#1 2012-01-21 14:40:58

jany97
Member
Registered: 2011-09-14

Re: тривитаминол

здрвейте от няколко месеца на сам косата ми е много изтощена и многоооо ''гадна'' :
-винаги ми е заплетена(дори след като отида на фризьор)
преди една седмица като бях на фризьор,казах да ми махнат 7/10 см. от косата..и след 2 дни отново почна да цъфти и да се заплита,а иначе не използвам винаги преса, нито пък маша...
..-.от преди ми беше много гъста и начупена,а сега е редка и горе-долу права.
Използвах много маски(прочетени в интернет),но нито една не ми помогна...
Преди няколко дни прочетох,че тривитаминола възтановява косата,но пък се озамних като чух,че се  използва за животните..
...Използвах ШАМПОАНИНА ГАРНИЕР,АВОН И ОРИФЛЕЙМ,но нито един не ми помогна...
...Е надявам се да ми кажете какъв шампоан,балсам и каква маска да използвам,и да ми кажете дали тривитаминола ще ми помогне- пак косата ми да бъде гъста...

tova e moqt podpis..! laugh

#2 2012-01-21 14:54:36

teodoraa
I believe
From: В света на фантазията
Registered: 2010-03-20

Това е маска:

1 с. л. рициново масло, 1 с. л. глицерин, 1 ч. л. ланолин и 2 жълтъка се разбиват на майонеза и се нанасят върху косата. Поставя се загряващ компрес и се държи 1 час. След свалянето му косата се увива в гореща влажна кърпа за още 10 мин., измива се и още докато е влажна, се втриват 3-4 капки растително масло. smile

[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa sun : )) ![/*]
[/list]

#3 2012-01-21 17:05:44

Alison Delaurentis
Member
Registered: 2011-02-25

много помага!  Купих си го от магазен за храни за животни и сякакви зверове  laugh  беше 7 лв. и фризиорката ми каза за него правя си го на маска 2лъжици от него една лъжица някакъв алкохол (за да ти отвори порите на главата) аз слагам малко хининова вода за да ми стимулира растежа на косата и една лъжица олио. Много е мазно и гнусно.
Слагам ги работите в купичка за боядесване и с четката си мажа по корените и каквото остане навсякъде по косата седя 1-2 часа и после се изкапи много добре с шампоан  един път в седмицата го прави и още на първияпът ще видиш резултат  smile

[img]http://i56.tinypic.com/219p8oz.gif[/img]

#4 2012-01-21 17:09:34

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook