Pages: 1
#1 2012-01-04 20:10:58
- Aleks_stz
- Member
- Registered: 2011-01-29
Re: Живота на едно богато момиче
Та ето я и първата ми история искам да чуя вашите критики и мнения и да знам дали искате да я продължа..
1 част
Нанасях черна спирала на очите си.Сложих безцветен гланц на усните си и пръснах силен парфюм по мен.Бях готова за поредната нощ пълна със секс,алкохол и музика.Да това беше моето ежедневие.Името ми е Алиса Рийн дъщеря на една от най-извесната и богата дизайнерка в Лондон,а баща ми той постоянно пътува професията му е такава.Бях облякала една страхотна черна рокля която знаех,че очертава тялото ми .Аз имах дълга и прекрасна руса коса,тялото ми беше невероятно всеки мъж си мечтаеше за мен имах синеоки очи.Точно за това си бях направила и много тъмен грим исках да подчертая очите си.Косата ми бе направена на перфектен кок.Живеех сама в собствения си апартамент,но никога не бях сама винаги имах някого когото използвах през ноща и изгонвах на сутринта.Тъй като майка ми и баща ми ми изпращаха много пари в апартамента ми беше пълен лукс.Е да вече бях готова обух високи черни токчета и взех чантата си.Излезнах от апартамента си и слезнах по стълбите.Качих се в бялото си BMW и тръгнах към клуб „Вирджиния”.След като оставих колата си в паркинга на дискотеката,влязох вътре.След влизането ми в клуба аз събрах погледите на всички.Знаех това.Запътих се към Моника и Силвия те бяха двете ми най-добри приятелки.Моника беше с черна не много дълга коса с зелени очи и слабо тяло,а Силвия имаше красиви лешникови очи и кафява коса.Разбира се не бяхме само трите.Компанията ни се състоешеот поне от още 10 момчета и момичета .Всеки започна да си поръчва коктейл.Аз седна между Моника и Силвия извадих от чантата си кутия цигари и отпих глътка от коктейла който си бях поръчала.Запалих една цигара.Дръпнах веднъж и издишах дима.
-Е момичета кой си избрахте днес?-казах аз доката опънах още веднъж от цигарата.Казах това защото знам,че аз и приятелките ми можем да имаме това момче което си пожелаем.
-Мисля днес да си почина.-Каза Силвия докато вадеше телефона си от чантата си.
-Ти и почивка,това са две съвсем различни думи-казах с надсмешка аз.Видях едно чернокосо момче с кяфеви очи на едно от ВИП сапаретата това момче е Зейн гаджето ми.
#2 2012-01-04 20:28:46
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Малко банална тема. Секс, пари, момчета. Почва да се изтърква.
Не можеш да кажеш 'синеоки очи', понеже синеок значи да имаш сини очи.
Не ме грабна.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#3 2012-01-04 20:35:10
Не искам да те обидя но,имам две забележки
Първо тази история е адски банална,колко такива съм чела 52398572398 пъти. .
Второ,има от части където си копирала от други истории например тук:
" Живеех сама в собствения си апартамент,но никога не бях сама винаги имах някого когото използвах през ноща и изгонвах на сутринта.Тъй като майка ми и баща ми ми изпращаха много пари в апартамента ми беше пълен лукс. "
Копирала си го от тази история: http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=22485
Прочети 1-вата част(е да ти си я чела щом в твоята е абсолютно същото) и ще видиш колко си приличат !
[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu1lvsmIUI1qzjrxco1_400.gif[/img]
#4 2012-01-04 20:37:01
- Aleks_stz
- Member
- Registered: 2011-01-29
ами съжалявам след като историйката не се харесва КОШ
#5 2012-01-04 20:48:08
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
Въй, к'ви хубави синеоки очи има туй девойче... И въй, как обича да пише запетаи "твореца" на таз "творба"...
Не ми хареса!
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#6 2012-01-04 21:04:12
- beautiful_kitty
- YMCMB ♥
- From: Dubai .
- Registered: 2010-02-21
Не ме грабна.
Pages: 1