Pages: 1
#1 2012-01-02 22:31:49
- qnichka98
- Member
- Registered: 2011-09-18
Re: Naturall ♥♥
Здравейте Това е моята първа история . Бих искала вашите мнения ! Надявам се да има повече позитивни, но това зависи от мен , от вас и от вкуса ви
Приятно четене
(( пс : ако намерите правописни грешки моля да ме извините ! ))
- Поредния скучен ден. Иска ми се да избягам от тук - мислеше си Каси докато се прибираше от училище.- Защо все на мен .
- Каси ! Каси , чакай ме .. - запъхтян към нея се приближи едно привлекателно момче.
- А Крис какво правиш тук , мислех че заминаваш а и последните месеци .. станаха доста неща.
- Знам Каси съжалявам за сестра ти.
- Трябва да тръгвам.. - с тъжен глас , тя тръгнала към дома си .
След 2 дни
- Сара липсваш ми толкова много.. Знам че си някъде горе и ме наблюдаваш. Искам да знаеш , че те обичам безкрайно много и ...
- Каси .. - някой каза името и.
Тя бавно се обърна и там тя го видя , видя виновника , видя човека който мрази с цялата си душа , видя този който причини това на сестра й!
- Какво правиш тук ! Махай се Стив , МАХАЙ СЕ !
- Каси моля те ислушай ме .. - каза момчето. То беше бледо , слабо и със толкова черни очи , че щом Каси ги погледнеше се чустваше като във яма.- искам да ти кажа , че съжалявам , съжалявам за всичко! - Изведнъж той я целуна ..
- Какво правиш .. кретен! - Каси изненадано тичайки тръгна към дома си.
След 20 минути
Каси стоеше на прозореца , гледайки високите дървета. Мислеше за Стив , мислеше за целувката , мислеше за това което изпита след целувката.
- Какво правя ?!
Мнение ?
[align=center][img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[/img][/img][/align]
#2 2012-01-02 22:44:36
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Нищо,ама нищо не разбрах.
Много повторения ... много набързо се развиват нещатата.Объркано ми се стори.
Забави малко темпото... нека нещата не се случват така набързо.
Малко повече описания ...
#3 2012-01-02 22:45:46
- qnichka98
- Member
мерси ! ще се постарая повече
[align=center][img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[img]http://i44.tinypic.com/25thhys.gif[/img][/img][/align]
#4 2012-01-02 22:50:19
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Хареса ми! Много смело ии.. определенно дръзко ! Имаш талант ! Нексттт ..
#5 2012-01-02 22:55:59
- Princэska___
- Member
- Registered: 2011-01-07
Кое не разбра бе,Агейн?!
Но туко-виж,за описанията си права.
Продължи я да видим какво ще стане занапред.
#6 2012-01-02 22:59:14
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
Аз бих искала да си оправиш само заглавието ; Naturall [добре] ии.. после някъф код, явно нещо не ти се е получило - оправи го!
#7 2012-01-02 23:16:00
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Не е нищо особено,обясни по-подробно.Аз в момента не разбрах за какво става въпрос всичко това.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#8 2012-01-03 00:35:50
- lovable_smilee
- Member
- From: Veliko Tarnovo
- Registered: 2011-09-09
Според мен е хубаво и наистина дръзко, смело! Но трябва малко да забавиш събитията. Ти работиш като нещо по план: 1т, 2т и така. Окей, няма лошо обаче се опитай малко да опишеш малко какво стана. Иначе имаш талант, продължавай
Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33
#9 2012-01-03 08:35:35
- thefernandosun
- Member
- From: BARCELONA
- Registered: 2011-01-04
Ммм да видим какво следва
[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`
#10 2012-01-03 09:23:23
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
♔...................†...........♔
#11 2012-01-03 09:31:11
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#12 2012-01-03 09:57:55
- moni4kaa1
- Member
- From: St. Monica, California
- Registered: 2011-09-11
На мене пък много ми хареса.. даже вече се зарибих! Давай некстт !!!
Shay Mitchell <33
[img]http://prikachi.com/images/667/6431667a.gif[/img]
#14 2012-01-03 11:09:01
Въобще не ми хареса. Липсват ти всякакви описания. Караш го само на реплики. Според мен, нещата се развиват и много бързо. Среща някой си, среща втори някой си, тя крещи като невменяема, той я целува ...
Някакви такива драми, към които дори не е прикачено едно елемантарно пояснение.
Освен това е и кратко.
#15 2012-01-03 16:12:01
- qnichka98
- Member
Благодаря за мненията ! Мисля че разбрах основните критики ! Мисля , че това ще е последния ми опит.
