Pages: 1
#1 2011-12-18 12:52:09
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: Преса за изправяне.
Здравейте!
От доста време си търся хубава преса,която не само да изправя добре,но и да издържа.Тоест след като си изправя косата да не се начупва бързо.Та,моля ви,ако някой ползва някаква такава (добра) преса,да ми помогна в избора. : )
Благодаря ви предварително
П.С: Ако вече има такива теми -Кош : )
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#2 2011-12-18 12:56:30
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Марката Remington е най-добрата за преси.Сестра ми има такава.Доста пъти е изправяла и мен и е качествена.
#3 2011-12-18 12:57:15
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Според мен това колко ще ти се задържи косата не зависи от пресата.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2011-12-18 12:58:43
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Да, зависи от косата ти.
И от влагата също.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#5 2011-12-18 12:59:36
- miss_cute_kiss
- Member
Права си,но все пак и това има някакъв принос : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#6 2011-12-18 13:02:22
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Rowenta и Philips са най-хубавите
♔...................†...........♔
#7 2011-12-18 13:05:33
- miss_cute_kiss
- Member
Rowenta и Philips са най-хубавите
Да,казвали са ми за тях...Че изправят или къдрят много били добри.> : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#8 2011-12-18 13:07:05
#9 2011-12-18 13:12:59
- miss_cute_kiss
- Member
Ами според мен на Rowenta са най - добри!Особено тази която в момента рекламират но все пак зависи и от косата ти!
Да,добре ли ще е,ако ви кажа каква е,тоест каква ми е косата?
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#10 2011-12-18 13:13:56
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Ами според мен на Rowenta са най - добри!Особено тази която в момента рекламират но все пак зависи и от косата ти!
Къдрява, чуплива.
#11 2011-12-18 13:18:55
Ами да това ще добре! Честно казано моята е чуплива но се изправя по - трудно от изцяло къдравите коси!
You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]
#12 2011-12-18 13:20:28
- nekwa_
- Member
- From: Асеновграdd
- Registered: 2011-02-10
Къдрява, чуплива.
И моята коса е такава .. ;дд и дори пресата да е профисионална ми се начупва,особенно като е влажно навън ужас..Ползвай кристали за коса ,помагат ! ))
#13 2011-12-18 13:25:42
- miss_cute_kiss
- Member
Къдрява, чуплива.
И моята коса е такава .. ;дд и дори пресата да е профисионална ми се начупва,особенно като е влажно навън ужас..Ползвай кристали за коса ,помагат ! ))
Мерси за съвета.Но косата ми не е къдрава.Леко начупена е и все се подвива на някъде.Навън или навътре и това много ме тормози.. :д
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#14 2011-12-18 14:13:31
- Shadowland
- Member
- Registered: 2011-09-11
Моята коса също не е къдрава, а леко начупена като се подвива в краищата. Преди използвах преса за изправяне на Sapir, която не беше толкова добра и бързо даде дефект. Наскоро си купих професионална преса за изправяне на Bellissima (модела е Bellissima B20 50). Освен да изправя прави и страхотни къдрици (ако те интересува). Силно ти я препоръчвам.
P.S. - Според мен и използването на добър лак за коса има значение. Ти използваш ли някакъв?
[img]http://prikachi.com/images/247/3791247M.gif[/img]
#15 2011-12-18 16:12:33
- miss_cute_kiss
- Member
Моята коса също не е къдрава, а леко начупена като се подвива в краищата. Преди използвах преса за изправяне на Sapir, която не беше толкова добра и бързо даде дефект. Наскоро си купих професионална преса за изправяне на Bellissima (модела е Bellissima B20 50). Освен да изправя прави и страхотни къдрици (ако те интересува). Силно ти я препоръчвам.
P.S. - Според мен и използването на добър лак за коса има значение. Ти използваш ли някакъв?
Разбира се.Моята прическа е такава,че без лак не може да застане както трябва. Лакът който използвам е на Гарниер за обем,но не прави обем,по-скоро укрепява. : ) Ето този :
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BB … olume.html
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#16 2011-12-18 16:40:05
- miikи маLs .
- Beαutiful Bitch
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-01-25
http://www.bellissima.bg/?36,bellissima-b20-50 Ето я . Наистина е страхотна.. сега за коледните празници ще си я поръчам от въпросното сайтче . Ъъъ.. сигурно ще ме попиташ от къде знам, че е толкова добра, ами трябваше ми за другарската вечер и я взех от най-добрата си приятелка, направо не исках да и я върна . А, и не е много скъпа, ако се интересуваш от цената и държиш да не даваш толкова пари... Абе с 2 думи, това е ТОЧНАТА преса .
#17 2011-12-18 16:43:01
- miss_cute_kiss
- Member
P.S. - Според мен и използването на добър лак за коса има значение. Ти използваш ли някакъв?http://www.bellissima.bg/?36,bellissima-b20-50 Ето я . Наистина е страхотна.. сега за коледните празници ще си я поръчам от въпросното сайтче . Ъъъ.. сигурно ще ме попиташ от къде знам, че е толкова добра, ами трябваше ми за другарската вечер и я взех от най-добрата си приятелка, направо не исках да и я върна . А, и не е много скъпа, ако се интересуваш от цената и държиш да не даваш толкова пари... Абе с 2 думи, това е ТОЧНАТА преса .
Сериозно ли,смисъл ти си 4-тия човек който ми казва,може би наистина е невероятно добра... : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#18 2011-12-18 16:53:33
- Shadowland
- Member
- Registered: 2011-09-11
Разбира се.Моята прическа е такава,че без лак не може да застане както трябва. Лакът който използвам е на Гарниер за обем,но не прави обем,по-скоро укрепява. : ) Ето този :
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BB … olume.html
Ами тогава незнам.. явно косата ти е от по-непокорните за подобно третиране каквато беше и моята, но сега понеже доста си я увредих изправянето става от раз.
Аз използвам лак на Schwarzkopf най-силната фиксация (7) и държи доста дълго. Ако искаш опитай и с него. Успех!
[img]http://prikachi.com/images/247/3791247M.gif[/img]
#19 2011-12-18 16:57:47
- miss_cute_kiss
- Member
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BB … olume.htmlАми тогава незнам.. явно косата ти е от по-непокорните за подобно третиране каквато беше и моята, но сега понеже доста си я увредих изправянето става от раз.
Аз използвам лак на Schwarzkopf най-силната фиксация (7) и държи доста дълго. Ако искаш опитай и с него. Успех!
Да,много трудно я изправям по принцип ;дд и Благодаря,ще го имам в предвид : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#20 2011-12-18 18:16:52
- vesi971
- Member
- From: somewhere over the rainbow..^_
- Registered: 2010-05-06
Аз имам ето тази Много съм доволна от нея изправя добре и къдри също Според мен най-добрите марки са на Rowenta и Bellisima но ти вече си избираш какво да си вземеш..
[img]http://data.whicdn.com/images/39812472/tumblr_mbqh9hqevK1qmymtwo1_500_large.gif[/img]
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted..
#21 2011-12-19 17:51:55
- miss_cute_kiss
- Member
Аз имам ето тази Много съм доволна от нея изправя добре и къдри също Според мен най-добрите марки са на Rowenta и Bellisima но ти вече си избираш какво да си вземеш..
Извинявай,но можеш ли да ми пратиш сайта от който си я поръчала,или ти си я взела от магазин? : )
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
Pages: 1