#1 2012-01-26 18:15:16

Bieber&Cyrus™
Member
Registered: 2011-10-24

Re: Любовния проблем на приятелката ми

Ами ние сме 8-ми клас и всички си имаме гаджета,без приятелката ми.Всеки ден плаче затова,а аз мразя да я гледам тъжна.Описвах се да й помогна,като й казвах,че няма смисъл да плаче,за такива неща,но тя не спира.Някакви съвети!?

~ Най-добре е да сu сам..Таkа нukой не може да те наранu..

#2 2012-01-26 18:22:14

the_cool_girl_97
Member
From: Middle Earth
Registered: 2010-07-02
Website

пич, и аз съм без гадже.. какво да се прави? и на мен ми е кофти.. не съм се целувала, девствена съм.. и аз съм 8-ми клас на 14.. просто се опитвам да продължавам напред с високо вдигната глава wink все някога и моя принц на бял кон ще се появи.. този на приятелката ти - също wink кажи и просто да не бърза прекалено много и да се постарае повече в търсенето на нейния любим smile hug демек не е единствената, има още много момичета и момчета, които чакат да бъдат открити.. знам, че не звучи много обещаващо, но това е жестоката истина..

[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]

#3 2012-01-26 18:34:32

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

пич, и аз съм без гадже.. какво да се прави? и на мен ми е кофти.. не съм се целувала, девствена съм.. и аз съм 8-ми клас на 14.. просто се опитвам да продължавам напред с високо вдигната глава wink все някога и моя принц на бял кон ще се появи.. този на приятелката ти - също wink кажи и просто да не бърза прекалено много и да се постарае повече в търсенето на нейния любим smile hug демек не е единствената, има още много момичета и момчета, които чакат да бъдат открити.. знам, че не звучи много обещаващо, но това е жестоката истина..

#4 2012-01-26 18:34:41

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

и на мен ми е кофти.. не съм се целувала, девствена съм

Не знаех, че ако не си правила секс си за съжаление и си задръстена..Голяма простотия каза.Сякаш това ти е някаква цел и съжаляваш, че не си я постигнала |-(  wondering Боже мой, на къде отива младото поколение?..

Он:Човек като си е наумил нещо за себе си, не можеш да му промениш мнението, ако той сам не иска.С прости думи:Тя ако се мисли за еди каква си, ти колкото и да и говориш - ползата ще е никаква.Жалко, обезкуражаващо, но факт.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2012-01-26 18:37:19

miikи маLs .
Beαutiful Bitch
From: Bulgaria
Registered: 2011-01-25

Да, и аз с това НЕ съм съгласна въпреки, че постнах твоето мнение ! Както караха вече, голяма глупост каза! speechless

#6 2012-01-26 18:37:29

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Лооол? Натъжавате се, че си нямате гаджета?? Та вие сте на 14, какво гадже искате, да не мислите, че останали се обичат? Те не се обичат, те се харесват, и ще осъзнаят, че това е било само временно, ще им омръзне, защото са малки и постоянно си менят мненията. И какво като не сте се целували и сте девствени? Радвайте се, че все още има девствени на вашата възраст, или предпочитате да се водите по модата - на 12 и да сте правили секс?

По темата: Кажи й, че когато й дойде времето, ще се намери някой за нея. Важното е да се създават контакти, и рано или късно ще намери човек, с който да споделя интересите си. И аз си нямам приятел, но засега не ми и трябва. Имам по-важни приоритети от това, да съм из цял ден по пътищата и да се лигавя..

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#7 2012-01-26 18:40:17

the_cool_girl_97
Member
From: Middle Earth
Registered: 2010-07-02
Website

Не знаех, че ако не си правила секс си за съжаление и си задръстена..Голяма простотия каза.Сякаш това ти е някаква цел и съжаляваш, че не си я постигнала |-(  wondering Боже мой, на къде отива младото поколение?..

да му се не види, не си ме разбрала правилно, защо веднага започваш да спориш? пускам излишен спам, но трябва да го кажа.. не ми е цел това да губя девствеността си едва на 14.. и за какво ми е да правя тази простотия? не, имах в предвид, че на мен едва ли не ми се подиграват заради това, докато аз просто се гордея с този факт, че още съм невинна wink

[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]

#8 2012-01-26 18:48:24

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

Според мен не трябва да се влияе от другите smile Любовта сама ще дойде при нея,  таака само се тормози за глупости.На мен въобще не ми пука от другите ,ако имам имам и толкова това си е моят личен живот smile    ..  За всеки има такъв човек,дори да не вярва и при нея ще се появи!

#9 2012-01-26 18:49:39

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна
Registered: 2011-09-12

Майко..Има толкова много момчета..Като толкова иска гадже, защо не си хване някой? ..

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

#10 2012-01-26 19:26:58

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

да му се не види, не си ме разбрала правилно, защо веднага започваш да спориш? пускам излишен спам, но трябва да го кажа.. не ми е цел това да губя девствеността си едва на 14.. и за какво ми е да правя тази простотия? не, имах в предвид, че на мен едва ли не ми се подиграват заради това, докато аз просто се гордея с този факт, че още съм невинна wink

TВОИТЕ ДУМИ СА "и на мен ми е кофти.. не съм се целувала, девствена съм" и после ми казваш, че си се гордеела?С кое бе, че ти е кофти ли?Айде, ходи да лъжеш някой друг.Много сте ми забавни такива, казвате едно, и после като видите, че изглеждате тъпо в чуждите очи, веднага се оправдавате.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#11 2012-01-26 19:51:50

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Кажи  на  твоята  приятелка  да не плаче  все  ще  си  намери  приятел..
За всичко  си  има  време  за къде  сте  се разбързали  незнам ...
  smile

♔...................†...........♔

#12 2012-01-26 20:11:41

petq_barbityy
Member
Registered: 2010-07-25

Еми да си хване....

[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_lskfe7dkqm1r2pkl7o1_250.gif[/img]
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lskfe7dkqm1r2pkl7o2_250.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/19/3934019W.gif[/img]

#13 2012-01-26 20:29:30

my_hug
Member
From: Ню Йорк Сити .. ^_^
Registered: 2011-03-03
Website

Еми да си хване....

Хах... не става толкова лесно. На думи - да, но не и действителност!
По темата: Еми то няма смисъл. Наистина и е гадно. Според мен я остави да си поплаче. И на теб ти е кофти, но нищо не можеш да направиш! Можеш ;дд ако я запознаеш с някой готин пич или нещо от сорта. wink

[img]http://data.whicdn.com/images/64738406/large.gif[/img]

Не живей според стандартите или очакванията на другите! Запомни, че този, който следва тълпата, обикновено се загубва в нея!

- Believe in yourself -

#14 2012-01-26 21:03:03

miss_ya
Member
From: Narnia
Registered: 2010-11-22

Любовен проблем? Когато си на 14,това са по-скоро прищявки и лиготии.
Ако ви кажа,че от началото на учебната година,до сега , отрязах 5 момчето,ще ме помислите за луда (то го казах де,ама...:D ). Тези от класа ми,например (9-ти клас съм),ходят с някакви си 20 годишни,че й повече. Това по-хубаво ли е,според теб? Кажи на приятелката ти,да спре да се тръшка за глупости.Ако се чувства самотна - да излиза повече,да търси нови занимания,да ходи на уроци по пиано например,танци и прочие. Ако не иска - неин проблем. Не искам да прозвуча грубо,но едва ли си струва да реве и хленчи постоянно,ще си съсипе психиката. Кажи й,че това да имаш гадже не е толкова важно на този етап,че и по принцип,даже. Ако все още не се съгласява с теб,остави я да си пореве,някой пък може и да я забележи. О,да..наистина,защо не си хване някой? Отива в дискотеката полу-облечена (да не кажа полу-гола) и след нея хукват 10 момченца. smile

[img]http://store.picbg.net/pubpic/B3/F9/213db4373f5ab3f9.gif[/img]
heart Haytham Kenway  heart

#15 2012-01-26 22:21:00

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна

Еми да си хване....

Хах... не става толкова лесно. На думи - да, но не и действителност!
По темата: Еми то няма смисъл. Наистина и е гадно. Според мен я остави да си поплаче. И на теб ти е кофти, но нищо не можеш да направиш! Можеш ;дд ако я запознаеш с някой готин пич или нещо от сорта. wink

Лесно е мила, лесно е. wink

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

#16 2012-01-27 08:48:09

Leonore.
Member
Website

Не знам как мозъците ви пораждат такива глупости.
Извинявам се за грубостта, но приятелката ти е една наивна глупачка. Честно казано, ти също не оставаш по - назад. Всички в класа ти сте си имали гаджета, освен нея. Леле ... наистина впечетляващо. Направо възхитително. Вие на кой свят живеете, по дяволите ? Хванали под ръчичка някоя малка кифла, или поредното пикливо, лошо момченце и вече имали гаджета. Че и всички до един. Да не би '' гаджетата '' , вече да станаха като домашни любимци? Сякаш всеки трябва да си има по едно такова в чантата си, иначе няма да е модерен. И с тия банални неща, които говориш на приятелакта си, никога няма да оправиш положението. Колкото и да е наивна, не е възможо да е и толкова глупава. Вземи се осъзнай, след това посъветвай и нея да направи същото. Не само, че това, заради което плаче и възможно най - голямата глупост, ами и едно такова, ново животно в живота и, няма да и донесе нищо, което тя не може да има и сама. Като стане по - голяма, момчетата около нея, които са на нейната възраст поумнят поне малко и се научи да се държи като достойно момиче, тогава и кажи, че ще и дойде времето да си намери приятел, не домашен любимец, най - малкото, което е.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook