#1 2012-01-09 18:58:42

my_hug
Member
From: Ню Йорк Сити .. ^_^
Registered: 2011-03-03
Website

Re: Харесва ли ме?

Добре! Ето, че и мен ме наложи любовта. Не мога да повярвам още, но както и да е. По въпроса, който искам да задам. Вече 1-на година харесвам едно момче. Сега започвам големи симпатии да вадя нещо. Ревнувам го понякога. Казвали са ми, че ме харесва още от миналата година, но аз не вярвам! Няма значение. Понякога се сеща да ми пише по скайпа, фейса, но като чели чака винаги аз да му пиша,а аз се изморих винаги да съм първа. Закачаме когато сме на училище. Хвърля ми странни погледи, какво да го правя и аз му отвръщам.  rofl Не знам на шега или нещо друго, ама ми е казвал, че той бил любовта на живота ми. Едва ли не ;дд. Опитвам се да ме ревнува. Обаче и той прави напук и аз да го изревнувам. Бях болна и той дойде до мен и ме пипне, каза ми че имам температура и да си отивам или да отида на лекар. Тогава беше много загрижен. Когато се снимаме в училище той ме помоли за една снимка да си сложи на профила, аз естествено не отказах. Момичето, което ни снима каза че много си отиваме като двойка, а той каза, че се радва за което... Не харесах снимката и казах да я изтрие и да не я качва. Направи го. Днес като започнахме училище обикаляше като някакъв женкар жаден за момиче. Прегръщаше ги /момичетата ;дд/, опипваше ги и гледаше как ще реагирам. И мен закачаше - да, но целта му беше да го ревнувам. В случая не беше добра реакцията ми и явно той е постигнал целта си.  Оххх, голям роман, половината неща си спестих, дано разберете нещо. Та харесва ли ме?

[img]http://data.whicdn.com/images/64738406/large.gif[/img]

Не живей според стандартите или очакванията на другите! Запомни, че този, който следва тълпата, обикновено се загубва в нея!

- Believe in yourself -

#2 2012-01-09 19:22:15

kpucuxwestwick
Member
From: София
Registered: 2011-02-01

Според мен да smile

[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey

#3 2012-01-09 19:24:57

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Ами  какво  да  ти  кажа   явно   и  двамата  се  харесвате  ,но  вие  срам  да  признаете  чуствата си , по-добре   си  кажете   направо  без  да  увъртате , защото   утре  вече  може  да  е  късно  и  да  съжалявате....    smile

♔...................†...........♔

#4 2012-01-09 19:49:56

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Докато не чуеш истината от него, не можеш да си сигурна напълно в нищо.
Да, уж се вижда, че си правите разни закачки, но пък те са много изтъркани и в днешно време се прилагат постоянно. Било то между приятели, познаващи се едва от няколко часа, харесващи се, обичащи се и тн. Не е толкова лесно, да се открият истинските симпатии.

Лично на мен, въпросното момче ми изглежда добро. На пръв поглед. Ако трябва да задълбаем, обаче, ми се струва и доста обигран, женкар ... като 90% от мъжкото население. Което за мен, не е особено на плюс. Всмисъл, не е някаква голяма нахотка. Пък и всички знаем, че това няма да е вечно. Въобще даже. Всичко е временни интереси, любопитство и малко привличане. Лично аз, не бих действала прекалено наивно. Винаги. И с всеки. Явно съм си такъв тип. Но, тук всичко си зависи от теб самата. Може нещата да са много простички, но и сложни. В любовта късмета играе прекалено голяма роля, ако питаш мен. Жалко, за което. Та, из между другото. Има лоши момчета, има и добри, но между тях няма разлика. Всички преследват една цел, чрез различни методи. Разбери какво е твоето момче, разбери и дали наистина самата ти го харесваш и, ако е така, просто действай. Отиваш, говорите си, изяснявате си и решавате всичко. Не вкарвай драми. Прекалено ти е рано. Гаджетата на тази възраст са повече за компания, подкрепа и ... може би по малко от всичко останало. Но, определено не стават за сериозни неща, че да пилиш нерви по тях. Ако потръгне, но видиш промяна в него след време, към лошо, естествено .. Е, тогава му бий шута. Никога не се знае, дали доброто му държание, или пък привличане, не е просто, защото не те има, все още.

#5 2012-01-09 19:55:15

my_hug
Member
From: Ню Йорк Сити .. ^_^
Registered: 2011-03-03
Website

Докато не чуеш истината от него, не можеш да си сигурна напълно в нищо.
Да, уж се вижда, че си правите разни закачки, но пък те са много изтъркани и в днешно време се прилагат постоянно. Било то между приятели, познаващи се едва от няколко часа, харесващи се, обичащи се и тн. Не е толкова лесно, да се открият истинските симпатии.

Лично на мен, въпросното момче ми изглежда добро. На пръв поглед. Ако трябва да задълбаем, обаче, ми се струва и доста обигран, женкар ... като 90% от мъжкото население. Което за мен, не е особено на плюс. Всмисъл, не е някаква голяма нахотка. Пък и всички знаем, че това няма да е вечно. Въобще даже. Всичко е временни интереси, любопитство и малко привличане. Лично аз, не бих действала прекалено наивно. Винаги. И с всеки. Явно съм си такъв тип. Но, тук всичко си зависи от теб самата. Може нещата да са много простички, но и сложни. В любовта късмета играе прекалено голяма роля, ако питаш мен. Жалко, за което. Та, из между другото. Има лоши момчета, има и добри, но между тях няма разлика. Всички преследват една цел, чрез различни методи. Разбери какво е твоето момче, разбери и дали наистина самата ти го харесваш и, ако е така, просто действай. Отиваш, говорите си, изяснявате си и решавате всичко. Не вкарвай драми. Прекалено ти е рано. Гаджетата на тази възраст са повече за компания, подкрепа и ... може би по малко от всички останало. Но, определено не стават за сериозни неща, че да пилиш толкова нерви по тях. Ако потръгне, но видиш промяна в него, към лошо, естествено .. Е, тогава му бий шута. Никога не се знае, дали и доброто му държание, или пък привличане, не е просто, защото не те има, все още.

Много ми помогна.  hug Благодаря ти!!  sun  hug

[img]http://data.whicdn.com/images/64738406/large.gif[/img]

Не живей според стандартите или очакванията на другите! Запомни, че този, който следва тълпата, обикновено се загубва в нея!

- Believe in yourself -

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook