#1 2009-11-20 16:36:44
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21
Re: Букет от БГ поп звезди за рожденния ден на The Voice TV
Родни звезди, гостували в шоуто Planet Voice, ще пеят наживо на партито за 3-тия рожден ден на Телевизия The Voice. Мини-концертът е на 21-ви ноември, събота, от 18 ч. в клуб Viper Rooms в Студентски град. Мария Илиева, Графа, Сантра и Кристо, Лора Караджова, Галя и Бате Сашо са само част от изпълнителите, които ще отправят на живо своите музикални пожелания към рожденика. Денс-формацията Deep Zone ще изпълни „предпремиерно“ най-новото си парче. Соловият проект на Диан от Deep Zone с бившия вокалист на Gravity Co. Явор също ще прозвучи за първи път специално за приятелите на The Voice TV. Проектът Star Tattooеd с гост-вокалите на Александра Раева ще поздрави гостите с нашумелия си сингъл „Baby“. Чисто нова песен ще подари на рождениците и Криста, а KNAS и B.O.Y.A.N. ще разтопят женските сърца с хита си „Комплименти“. Сред гостите на партито ще бъдат Миро, Аксиния и Жорж, Румънеца и Енчев. Водещи на парти-концерта ще са чаровната Диди от Planet Voice и Играта от Your Voice, които са подготвили забавни игри с атрактивни награди. Рожденият ден няма да мине и без голяма торта, подарена на The Voice TV от сладкарници „Неделя“. Началният час на партито е съобразен с по-младите фенове, така че всички приятели на музикалната телевизия са добре дошли.
#2 2009-11-20 19:59:29
- madamata5
- Member
- Registered: 2008-09-26
мм ще е мн яко ... някой ще ходи ли ?
Не ми хАресва да сТоиш и да ме гЛедаш в очиТе ,,
Да ми гоВориш за жИвота .. кАк праВят доБрите ...
#3 2009-11-20 20:39:22
- vampir4eto_94
- Member
- Registered: 2008-12-04
оо дъ войс мойта телевизия
специялен поздрав за всички от бс морис - дизаяр
If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]
#4 2009-11-20 21:17:39
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Бих отишла, но съм чааааааааааааак във Добрич и ми е доста далечко..ще си остана само с гледането по ТВ
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич