Pages: 1
#1 2012-02-01 19:06:45
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Re: Проблем с майка ми.
Ами от известно време имам проблем с майка ми, и най-накрая реших да го споделя с вас и да ви помоля за съвет. Вчера си говорихме за завършването на 7ми клас. Помолих я, тъй като ще е завършването и ще ми е последна година в това училище, да обуя високи токчета. И тя ми вика НЕ!. Молих я, молих я, но тя не. Никога не съм носила. И искам да опитам САМО ЗА ЕДИН ДЕН. Но тя ми вика: "Ти добре ли си? Само на 13 и половина си. Ако носиш високи токчета ще ти стане нещо.". А аз сто пъти я помолих само за един ден - за завършването. Всички други майка дават, само моята се цупи. Заради нея нямам собствен стил. Като стана сутрин, дрехите са оставени на леглото. Разбира се, тя ги е избрала. Помолих я да си облека новата блуза, ако трябва и със суичър отгоре, но тя пак ми вика, че не може и ми се развика. Разбирам, че ми е майка, ама що се отнася до личния стил, това си е мой избор. Сега раста и си изграждам свой свят с мои предпочитания. И много мразя тя да се меша. Онзи ден две приятелки бяха на гости, щяхме да ходим заедно на училище и я помоли да си избера АЗ дрехи, но тя ми се развика пред тях и после те цял ден ме гледаха странно. Вчера говорихме относно това, но не съм съгласна с нея. Помолих я също за 15 юни да си направя косата с преса, защото от много отдавна (наистина от много отдавна) не съм си я правила. През живота си САМО ЕДИН ПЪТ съм пробвала преса. Много мразя тя да ми избира дрехите и всичко. ;х Рева заради това. Моля ви се кажете какво да правя, защото тя вече прекалява. Ако ми кажете да поговоря с нея, абсурд. Пробвала съм поне 100 пъти и нещата се влошават. ;хх Няма измъкване...
#2 2012-02-01 19:20:57
- Cаssidy
- Member
- From: София.
- Registered: 2011-09-21
Re: Проблем с майка ми.
Виж, относно това, че тя решава как да се обличаш не знам как да ти помогна, но относно токчетата мисля, че е права. От опит ти казвам, не можеш да стоиш цял ден на токчета при положение, че никога не си носила. Когато се прибереш ще ти се иска изобщо да не си ги слагала.
Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,
но момента, в който монетата е във въздуха,
вече знаеш на какво се надяваш повече.
Pages: 1