Продължение на част 1 : )
**
Във ума на Каси нямаше нищо друго освен мисълта за целувката . Тя беше объркана , всяко едно късче от нея мислеше за Стив , чустваше се сякаш нещо преминава през нея отново и отново. Каси беше раздвоена .. какво трябваше да направи .. ?! Умът и казваше , че не може да се влюби в Стив , а сърцето и говореше друго. Минаха се дни тя беше обсебена от целувката. Когато затвореше очите си виждаше лицето му , огромните очи , сухите устни , носа му който имаше съвсем малка гърбица. Докато стоеше на прозореца телефона и звъна.
- Здравей Каси , Стив е.
- Какво искаш .. не искам да говоря с теб !
- Знам , но е важно моляте нека се видим.
- Добре във 20:00 ела да ме вземеш.
- Добре ще те чакам пред вас.
- Хубаво .
Каси затвори телефона .. смесени чуства минаваха през нея , чустваше се щастлива че е чула гласа му , но самия той я рагневяваше , когато го чуеше или видеше в нея се разпалваше нещо като огън , толкова горещ че можеше да изпепели всичко. Времето минаваше бързо Каси взе една бяла рокля и обувки на висок ток. Изведнъж званецът звънна тя с несигурност отвори вратата. Стив я гледаше сякаш беше видял ангел. Без да кажат нищо се качиха в колата му.
- Къде отиваме ?
- На едно място .
- Добре г-ин Тайнственост ! - с презрение се исмя Каси. Стив просто се усмихна , точно тази усмивка я вадеше от релси . Тя беше тайнствена , всякаш във себе си криеше огромна тайна.
- Стихнахме ! - Те слязоха от колата. Каси стоеше и не помръдваше.
- Какво има , хайде идвай .
Това място беше като във приказките. Във небето имаше толкова звезди , колкото Каси никога не беше виждала. Имаше лек вятър той разроши косата и тя със усмивка каза.
- Стив тук е великолепно !
- Знам .. Каси искам да поговорим. Знам , че не ме харесваш , но искам да знаеш че това което стана с Сара не беше моя вина. На никого не съм казвал , но не карах аз беше Рей защо мислиш се премести той ми остави това писмо .. каза да ти го дам.
Каси започна да чете. Каси .. искам да знаеш , че съжалявам не Стив караше колата , бях пиян Стив знае какви са родителите ми и пое цялата вина. Стив те обича , никога не би го причинил на някого от семейството ти. Искрено съжалявам ! Рей.
Очите на Каси се насълзиха тя се хвърли върху Стив и го прегърна.
- Стив съжалявам за всичко. Обичам те ! - след тези думи тя го погледна нещо във нея се промени , чустваше се свободна нищо не я спираше да бъде с него.
- И аз те обичам мила моя . - За втори път устните им се докосваха , Каси имаше чуството че летеше.
#16 2012-01-03 16:47:59
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Не ме заинтригува много,но защо това да е последният ти опит? Опитвай, няма да изгубиш, но все пак това е твой избор.
Имаш много пунктуационни грешки.
#17 2012-01-03 19:43:46
Вторият път беше малко по - добре, но все още има какво да се желае.
На някои места, тези '' многоточия '', просто не са ти нужни. Края, сериозно ме озадачи. Не в добрият смисъл, обаче. Изпускаш много запетаи, че и точки.
Както и да е. Да оставим грешките в правописа на страна.
Историята ти куца, поне според мен. Една история не започне ли както тряба, няма и да продължи, а за завършване, да не говорим.
Да обобщим всичко, а ?
Първоначално казваш, че Каси смята, че Стив е убил сестра й, уж. До тук добре, но, случайно да си чувала за думите - закон, справедливост, присъда, престъпление и всичко, което има допирни точки до тях ? Нали, след като е прикрил този Рой, за да не разберат родителите му, че той е виновника, в крайна сметка все някой е щяло да разбере и все някой е разбрал. Нещо не свързвам двата края. Не може от нищото да се появи и да започне да разправя някакви небивалици, за това, как е невинен, при положение, че сам се е изкарал виновен и мястото му би трябвало да е другаде. И това вече за втори път. Не знам. Може би просто пак ти липсват описания.
Забелязвам и как се съсредоточаваш повече върху любовните взаимоотношения, и прекалено много избърваш и претупваш всичко останало. Не става така.
Не може едното да е както трябва, а другото не, при положение, че всичко е свързано.
Не спирай да пишеш. Никой не се е родил научен, но мисли повече когато пишеш.
#18 2012-01-10 21:24:55
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
NATURAl се пише с едно L !
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#19 2012-01-11 09:00:08
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Сякаш началото ти ми напомня за книгата ,,Сирена",но както и да е.Не разбрах много,но -ПРОДЪЛЖИ ГО да видим какво ще стане : )
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
Pages: 1