#1 2011-12-28 19:42:28
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Re: Insatiable Love..(Drugs) (5-част)
Една нова история!! От доста време стои в компютъра ми и реших да я извадя на бял свят. Не знам дали ще ви хареса. Първата част не е толкова добра и дълга. Надявам се да ви се хареса, ако ли не здраве да има само пък то другото само идва. Ииии така приятно четене и дано ви хареса..
1-част..
Времето бе леко хладно. Усещаха се леките трептения на вятъра. Слънцето вече бе залязло, а луната бе взела неговото място. Едни бързаха да се приберат при семействата си, а други се готвеха да покорят нощта. Едни замръзваха в студения голям град, а други сваляха дрехи от себе си за да може да изглеждат секси. На местата на които ходеха всички добре облечени и секси хора не бе студено.
Телефона звънна, а тя вдигна.
-Здравей Тес.
-Ким готова ли си?
-След малко съм там! Ще се видим! –това бяха нейните думи. Затвори телефона и застана пред огледалото. Разпиля черните си коси по- раменете, сложи от любимото си червено червило и го размаза с плавни движения по устните си. Късата рокля, която подчертаваше прекрасните й форми стоеше по-добре след като обу и високия черен ток, който я направи по-привлекателна и неустоима от всякога. Взе черната си малка чантичка и излезе от къщата. Пред нея веднага спря черно спортно BMW и от него слезе мъж с бяла риза и черен панталон.
-Аз ли да ви закарам? –попита той и се усмихна.
-Не! –отсече тя и взе ключовете. –Приятна вечер! –качи се в колата. Настани се добре на седалката и натисна газта. Гумите изпищяха и лек дим остана след нея. След около секунди се загуби.
Изведнъж докато имаше тълпа от хора на вратата тя слезе от колата и се огледа добре. Видя разбунтуваната трупа и наперен поглед и високомерност си каза:
-Селяни! –подаде ключовете на някакво момче и я за оградиха няколко човека. Докато минаваше през тълпата всички й правеха път и я гледаха с отворена уста. Бе красива и наистина неописуемо красива. Щом влезе в клуба отиде във ВИП местата и се настани удобно.
-Закъсня??! –рече Тес.
-Да, тълпата малко ме забави! –усмихна се тя и повика келнер. –Мохито! –каза и извади една кутийка цигари. Запали една цигара и опъна няколко пъти от нея. Докато Ким пушеше, някой я приближи и леко прошепна в ухото й.
-Здравей сестричке! –усмивката му бе доста лукава. Момчето бе с черна къса коса и шоколадови очи. Белите му зъби добре пасваха на подлата му усмивка. Бе облечен с черен костюм и бяла риза. Сакото не бе закопчано, а 3 от горните копчета на ризата не бяха закопчани. Вратовръзката му бе леко разхлабена и пъхната в ризата. Това беше неговия стил. Официален, предизвикателен и привлекателен.
-Ти и аз брат и сестра. –започна да се смее. –Не знам от къде ги измисляш тези глупости. –смееше се и пушеше от цигарата, който дим вземаше хората около нея. Той се засмя ловко.
-Питай баща си! –намигна й и се усмихна подло. Седна до Тес и си поръча нещо за пиене на келнера, който бе повикал. Ким не разбра какво намекна и леко се замисли за казаното от Дилън. Но бързо се отърва от тези мисли. Все пак нощта едва сега започваше.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#2 2011-12-28 19:53:27
- ani7y
- Member
- Registered: 2008-12-21
интересно е, но и малко объркано, може би, защото (1-вата част) е кратка, както ти каза, но като цяло ми хареса
[img]http://prikachi.com/images/872/3717872C.gif[/img]
#3 2011-12-28 19:58:21
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
хареса ми
♔...................†...........♔
#4 2011-12-28 20:11:03
- ronnie
- Member
- Registered: 2011-02-21
Интересно е. Давай некст!
[list=*]
[*]Legend of the Guardians[/*]
[/list]
#5 2011-12-28 20:32:22
- blackxxstar
- Member
- Registered: 2011-09-13
Харесва ми Ощее ..
[img]http://prikachi.com/images/90/4637090B.gif[/img]
#6 2011-12-28 20:44:02
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
хареса ми
![]()
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#7 2011-12-28 21:28:15
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Интересно е. Чакам некст - а
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#8 2011-12-29 12:39:06
- Hrisi. S. H
- Member
Радвам се, че ви харесва. Днес малко по-късно ще пусна следващата част.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#9 2011-12-29 18:55:38
- Hrisi. S. H
- Member
Дано ви хареса..
2-част..
Сутринта бе слънчева, но хладния въздух все още бе на мястото си. Ким стана, бе все още с жартиерите си и сутиена си. Имаше огромен махмурлук. Запали цигара, а кафето й бе на масата. Баща й който бе извън града изведнъж я изненада и определено не бе доволен. Баща й влезе ядосан. Бе облечен с черно палто, черно сако под палтото и бяла риза с вратовръзка над ризата. Ръцете си държеше списание. Папараците не спяха, а тя правеше парите на всеки един папарак и го знаеше.
-Кимбърли!? –рече строго той, а Ким едва вдигна главата си за да го погледне. –Искам да ми обясниш това! –хвърли списанието на масата, а Ким с немощност го погледна и дръпна от цигарата си. –Угаси тази цигара! –ядосано изсумтя той и взе тютюневото изделие от ръката на щерка си, и загаси цигарата в пепелника. А тя без много да й пука изкара цигарения дим бавно и взе списанието.
-Тези папараци. Добре, че съм аз да й направя малко пари. –рече тя и отпи от кафето си. –Мислих, че си свикнал с това, но определено не си!-каза спокойно тя и остави списанието.
-Кимбърли искам да се стегнеш, ако отново видя нещо такова в някое списание ще си изпатиш сериозно! –рече той ядосан и сбръчка цялото си лице. Бе по-строг от всякога. –Това излиза извън контрол! Не спреш ли веднага.. –тя го прекъсна.
-Добре, добре.. –извади една цигара и я запали. Баща й свали палтото си и седна на масата. –Изгаси тази цигара ще закусваме! –заповяда той.
-Ооо баща ми стига вече.. само си хабя цигарите! –рече небрежно тя и загаси цигарата.
-Отиди да се облечеш. Засрами се малко! –отпи от сока си, а Ким стана и се качи горе.
Слезе долу и седна срещу него. –Доволен?! –попита тя и отпи отново от кафето си.
-Махни тези очила! –отново заповяда той. –Вкъщи не си звезда ясно!? –започна да закусва.
-За всичко ли имаш претенции!?? –сопна се Ким и стана.
-Къде тръгна?!- каза той.
-Някъде където не всички са толкова претенциозни!! –тръгна към вратата, но се сети за нещо и се върна при баща си. –Забравих да попитам! Защо Дълън ме нарича сестричке. Помоли ме да поискам обяснение от теб!!
-Дилън?! –рече баща й и сви устни отпивайки от кафето. –Ще говорим по-късно! –каза той и стана.
-Татко?! –извика тя, но той не се върна. –Мамка му! –ядоса се и излезе затръшвайки вратата след себе си. Бе ядосана и объркана. Баща й както винаги бягаше е от бъдещите проблеми без да дава обяснения.
Ким вървеше по улиците на Манхатън с кафе и цигара в ръка. Не знаеше къде отива или изобщо какво да прави. През главата и се въртяха какви ли не мисли. Изведнъж мисленето й бе прекъснато от телефонен звън.
-Ало?! –вдигна, но не погледна кой й звънна. Просто натисна бутона.
-Ким чакам те в офиса! Трябва да говоря с теб!! –рече баща й строго. –Искам да си точна. Нямам време да те чакам..-рече той и веднага затвори.
-Ти кога си имал! –извика по телефона, но мъжа, който наричаше свой „баща” вече бе затворил. В този миг събра всеки един поглед на улицата по която вървеше. Не бе прекалено далеч от кантората на баща си. Той бе адвокат. Най-търсеният в града и най-богатия в града. Но на младата красавица това не й се нравеше. След няколко пресечки вече бе пристигнала в офиса му.
-Здравей Лис. –рече тя и застана пред нея.
-Здравей Ким. Ще уведомя баща ти, че си тук! –каза Лис и взе телефона.
-Спри. Той ме повика. –усмихна се леко и тръгна към офиса. Щом пристигна до вратата пое дълбоко дъх и влезе. Той бе наведен и пишеше някакви документи. Но без да вдига глава, знаеше, че щерка му е там.
-Ким мислих, че съм те научил да чукаш преди да влезеш?! –каза той, като бавно се изправи от стола си и свали очилата, които носеше когато четеше или пишеше нещо.
-Не помня да си ми казвал това!! –сопна се Ким и седна на стола. Запали цигара, а баща й запали една от скъпите си пури.
-Ти никога не оценяваш това, което правя за теб! –каза той и дръпна от димищята пура след, което изкара дима.
-А ти правиш толкова много за мен ли?! –засмя се тя и опъна няколко пъти от цигарата си. –За какво искаше да говорим?
-Мисля да се оженя отново! Дори вече съм сгоден?! –каза той и се подпря на бюрото гледайки към дъщеря си.
-Какво?! –бе учудена Ким когато чу това. –Сгоден?! Дори.. –млъкна. –И коя е? –рече Ким, а очите й се напълниха със сълзи. За пореден път той я бе пренебрегнал.
-Спокойно Ким. Познаваш я. Тя е майка на Дилън! Ще се женя за Мелиса Джоунс.
-Какво?!?!?!? –това дойде като гръм от ясно небе за Ким. –Не мога да повярвам татко.. сгодяваш се без да ми кажеш, и за капак на това се жениш за Мелиса Джоунс? Какво ти става по дяволите?! –развика се тя.
-Млъкни Ким, щом все още аз те изхранвам и осигурявам всяка твоя прищявка и образувание ще ме слушаш! –извика той в очите. –Ще се оженя за Мелиса не зависимо дали ти харесва това или не. Да и ти и Дилан ще сте брат и сестра! Не искам повече двамата да обсъждаме този въпрос ясно?! Още утре тя и Дилън ще се нанесат в дома ни ясно?! –викаше той.
-Майнта ти на теб и на тях!! Вървете по дяволите! –извика Ким и тръшна вратата след себе си. Бе ядосана. Баща й стана от стола си и погледна през прозореца. И той бе ядосан и определено цялата работа с това Ким нямаше да я остави. Определено всичко започваше точно сега.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#10 2011-12-29 19:06:45
- ~smiley___face~
- Member
Интересно е.
Чакам некст - а
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#11 2011-12-29 20:49:48
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Много ми харесва! ^^ Още !
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#12 2011-12-29 21:08:05
- sunshine < 3
- Member
- From: New York City Baby.
- Registered: 2011-10-02
Много ми харесва! ^^ Още !
#13 2011-12-29 23:39:33
- blackxxstar
- Member
Страхотно е.Ощее
#14 2011-12-30 10:01:11
- petyyxbabyy
- Member
- From: New York, United States
- Registered: 2011-03-02
- Website
Много е хубаво!
[list=*]
[*]Мъжете са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.[/*]
[/list]
[img]https://31.media.tumblr.com/946d01bba2210c230ec7fba6249a8c74/tumblr_myqwuyOj2d1to8yxyo1_500.gif[/img]
#15 2011-12-30 15:35:37
- Hrisi. S. H
- Member
Радвам се, че ви харесва! По-късно днес ще пусна другата част. Хохохо..Хриси..
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#16 2011-12-30 16:23:19
- twilight_kiss
- Member
- Registered: 2010-05-22
Ощее !!
The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]
#17 2011-12-30 18:52:12
- Hrisi. S. H
- Member
Дано да ви хареса..!!
3 част..
Докато Ким се прибираше видя как Мелиса и прислугата й разтоварват багажа им. Тя се приближи и загаси цигарата си и издиша дима.
-Оуу значи се нанасяте вече.. –засмя се и видя в един от кашоните някакви дрехи и взе една дреха. –Все още не сте се сгодили, а вече ще живеете на едно. –започна да оглежда дрехата и да прави физиономии.
-Остави това.. –дръпна дрехата от ръцете й и я остави в кашона. –Знам, че си разтроена Ким, но ние с баща ти се обичаме.. –рече Мелиса, усмихна се и се опита да докосне Ким, но тя реагира и се дръпна бързо.
-Не ме докосвай! Каква обич а?.. Те имаха с мама обич.. а с теб просто нужда..- рече Ким и тръгна. – А и още нещо.. ще е по-лесно, ако не се виждаме и не закусваме на едно.. искам да закусвам на спокойствие.. –вметна и се качи в стаята си.
Щом влезе в стаята си веднага влезе в банята и изплакна лицето си. Пусна кранчетата на водата във ваната. Щом излезе от банята това, което видя на леглото си не я зарадва.
-Ти какво правиш тук?!? Как влезе?!? –гледаше го тя. Бе ядосана.
-Имаш много удобно легло.. –засмя се той и се излегна на леглото. Бе подъл, предизвикателен и дразнещ. –Ела при мен. Хайде правиш го с всеки, защо не искаш с мен? –рече той и запали цигара.
-Изчезвай.. или ще повикам някой да те изкара от тук.. ясно?! –извика в лицето му. Взе цигарата и я загаси. –Изчезвай! Броя до три! –ядосана, разгневена и най-вече наранена Кимне бе на себе си. Но той намираше това за секси в нея.
-Добре! Успокой се! Ще ти се появят бръчки! –засмя и излезе от стаята.
-Идиот!! –тръшна вратата след себе си и я заключи. –Малко релакс и за мен. –усмихна се леко и влезе във ваната с топла вода, бе отпускащо.
Изведнъж баща й влетя ядосан.
-Къде е Кимбърли?! –попита яростно той и погледна всички в къщата, които се бяха строили.
-Последно я видях в стаята й.. –рече Дилън и погледна майка си. Не бе на добре. „Сега загаси принцесо!!” –усмихна се ловко. А баща й тръгна ядосан към стаята на Ким.
-Какво се смееш?! –рече майка му. –Защо каза?!
-Той е неин баща!! Има право да знае къде е щерка му! –каза той и тръгна на някъде.
Ким бе заключила вратата си и бе влязла във ваната, когато на вратата се чу ядосания тропот на баща й. Скандал? Не се знае. Може и нещо по-голямо.
-Кимбърли?! –викаше той и удряше по вратата. –Отвори веднага! Знам, че си вътре! –викаше той ядосан.
-Мамка му! –каза тя в банята и веднага излезе. Облече халата и отиде до вратата. –Идвам! –пое дълбоко дъх и отвори бавно вратата. Той я бутна и влезе.
-Как смееш да ми казваш „майната ти”? –викаше. –Аз съм твой баща и каквото кажа това ще правиш ясно ли ти е? Ще престанеш да се държиш като разглезена малка пикла.. –викаше още повече. Очите му и вените по шията изскачаха. Кръвта достигаше толкова бързо до главата му, а всяка негова дума се забиваше в ума и сърцето на Ким. –Превърнала си се в майка си. Същата нетърпима кучка. Винаги претенциозна. Винаги надута. Винаги себе обична. Никога не ти пука за другите. Пиеш, пушиш, не знам дори може и да се дрогираш. –бе нещо страшно. За пръв път той видя как очите на Ким започваха да се пълнят със сълзи, но не обръщаше внимание, бе толкова разярен, че дори не виждаше болката от думите си. –И тя бе като теб, не се учудвам, че умря. А ти се превърна в нея и ме разочарова Ким. Щом живееш от моите ръце ще живееш както искам аз.. ясно ли е? –крещеше, а Малиса и Дилън не правеха нищо.
-Мразя те! За теб всички са еднакви. Дори нямаш право да казваш името на мама, ти я умори. Мразя те.. ти си един проклет адвокат, който убива хора вместо да ги защитава. Ти уби мама.. ти.. –викаше ядосана, наранена и предадена.
-Млъкни! –извика той и я удари силно. След което всичко затихна. Сякаш света бе пред разруха и да той наистина бе. За Ким света бе рухнал. Той я гледаше и не знаеше какво да прави. Бе ударил единственото нещо, което някога бе обичал, но не показа. Не знаеше какво прави и какво направи, но определено след това нищо нямаше да е същото.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#18 2011-12-30 19:05:55
- ~smiley___face~
- Member
Аааа! Уникално! Некст!
Dream high!
#19 2011-12-30 19:26:41
- twilight_kiss
- Member
Аааа! Уникално! Некст!
![]()
![]()
The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
#20 2011-12-30 20:26:00
- blackxxstar
- Member
Невероятно! Некст
#21 2011-12-31 00:36:48
- xvampirexbitchx
- Member
- From: Хасково
- Registered: 2011-09-11
Уникум! Пишеш много хубаво! Некст^^ ..
[img]http://www.prikachi.com/images/970/2835970R.gif[/img]
#22 2011-12-31 15:17:03
- Hrisi. S. H
- Member
Благодаря ви, но не знам дали ще пусна днес некста.. най-вероятно след един,два дни.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#23 2011-12-31 19:35:31
- twilight_kiss
- Member
Благодаря ви, но не знам дали ще пусна днес некста.. най-вероятно след един,два дни.
Колкото се може по-бързо, моля те !
The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
#24 2012-01-01 11:29:22
- Hrisi. S. H
- Member
4-част..
Hope u like it..
Ким продължаваше да го гледа както и той нея. Чуваше се дъха на баща й който не можеше да затихне дори и за секунда. Мелиса и Дилън също бяха вперели поглед. Гледаха ту Ким, ту баща й.
-Ким аз.. –рече той и се отдръпна от нея бавно гледайки я. Очите му бяха широко отворени, а кръвта минаваше като ток по цялото тяло. Ким бе в шок. Не знаеше в какво се бе превърнал нейния собствен баща. Но не само тя не знаеше, дори той самият нямаше представа. Тя преглътна тежко и една сълза се търкулна по бузата й.
-Този път малката глезла загази.. –смееше се Дилън гледайки цялата тази сцена.
-Млъкни Дилън. –сопна се Мелиса и отиде до Боб. –Трябва да се успокоиш. Ела ще слезем долу. –опита се да го накара да слязат долу, но без резултат.
-Искам да остана насаме с Ким. Моля те излез. –рече Боб.
-Добре. Хайде Дил. –излязоха от стаята. Ким все още бе в шок. Стоеше на леглото свита и умираща от страх.
-Махай се! –леко промълви тя. –Не искам да те виждам! –очите й се пълнеха със сълзи, които все по-трудно спираше.
-Ким аз съжалявам, наистина не мислих какво говоря и когато те ударих. Моля те прости ми!- опита се да я докосне, но тя реагира светкавично.
-Не ме докосвай, дори не знам кой си! –стана от леглото и отиде до вратата. –Напусни стаята ми. –отвори вратата.
-Ким аз..-погледна я, а тя бе непоколебима. –Добре. Ще поговорим когато се успокоиш! –опита се да я целуне по челото, но тя се дръпна.
-Излез. –погледна в земята, а баща й излезе с наведена глава. Ким затръшна вратата след себе си. Какво се случи? Как стигнах ме до тук?-бяха въпроси на които никой нямаше отговор. Тя веднага отиде до гардероба. Облече първите дрехи, които й хванаха окото, върза косата си на конска опашка, обу някакви обувки независимо дали отиват на облеклото й и набра някого.
-Здравей Лени! –рече с лека усмивка тя.-Ще ми направиш ли една малка услуга?
-Да разбира се. Какво има? –рече той и леко се усмихна.
-Искам малко от твоите неща. –каза сигурна в думите си тя.
-Сигурна ли си в това? –попита той.
-Да спокойно! Ще се видим след около 30 минути на онова място. –затвори телефона , взе някакви пари и напусна къщата незабелязана. Боб дори не усети как малката му дъщеричка се превръщаше в нещо страшно дори и за самия него. Боб се бе затворил в кабинета си. Пушеше от онези скъпи пури и пиеше от уискито си. На пръв поглед изглеждаше, че мисли, но уви дори не знаеше за какво да си помисли. Просто гледаше в една точка. Сякаш бе под хипноза. А димът от пурата превземаше цялата стая.
Ким взе такси и се придвижи до мястото където се бяха уговорили с Лени. Той бе там и я чакаше. Бе облечен с черен панталон и палто, но под него не се виждаха другите му дрехи. Имаше кестенява коса късо подстригана и кафяви очи.Пушеше цигара. Ким слезе от таксито и подаде пари на шофьора. Тя се огледа и тръгна право към Лени. Той дръпна последната дръпка от цигарата и я смачка с крак, след което бавно издиша дима.
-Здравей! Не съм те виждал отдавна!–усмихна се той и я прегърна, след което я целуна по двете бузки.
-Здравей и аз теб Лени! –усмихна се леко и Ким. –Е? –повдигна вежди.
-Нося ти. Заповядай! –подаде й една малко пакетче, на тъмното не се виждаше много добре какво е.
-Благодаря ти! –взе го и го прибра бързо в джоба си.
-Много внимавай Ким. Това не е шега работа. –каза Лени и я погледна сериозно.
-Спокойно Лени, имам опит! –усмихна се Ким.
-Да отидем да пийнем по нещо?! Какво ще кажеш? –гледаше я той.
-Добре. Имам нужда освен това да пийна нещо! –засмя се и тръгнаха.
Изведнъж Боб излезе от кабинета си и събра погледа на Дилън и Мелиса върху себе си. Те го гледаха сякаш искаха нещо от него. Той просто тръгна към стълбите и най-вече искаше да отиде при щерка си. Вървеше и мислеше как да я накара да му прости. Бе й наговорил такива неща и най-вече я бе ударил. Качи се горе и застана до вратата на стаята. Почука, но никой не отвори, дори и звук не се чу от вътре.
-Ким! –почука отново и отвори леко вратата. Но уви неговата малка Ким я нямаше, провери в банята защото вратата бе отворена, но и там я нямаше, бе си тръгнала. На шкафчето на Ким имаше снимка, която до сега той не бе забелязал. Взе снимката и я погледна, през главата му преминаха какви ли не мисли. Остави я на леглото и побягна надолу по стълбите.
-Боб какво има? –рече Мелиса щом го видя с каква скорост слезе.
-Ким изчезна! –излезе като опарен от къщата, качи се на колата си и тръгна на някъде. Чуха се само гумите на колата му, които изпищяха.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]