#26 2012-01-12 20:19:12
- teodoraa
- I believe
- From: В света на фантазията
- Registered: 2010-03-20
Re: Грижа за косата.
Имах много хубава гъста коса а сега ми е толкова рядка, че няма на къде. Да знаете някакъв шампоан или пък маска за коса, която смятате, че ще ми помогне.
Съставки:
1 ампула ПРОГЕСТЕРОН(купува се от аптеките)
20-30мл рициново масло
1 жълтък
1 супена лъжица кисело мляко
Начин на прилагане:
Сместа се нанася по цялата дължина на косъма включително и корените.
Трябва да престои с плик или шапка за баня поне 2 часа.
[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa : )) ![/*]
[/list]
#27 2012-01-12 20:21:34
- teodoraa
- I believe
Реших да попитам тук, "разваляш" ли си косата
един вид ( смисълл.. дали я съсипваш ) с пяната
за коса? Аз започнах от скоро много да
използвам и се притеснявам, а без нея НЕ МОГА!
Ще се радвам да ми отговорите бързо..
Благодаря! (emo) (f)
Моята фризьорка ми каза,че не хубаво да се използва редовно,защото също като лака за коса вреди на косата!
[list=*]
[/list]
#28 2012-01-12 20:51:07
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Имах много хубава гъста коса а сега ми е толкова рядка, че няма на къде. Да знаете някакъв шампоан или пък маска за коса, която смятате, че ще ми помогне.
Съставки:
1 ампула ПРОГЕСТЕРОН(купува се от аптеките)
20-30мл рициново масло
1 жълтък
1 супена лъжица кисело млякоНачин на прилагане:
Сместа се нанася по цялата дължина на косъма включително и корените.
Трябва да престои с плик или шапка за баня поне 2 часа.
Помогна много и на мен! Благодаря.
#29 2012-01-12 20:57:39
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Офф проблем..Косата ми цъфти много и то бързо.Не искам да я подстригвам,защото и без това не е много дълга.Има ли нещо с което да намаля цъфтежа и без да я подстригвам?
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#30 2012-01-12 21:02:15
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Благодаря! (emo) (f)Моята фризьорка ми каза,че не хубаво да се използва редовно,защото също като лака за коса вреди на косата!
Ахаа.. Незнам. Моята коса е чуплива
и трудна за вкарване в ред .. (ако ме разбра ;з )
Иии.. за това ползвам много .
#31 2012-01-13 11:20:28
- teodoraa
- I believe
Благодаря! (emo) (f)Моята фризьорка ми каза,че не хубаво да се използва редовно,защото също като лака за коса вреди на косата!
Ахаа.. Незнам. Моята коса е чуплива
и трудна за вкарване в ред .. (ако ме разбра ;з )
Иии.. за това ползвам много .
Разбирам те.
Моята коса също е чуплива ;х
Миналата година използвах пяна всеки ден и косата ми беше станала ужасна!
[list=*]
[/list]
#32 2012-01-13 19:19:20
- just.do.it
- Member
- From: Вкъщи : ))~
- Registered: 2011-10-23
Хей помощ !! Косата ми стана много увредена .. преди се изправях често и за това беше '' изгоряла '' .. Преди 1 месец ходих на фризьор от тогава съм си изправяла косата около 3-4 пъти, но е някаква суха .. на места все1 е '' на влакна '' а преди беше много хубава .. Кажете ми някоя маска за коса или балсам или каквото и да е искам да си оправя косата, защото както казах е увредена .. и дали има някой хубав продукт на AVON който помага ?
I'll do anything I could for ya .. Boy you're my only ♥
#33 2012-01-13 19:55:49
- teodoraa
- I believe
Хей помощ !! Косата ми стана много увредена .. преди се изправях често и за това беше '' изгоряла '' .. Преди 1 месец ходих на фризьор от тогава съм си изправяла косата около 3-4 пъти, но е някаква суха .. на места все1 е '' на влакна '' а преди беше много хубава .. Кажете ми някоя маска за коса или балсам или каквото и да е искам да си оправя косата, защото както казах е увредена .. и дали има някой хубав продукт на AVON който помага ?
Продуктите необходими за тази маска са:
1/3 пакетче хума;
зехтин - около една чаша (количество необходимо за да стане кашичка с хумата);
едно яйце;
1 лимон;
Приготовлението на маската започва с прибавянето на зехтина към хумата до образуването на кашичка. Към кашата се прибавя само жълтъка на яйцето, заедно със сока от лимона Съставките на маската се объркват хубаво. Приготвената маска се намазва на леко подсушена коса, поставя се найлонова шапка и се престоява поне един час. Измива се после с шампоан на 2 пъти и накрая с разреден ябълков оцет в една кофичка от кисело мляко и така зехтинът се отмива.
Мисля,че тази маска ще ти помогне.
[list=*]
[/list]
#34 2012-01-15 10:24:04
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
Някой пробвал ли е маската с мед ,оцет и жълтък ,за изтощена коса ,как се прилага на косата ..,и ефект има ли ?
#35 2012-01-15 18:34:55
- julity
- Member
- From: ~`Wonderland *
- Registered: 2010-02-06
Искам да попитам как да намаля наелектрезирането на косата ми .. !!! ужасно еее прочетох тук, че това става от сезона и някакви такива .. знам за някаква четка против наелектрезиране, но незнам къде да е търся !? .. ако знаете нещо друго ще съм ви много благодарнаа! много е гадноо само ми се вдига нагорее и ми се лепи(не буквалноо ;дд) по дрехите и където се допра .. xDD - помогнете
[img]http://prikachi.com/images/895/3800895I.gif[/img]
#36 2012-01-15 18:56:32
- teodoraa
- I believe
Искам да попитам как да намаля наелектрезирането на косата ми .. !!! ужасно еее прочетох тук, че това става от сезона и някакви такива .. знам за някаква четка против наелектрезиране, но незнам къде да е търся !? .. ако знаете нещо друго ще съм ви много благодарнаа! много е гадноо само ми се вдига нагорее и ми се лепи(не буквалноо ;дд) по дрехите и където се допра .. xDD - помогнете
Наелектризираща се коса:
Контролирайте непокорната коса с помоща на шампоана Pantene Smooth&Silky. След измиване, косата е мека и лесно податлива на оформяне в прическа. Подхранващият балсам приглажда косата ви и намалява триенето между космите, и така предотвратява наелектризирането.
За да избегнете наелектиризане, преди употребата на горещи уреди за коса, винаги добавяйте стилизиращи продукти.
Овлажнете върховете на косата с малко количество спрей за коса без алкохол.
За да отстраните наелектризирането пригладете косата с антистатично фолио след изсушаването на косата със сешоар.
Използвайте плоска четка за коса с правоъгълна форма. Гумената възглавничка на четката осигурява допълнителна гладкост на косата и играе ключова роля в предотвратяването на наелектризирането.
Избягвайте носенето на шалове и шапки от синтетични материи, те увеличават наелектризирането, когато се допират до косата.
Дано съм помогнала!
[list=*]
[/list]
#37 2012-01-21 17:23:01
- PiinkAngel
- Member
- From: Sf
- Registered: 2010-11-23
Здравейте, решила съм да си правя синьо-зелен (никаква идея как се пише :д) кичур. Няма да е със спрейове или нещо подбно, защото не седи хубаво, а смятам да е с боя. Имам няколко въпроса обаче:
1. Косата ми е черна (не е боядисвана) и се чудя дали ще се получи добре без да я обезцветявам първо? И изобщо ще стане ли като косата ми е тъмна? И ако е с обезветител може ли после той да се махне и косата ми пак да стане черна?
2. Препоръчайте ми добра марка боя за коса и евентуално от къде мога да си купя в София. Става въпрос за цветове- синьо и зелено.
3. Косата ми е г-д къса (слагам снимка), та къде ще е най-добре да си направя кичура? Също дали мога да се боядисам сама, защото нашите не са съгласни и няма да ми позволят ако ги питам. :д
Ето снимка да кажете изобщо дали ще ми отива и тн... (:
Красиво коте търси дом!
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=224&t=15145
#38 2012-01-21 17:42:15
Здравейте, решила съм да си правя синьо-зелен (никаква идея как се пише :д) кичур. Няма да е със спрейове или нещо подбно, защото не седи хубаво, а смятам да е с боя. Имам няколко въпроса обаче:
1. Косата ми е черна (не е боядисвана) и се чудя дали ще се получи добре без да я обезцветявам първо? И изобщо ще стане ли като косата ми е тъмна? И ако е с обезветител може ли после той да се махне и косата ми пак да стане черна?
2. Препоръчайте ми добра марка боя за коса и евентуално от къде мога да си купя в София. Става въпрос за цветове- синьо и зелено.
3. Косата ми е г-д къса (слагам снимка), та къде ще е най-добре да си направя кичура? Също дали мога да се боядисам сама, защото нашите не са съгласни и няма да ми позволят ако ги питам. :дЕто снимка да кажете изобщо дали ще ми отива и тн... (:
1. Обезцвети я. Но ако ще я обезцветяваш със супра не може да се махне, а ще трябва да го боядисаш в черно. Възможно е да стане рижав цвят. На една приятелка, чиято коса е тъмно кестенява стана рижаво, да не говорим за черна коса. -.- Трябва да държиш супрата не 3, а 4-5 часа. Много време за един кичур. : )
2. Лореал, Велла? -.=
3. Най-добре отстрани, поне според мен. Не се боядисвай сама, отиди на фризьор.
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#39 2012-01-21 17:56:26
- swe3t_smil3
- Member
- Registered: 2010-10-15
Как косата ми да не се наелектризира ? И как да има блясък ?
П.С. не съм задала въпросите много правилно,но дано ме разберете..
[list=*]
[*]Животът е болест, предавана по полов път![/*]
[/list]
#40 2012-01-21 18:55:03
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Здравейте (wave) Имам малък проблем с косата. Подстригах я много късо и сега искам да порасне по - бързо... Пробвах с хининов шампоан. Някакъв е прозрачна опаковка. Действаше ми страхотно на косата, обаче опа! Той взе, че свърши. (да де, това е нормално ) И сега си купих на "милва". Всички много го хвалят, но е голям боклук... Първо - косата ми расте още по - бавно от колкото по принцип. Второ - Кара я да цъфти много бързо и Трето - Изтощава я и става някаква много гадна... Сега да питам. Това с бебешката пудра действа ли наистина, и какво друго евтино мога да използвам. А и едно предупреждение - НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА не ползвайте шампоан на "милва". Наблъскани са с разни глупости, не помага на косата, напротив, влошава положението. Надявам се на бързи отговори...
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#41 2012-01-21 19:13:09
- teodoraa
- I believe
П.С. не съм задала въпросите много правилно,но дано ме разберете..
Маска за блясък
Маската за коса може да направи косата
ви по-здрава
Съставки:
1 ампула, или 1 лъжичка бадемово маслo
1 с.л. сок от лимон или оцет (за предпочитане ябълков)
1 с.л. алкохол без значение какъв (ракия,водка,уиски или др.)
1 жълтък
1 с.л. кисело мляко
Начин на употреба: прави се един път в месеца
Съставките се разбъркват на в съд, поставен на котлона, до получаването на хомогенна, леко затоплена смес. Намазват се първо корените на главата, а след това и краищата. Главата се завива с кърпа и снайлонова торба. Маската трябва да седи около 1.30-2 часа.
[list=*]
[/list]
#42 2012-01-21 19:14:18
- teodoraa
- I believe
Здравейте (wave) Имам малък проблем с косата. Подстригах я много късо и сега искам да порасне по - бързо... Пробвах с хининов шампоан. Някакъв е прозрачна опаковка. Действаше ми страхотно на косата, обаче опа! Той взе, че свърши. (да де, това е нормално ) И сега си купих на "милва". Всички много го хвалят, но е голям боклук... Първо - косата ми расте още по - бавно от колкото по принцип. Второ - Кара я да цъфти много бързо и Трето - Изтощава я и става някаква много гадна... Сега да питам. Това с бебешката пудра действа ли наистина, и какво друго евтино мога да използвам. А и едно предупреждение - НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА не ползвайте шампоан на "милва". Наблъскани са с разни глупости, не помага на косата, напротив, влошава положението. Надявам се на бързи отговори...
Маска за усилване на растежа
Съставки:
2 лъжици хума
1 с.л. алкохол
2 с.л. зехтин
1 жълтък
Начин на употреба:
Нанесете и увийте с найлонов плик или шапка за баня, измийте с хума и нанесете балсам.
[list=*]
[/list]
#43 2012-01-21 19:16:38
- swe3t_smil3
- Member
- Registered: 2010-10-15
П.С. не съм задала въпросите много правилно,но дано ме разберете..Маска за блясък
Маската за коса може да направи косата
ви по-здрава
Съставки:
1 ампула, или 1 лъжичка бадемово маслo
1 с.л. сок от лимон или оцет (за предпочитане ябълков)
1 с.л. алкохол без значение какъв (ракия,водка,уиски или др.)
1 жълтък
1 с.л. кисело млякоНачин на употреба: прави се един път в месеца
Съставките се разбъркват на в съд, поставен на котлона, до получаването на хомогенна, леко затоплена смес. Намазват се първо корените на главата, а след това и краищата. Главата се завива с кърпа и снайлонова торба. Маската трябва да седи около 1.30-2 часа.
Мерсиии,дано има ефект.
[list=*]
[*]Животът е болест, предавана по полов път![/*]
[/list]
#44 2012-01-22 10:54:06
- teodoraa
- I believe
Моля .
Мисля,че ще има ефект .
[list=*]
[/list]
#45 2012-01-22 11:54:32
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Мисля че трябва да се сресваш с дървена, не пластмасова четка.
#46 2012-01-22 13:39:28
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Мисля че трябва да се сресваш с дървена, не пластмасова четка.
Определено!
#47 2012-01-23 15:30:46
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Благодаря! (emo) (f)
Има и пяни за коса, които не са вредни.Купи си такава.
#48 2012-01-23 23:02:57
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Благодаря! (emo) (f)Има и пяни за коса, които не са вредни.Купи си такава.
Не бяха ли всички вредни? :о
#49 2012-01-24 08:27:32
- teodoraa
- I believe
Благодаря! (emo) (f)Има и пяни за коса, които не са вредни.Купи си такава.
Не бяха ли всички вредни? :о
Всички са вредни!
[list=*]
[/list]
#50 2012-01-25 20:51:04
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
Искам нещо за по-бърз растеж на косата. Не ми казвайте хининова вода, или шампоан на хининова основа! Някакви витамини, нещо? Искам да действат! Спешно ми трябва. Помощ!