#1 2011-12-26 23:25:50

pink.star
Member
Registered: 2009-11-07

Re: Питие и любов

Тъй като няма много нови теми,реших да пусна една-тя ще е малко кратка,но се надявам да ви хареса.

Поредната вечер на купони.
Облякох си черния сутиен,обух си и черните прашки,промуших се в късата черна рокличка и вече бях готова с обличането.Накъдрих дългата си черна коса с машата и се гримирах.Взех една дълга малка чантичка и сложих вътре една петдесетачка,телефоните си и ключовете от колата ми (тя не беше нищо особено - Ауди а7). Обух си черните токове,пооправих се пред огледалото,напарфюмирах се,отключих вратата (и разбира се след като излязох я заключих) и се отправих към колата.
Забравих да Ви се представя.Казвам се Ашли и съм на 19 години.Живея сама в голям апартамент,защото нашите вдигнаха ръце от мен,тъй като в продължение на година и половина,всяка вечер ме прибираха от полицията мъртво пияна-да имам проблем с алкохола,и да-за това са виновни моите родители,защото не ми обръщаха прекалено внимание и аз си правех компания с алкохола. Сега ми пращат по пет хиляди на месец и не се интересуват въобще от мен.Дори не знаят,че съм се пооправила-сега просто се напивам,а не ходя в полицията както преди.
Та така де,запалих си колата и потеглих към Мерито. Тя е най-добрата ми приятелка от вече 10 години. Много е висока и слаба,със къдрава тъмно кестенява коса и с бретонче – абе общо взето сладурана.
Вече бях пред тях и й прозвънях,за да излиза. Видях я как върви по алеята пред къщата им на много високи лилави токове и с една лилава рокличка с дълъг ръкав.
-Хайде по-бързо дееееее….алкохола мен чака – влачеше се като народна песен това момиче...
-Идвам де..ииии…стига си препирала,нали съм тук!!!
Тя се качи в колата и потеглихме към дискотеката.След няма и 10 минути бяхме там,паркирах,двете с нея излязохме от колата, хванахме  се под ръка и се отправихме към входа.
-Оооо…ето ги и нашите момичета – провикна се Дани – единия от охраната.
-Мда бе сладур,специално за теб съм дошла – и му изпратих една целувчица.
-Супер си,чакай ме след 1 час на бара – и ми намигна.Той си мислеше,че има нещо между нас,а аз просто го използвах,когато нямаше какво да правя.Всъщност,можеше да се каже,че той ми е доста добър приятел,защото много пъти ме е прибирал след пиянските ми истории и е оставал до мен,е имало е и по-интимни моменти,но както казах,просто за забавление.
С Мери влязохме в дискотеката,разбира се без да плащаме такса за вход и седнахме на бара.
- Дай по 5 шота от нашите бе,сладурче! – ударих ръка на бара,викайки на бармана.
- Ашли…нека не започваме от толкова рано-нощта е пред нас – Мери не обича да пие много,много и затова ВИНАГИ това са нейните първи думи,но винаги сършваме еднакво ;д
-Е хубаво-ти не пий,пък аз ще изпия твоите – намигвайки й.
-Да бе,как ще те оставя да пиеш сама – и двете се засмхме.
-Ето ви ги шотчетата, сладуранки – предоставяйки ни ги със една чинийка резенчета лимони и една солничка.
Аз изпих моите за отицателно време,а Мери се бавеше.
-Хайде ти пий,апък аз ще потанцувам малко,че се замаях нещо – и се отправих към дансинга.
Опитвайки да си направя път до средата някакъв тип се блъсна в мен.
-Уупс,извинявай маце,без да искам – излигави се той.
- ‘Найш ли кво извинявай ще ти дам бе,тъпанар смотан! – развиках му се аз, и всички започнаха да ме гледат.
- Някакъв проблем ли има тук,да го искарам ли отвънка тоя???  - закани се Дани
- Не,не ,няма смисъл,просто ме бутна – успокоих го аз.
- Хм…внимавай другия път къде вървиш – блъскайки непознатото момче,Дани ме отведе извън дискотеката,взе ключовете за колата ми,вкара ме насила в нея и отпраши на някъде.
След 20 минути път,спряхме пред някаква голяма вила,но аз нямах желанието да слезна от колата.Дани ми отвори вратата и ме искара на ръце от нея,отключи вратата на вилата,влезна и ме пусна.

Надявам се да ви е харесало...и да нямам много грешки laugh tongueout

#2 2011-12-26 23:34:48

ronnie
Member
Registered: 2011-02-21

Абе не е много заинтригуващо, но ще чакам некста  smile

[list=*]
[*]Legend of the Guardians[/*]
[/list]

#3 2011-12-27 07:46:22

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Не ми хареса. И не толкова заради идеята, отколкото заради начина, по който си я представила. Някои реплики са написани доста по .. селянски. Не знам за теб, но на мен изречения, които завършват на '' бе '' ми седят много грозно. Освен това, началото въобще не грабва, нито пък обещава нещо повече занапред. Стига сте изреждали, как героя/инята се гримира, облича, сресва, оглеждат се в огледалото и тн. във всяко едно начало. Разбирам, че искате да има описания, да се знае как изглежда героят ви, но го карайте малко по - спокойно. Не претупвайте всички, същите тези неща по един и същи начин. Имате достатъчно поле и за нататък, където можете да представите нещата, по много по - интересен начин, вместо така да ги поставяте, като задължителна информация, за съдържанието на даден продукт. Вие пишете, творите .. не бива да измисляте наизуст и по перфектен график, или сценарий, видян от някъде си, защото много от хората, пишат по абсолютно същият начин.

#4 2011-12-27 08:10:13

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Изобщо не ми хареса.

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook