#26 2009-11-20 14:27:32

TRI4KO
Member
Registered: 2009-11-19

Re: Рангове по Избор!

И понеже не е локната темата, а на мен ми стана интересно..

Wiikkii е напълно права. Интересно ми е, защо след като на един човек се сложи ранг - друг не може да иска? Мисля, че всеки във форума има право да поиска собствен ранг щом и друг го има. Всичи потребители са с еднакви права smile (Изключвам екипа на форуам smile) Примерно, ако аз поискам даден ранг ще бъде ли сложен (Веднага за пример давам strang3ra, не защото е само той, а за да дам примера), при положение, че сте казали, че няма да има такова нещо, а си стоят ранговете.. може ли и аз да си поискам един?

Ако съм накърнил някой от форума с моето поведение, се извинявам. То ще е по невнимание или на моя грешка преценка по темата.

Като цяло искам да кажа, че всеки има еднакви права във форума и щом един има даден ранг, друг също може да поиска. smile

Айде, поздравчета!! smile

#27 2009-11-20 14:43:32

weschy.xD
Изгонен(а)
Registered: 2009-06-21

TRI4KO,ето отговора на въпроса ти ..

Отговарям на въпроса ти:

Ранговете по избор се слагат на старши потребители. Такива, които са си изградили реноме и име в сайта с поведение, работа и тн. Мисля, че тези потребители заслужават собствен ранг, тъй като пълнят сайта с качествено съдържание.

Който беше даден преди доста време,всъщност ..
И не разбирам защо,за бога,не се примирите най-после .. Глупаво е .. ;]]

#28 2009-12-01 00:34:39

kingsize_ofanziva
kingsize
From: Някъде там
Registered: 2009-03-09
Website

Е,честно да ви кажа-тоя сайт се пръсва по шевовете от разни лигавета,комплексари и подмазвачи!!!Не може ли да бъдете себе си,без да пречите на някой друг да диша?!?
Типично по български-сън не спите,за да разгадаете великите конспирации, видиш ли,които се правели в сайта..... speechless
Някои хора просто трябва да спрат да се чудят за какво да се заяждат,а други - да вземат малко да спрат да се правят на велики разбирачи.!!!!!
И също след като за всички това "УЖ" не е голяма работа,защо тогава го правите на голям проблем?!?!Е,вярно,че сте на принципа: -"Не,че ми е работа,ама да си питам аз,пък каквото излезе..."; ама спрете се малко де-има си сайтове,в които да си избиете излишната злоба,а също и такива,в които можете да се правите на велики.
Не мисля,че обръщането на хубавия сайт в селски битак би помогнало на някого.
Това,че сте редовни потребители не ви дава право да се държите с новопостъпилите като с отрепки,още по-малко да се държите между себе си,сякаш някой на някого е длъжен!!!!!!!!!!!
Мисля,че Админа си има достатъчно мозък в главата да прецени какво сам може да направи,че някой от нас да му се бърка в работата.Имайте си предложенията и въпросите,но се съобразявайте малко - всичко си има граници.
А за нещо,което не ви е ясно или ви дразни-има си чат , има си ЛС , има си SKYPE ( (skype) ) има си ХИЛЯДА други по-подходящи начина за подобни проблеми.

Не превръщайте сайта в селска бакалия
wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  |-(  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering  wondering

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...

star
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook