#1 2012-01-02 20:37:19

swe3t_smil3
Member
Registered: 2010-10-15

Re: Bitch,she will be loved or not?!

Bitch,she will be loved or not?! (Кучка,тя ще бъде обичана или не?!)
Отгоре не ми се хвана цялото заглавие,за това тук е с превод..
Това е първата ми история и се надявам да ви хареса..

1-ва част.

Беше неделя.Събудих се в някаква непозната стая.Станах,облекох оскъдното ми белио,сложих и късата рокличка,която очевидно не беше стояла много върху мен.Огледах се и видях някакво листче на нощното шкафче,листчето гласеше:"Хареса ми!Обади ми се.." и телефонният му номер.Хвърлих го с безразличие,обух обувките си,взех чантата,излязох и се запътих към вкъщи.Нуждаех се от една гореща вана и малко сън.Утре бях на работа,трябваше да му нося документи и да се опитам да не разливам кафето върху него без да искам.Мразя делниците!И да,вече съм такава...-кучка.

Нека ви разкажа на кратко историята ми...

Казвам се Никол на 23,кестенява дълга коса,пъстри очи и имам тяло мечта.Работя като секретарка.Когато бях на 4 майка ми ни изостави с баща ми.След две години,той си намери друга,венчаха се.Аз го помолих да се преместя при баба,мислех си,че мащехата ми ще е такава каквото,беше и на Пепеляшка.Тъпо,знам.Живеех при баба.Един ден се прибирах от училище и бях много щастлива.Октлючих и започнах да викам,за да и се похваля,видях я да спи,отидох и се гушнах в нея.Бях на 10.Събудих се,беше тъмно,бутнах баба,за да се събуди...докоснах я,а тя беше ледено студена,очите ми се напълниха със сълзи..Обадих се на татко..Трудно преживях смъртта и.Вече бях на 14 и си имах гадже-Нейт,много го обичах,но той ми изневери с друга.Три месеца след това се изчуках с някакъв..Изградих репутация на кучка и курва.Бях на 17,а вече бях спала с толкова много..Срещнах едно момче-Джейк,влюбих се отново,но и предишния поиска да се съберем..Бях пред дилема..Споделих с баща ми,а той каза:"Нали,знаеш,че като седиш на два стола,ще паднеш?!".Тръгнах с Джейк.Бяхме заедно,около година и се разделихме,а аз още го обичам,краката ми се подкосяват като го видя,а той сигурно не ме и помни-шеф ми е.Намерих си дружка-Лекси,ходехме по клубове,лягахме с различни...Абе,бях се отказала от любовта,до като не започнах да излизам с него-Джейк..

Не знам до колко ще ви хареса,ако искате да продължа-кажете..
Мнение/Критика ?

[list=*]
[*]Животът е болест, предавана по полов път![/*]
[/list]

#2 2012-01-02 21:24:45

Christina
Member
From: Софияя
Registered: 2011-09-08

Много ми харесааа .. sun

Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя

#3 2012-01-02 21:46:41

D i f f e r e n t
Member
From: My worLd..
Registered: 2011-09-08

Става. Некст   sun

[img]http://i39.tinypic.com/5ogtgk.gif[/img]
Tres metros sobre el cielo

#4 2012-01-02 22:03:22

Mimmie *
Masochism
From: Ohio.
Registered: 2011-09-10

Става. Некст   sun

#5 2012-01-02 22:49:29

Aleks_stz
Member
Registered: 2011-01-29

strahotnooооо

#6 2012-01-02 22:50:54

Princэska___
Member
Registered: 2011-01-07

strahotnooооо

кирилица?

Бива!

#7 2012-01-03 11:13:21

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Не ми хареса.
Ще кажа само, че е адски банално и повърхностно написано.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook