- Index
- » Кош
- » Запознаване
Pages: 1
#1 2012-01-13 15:19:31
- bonbon99
- Member
- Registered: 2011-09-21
Re: Запознаване
ъЪм...пак аз с моите....."проблеми" ако могат да се нарекат такива....Е,в нащо даскало няма мн. хубави момчета...смисл...вс. са ми фр. и ддз....леко са задръстени...,малко се отплеснах от темата...тааа...понякога заглеждам някои хубави момчета в автобуса...и те мен...приятелКИте ми ми казват да се запознавам с тях...но.....нз кфо точно да кажа и т.н.т....днес примерно в автобуса имаше едно момче...с леко дълга коса,зелен суитчър,яки кецове.....абееее...мн. ми хареса ;д той ми хареса музиката(надявай се и не само) ,щотот сл. музика силно и той я чу и му хареса...мммм..дълга история е...е,мислех да се запозная,но ме хвана мн. срам,а ми дойде и спирката за слизане
иначе наистина мн. ми хареса,не мога да спра да се ядосвам що не се запознах
бтв...описанието на момчето е по-нагоре....ако някой го познава
е,какво мислите
╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲
[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]
#2 2012-01-13 16:21:49
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
И като са задръстени ,не са ли хора ? От написаното по горе разбрах ,че искаш да се запознаваш с хубави момчета нали . .. Е един поглед не е достатъчен ,за да те хареса някой как разбираш че те харесват казали ли са ти го ,или просто ти се иска да е така .Ако толкова искаш да се запознаеш с някой просто отиди и се запознай ,здрасти искам да се запознаем и така .. На колко си / ,ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАШ ОТИВАШ И ПРАВИШ КВОТО МИСЛИШ КВО ЩЕ МУ ОМУВАШ
#3 2012-01-13 16:36:53
- swe3t_smil3
- Member
- Registered: 2010-10-15
Ами,ако те заговори отговаряй така,че и той да отговори,а не да мълчи..Ако се получи разговора,намерили сте малко общи неща,ще се запознаете..И всички ще си дойде на мястото...Не трябва да се срамуваш...
[list=*]
[*]Животът е болест, предавана по полов път![/*]
[/list]
#4 2012-01-13 16:37:21
- bonbon99
- Member
И като са задръстени ,не са ли хора ? От написаното по горе разбрах ,че искаш да се запознаваш с хубави момчета нали . .. Е един поглед не е достатъчен ,за да те хареса някой как разбираш че те харесват казали ли са ти го ,или просто ти се иска да е така .Ако толкова искаш да се запознаеш с някой просто отиди и се запознай ,здрасти искам да се запознаем и така .. На колко си / ,ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАШ ОТИВАШ И ПРАВИШ КВОТО МИСЛИШ КВО ЩЕ МУ ОМУВАШ
еми,да хора са...що...то оставаше и да не са ;д...ми като са задръстени не ми харесават ( не ме "привличат" като нещо повече от приятели) ...искам да се запознавам с момчета,които...ме привличат и ми харесавт....и ме хваща срам,а и не зна...ех какво да кажа....на всичкото отгоре краката ми се подкосяват и дори не мога да отида го него..и...се появяват "пеперудките в корема" и "състава" от притеснение и т.нт. е пълен БТВ - НЕ МИ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ! ЩТОТО И АЗ МОГА
╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲
#5 2012-01-13 16:38:44
- bonbon99
- Member
Ами,ако те заговори отговаряй така,че и той да отговори,а не да мълчи..Ако се получи разговора,намерили сте малко общи неща,ще се запознаете..И всички ще си дойде на мястото...Не трябва да се срамуваш...
ок,мерси зс съвета
╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲
#6 2012-01-13 16:42:01
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Научи се да пишеш.Многоточието не е точка.Ако си написала всички тези простотии за да опишеш момчето, което си харесала - направила си си труда напразно.КОШ. |-(
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Запознаване