#1 2011-12-22 22:21:01

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Re: Много близка ,,приятелка" ми прави гадни номерца ..

Имам проблем,,приятелката ми започна да ми прави гадни номерца. Първо започна да се сваля на момчето което наистина много харесвам.Бяхме на кино с приятели и тя нарочно се ,,нагнезди" до него и само го опипваше.После се правеше,че се стряска от филма,но той изобщо не я отразяваше,после обаче тя почна да му се натиска.Казах на момичето до което седях <Мисля,че ще повърна> и отидох към тоалетната и я видях,как се опитваше да го накара да я прегърне. А после ми казва <Извинявай,ревнуваш ли? Сърдиш ли ми се?> направо ми идеше да и откъсна главата и да я хвърля в някоя черна кофа.Но,не е само това.В клас постоянно е при него и постоянно се прави,че се смее на това което той казва за да му докосне ръката или нещо такова.Направо не издържам.Един много скъп за мен човек каза <Представи си колко е пропаднала.Не може да си намери приятел и се утешава с човек важен за нейната приятелка.> Много е права,ама това много ме нервира,имам чувството,че някой ден ще свърши в някоя болница,гипсирана до врата. :д
Не,просто шега,така сега да се върна на темата.Моля ви,кажете ми какво да направя,освен да я набия? :д

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#2 2011-12-23 01:02:38

Shawty™
Member
Registered: 2009-05-19
Website

Re: Много близка ,,приятелка" ми прави гадни номерца ..

Абсолютна скука. Лапешките ви глупости край нямат. За жалост и не очаквам нещо умно от подобни изчадия. Намери си по-интересно занимание от това да блестиш в очите на пикльо, а камоли да си въобразяваш, че имаш приятелка.. О, Боже.. Що за безмозъчна работа е това? Моментално темата ти отива в коша и повече такива безсмислени простотии да не виждам.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook