиня е и така вече тя не ми е най добрата приятелка ,преместих се на друг чин в даскало и сега ката сме в дървена ваканция нито един път не ми се обади,нямам търпение да стана 8ми клас и да се разделим така ще си намеря нови приятели
и няма да и виждам грозната мутра
Все пак не си струва да я обиждаш така.Помисли си за моментите,когато сте били заедно.Това,което сега се е случило може да е временно.
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
#16 2012-02-05 11:33:11
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
#17 2012-02-05 16:51:04
- Alexs_wee
- Member
аз имах една много добра приятелка ,купиха и нов (mp) и телефона и има интернет и почна да се прави на голяма работа а не вижда ква свиня е и така вече тя не ми е най добрата приятелка ,преместих се на друг чин в даскало и сега ката сме в дървена ваканция нито един път не ми се обади,нямам търпение да стана 8ми клас и да се разделим така ще си намеря нови приятели
Все пак не си струва да я обиждаш така.Помисли си за моментите,когато сте били заедно.Това,което сега се е случило може да е временно.
временно ти да я видиш казва неща уж на базик обаче мен ме засяга с тези неща
#18 2012-02-05 17:16:43
- h0neyy^^
- fucker
- From: in the dark xx.
- Registered: 2011-09-13
временно
ти да я видиш казва неща уж на базик обаче мен ме засяга с тези неща
При доста хора е така.Или й го кажи в очите,че се засягаш така или й отвръщай със същото.Те хората са казали "Добре,че са шегите,да разберем,наистина какво мислят за нас хората.
[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]
Pages: 1