#1 2011-11-12 10:22:29

fiina
Member
From: Callafornia. . :)
Registered: 2009-07-31

Re: Коледа

Знам ,че е малко рано за коледна тема , но аз ОБОВЖАААААВАМ този празник и още от сега нямам търпение , особено за Бъдни вечер ;д
Таа , да Ви попитам как празнувате този празник , какви подаръци искате да получите и да подарите , каква е подготовката вкъщи , какво е настроението Ви и на близките Ви .

Просто разкажете какво правите в тези неверояттни дни : )

[img]http://prikachi.com/images/96/4037096d.gif[/img]

#2 2011-11-12 10:40:11

Billy_and_Tomy!
Member
From: София
Registered: 2009-10-20

Ами празнуваме го както обикновено. На 24 попринцип седя на компа и след обяд отивам нещо да помогна на нашите ако не ме мързи ;д Винаги съм в добро настроение също и нашите. Ами и аз не знам какво искам да получа, имам всичко, което ми трябва. А да подаря незнам още се чудя, но ще е нещо за спомен нещо оригинално. Аз също ОБОЖАВАМ празника  sun  И през лятото си пея Джингъл Белс  laugh През цялата година съм в коледно настроение.

[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]

#3 2011-11-12 10:49:16

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Аз също  обожавам  Коледа !!! Украсявам  елхата  слагам  тук  там  нещо  коледно  из  къщата  и  така .Тази  коледа  искам iphone touch  и  дрехи smile  heart

♔...................†...........♔

#4 2011-11-12 10:52:28

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

Това е най-вълшебния и красивия празник на СВЕТА !
Винаги чакам с нетърпение да дойде и да го празнувам със семейството си.Обикновено сутринта с майка ми правим една коледна закуска преди Бъдни Вечер.На обяд излизаме да купим подаръци и да на пазарим за Бъдни Вечер.Следобед вече почваме да готвим и да се приготвяме.Баща ми може да се каже , че той пазарува.
Почти всяка година празнуваме с братовчедите си , лелите , баби , дядовци и чичовци .  laugh . Абе става , много весело ..  heart  (f) Обожавам този приказен празник ! star  (d)

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#5 2011-11-12 10:54:11

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

Аз също  обожавам  Коледа !!! Украсявам  елхата  слагам  тук  там  нещо  коледно  из  къщата  и  така .Тази  коледа  искам iphone touch  и  дрехи smile  heart

Айфон Тоуч ? Не искаш ли да си със семейството си , дори и да получиш само някакъв малък , но пък от сърце подарък ? Аз за Коледа , може би ще поискам някакво украшение или сребърна гривна.

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#6 2011-11-12 10:57:56

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Ами, всяка година се събираме семейството. Украсяме къщата, приготваме ястията. Става приказно. Вечерта си подаряваме си подаръци, празнуваме.
А за Коледа искам.. Една Nokia E72 или Sony Ericsson Xperia Play.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#7 2011-11-12 10:58:42

fiina
Member

Аз още от 10-15 Декември украсявам елхата ;д
А сутринта на Бъдни Вечер задължително си пускам Коледни песни и започвам да опаковам подаръците . Следобяд с мама започваме да готви и да оправяме къщата . А за подаръци ( любимата ми част) искам да получа BlackBerry

#8 2011-11-12 11:00:10

kiki_009
Brutal Bitch

Айфон Тоуч ? Не искаш ли да си със семейството си , дори и да получиш само някакъв малък , но пък от сърце подарък ? Аз за Коледа , може би ще поискам някакво украшение или сребърна гривна.

Искам  но тя  пита  и  какви  подаръци  искaме  за  Kоледа ! Kой  неиска  дае  със  семейството  си  на  Коледа ? smile  happy

#9 2011-11-12 11:00:43

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Ненавиждам Коледа.Мразя суматохата около този празник и значението, което му се отдава.
Честно казано, хората са много алчни по Коледа.Обичате да получавате подаръци, а нима другите не обичат?Защо някой не каза, че ще подари еди какво си, а само разправяте какво искате.
Единственото нещо, което ми харесва са 1/2 коледни песни и до там.Наречете ме Скруч, ако искате, но просто мразя Коледа и това е.

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#10 2011-11-12 11:06:20

fiina
Member

Ненавиждам Коледа.Мразя суматохата около този празник и значението, което му се отдава.
Честно казано, хората са много алчни по Коледа.Обичате да получавате подаръци, а нима другите не обичат?Защо някой не каза, че ще подари еди какво си, а само разправяте какво искате.
Единственото нещо, което ми харесва са 1/2 коледни песни и до там.Наречете ме Скруч, ако искате, но просто мразя Коледа и това е.

Защо да те наричаме Скруч , всеки има право  на собствено мнение имаш си пичини не го харесваш , никой няма право да те вини : )
А за това че не са написали какво искат да подарят , може би още не знаят какво както и аз  : )

#11 2011-11-12 11:08:08

kiki_009
Brutal Bitch

Защо да те наричаме Скруч , всеки има право  на собствено мнение имаш си пичини не го харесваш , никой няма право да те вини : )
А за това че не са написали какво искат да подарят , може би още не знаят какво както и аз  : )

+ (y)

#12 2011-11-12 11:30:24

just meee
Member
From: Велико Търново.
Registered: 2010-02-21

Не си падам по празника.
Хубаво е семейството да се събира, но просто не обичам тази врява, тази суматоха.Обикновенно до вечерта съм със семейството си, а когато започнат да идват роднини илизам с приятели.
За подарък - то ще е смяната на фамилията ми, но за друго не знам.

#13 2011-11-12 11:39:56

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

Хм. да и аз мисля така ,като коментарите над мене.  Попринцип всички се интересуват само те да получават подаръци и е алчно. Например ако и родителите имат нужда от нещо,те ще купят на децата само ,за да не им провалят празника ! smile Аз исках когато бях малка, но после осъзнах ,че няма смисъл и не искам никакви подаръци за Коледа.Аз я празнувам като съм заедно със семейството си и като се съберем.За мен няма смисъл да се подаряват подаръци. Мое мнение. star

#14 2011-11-12 13:03:03

isuck! ‹з
Member
From: narnia.
Registered: 2011-03-13
Website

Бъдни вечер и Коледа сме си на село. Бъдни вече празнуваме само семейството(аз, mum'n'dad) + баба ми. Друго си е с камината на село на топло. ;д На Коледа се събираме пък 3 семейства съседски и празуваме. Пък за Нова Година всеки път е различно. Ние не украсяваме толкова, само едни лапчики на прозорците и една малка елха.
Подаръците си ги знам.  sun Кученце от наще, а от баба игра sims 3.

[list=*]
[*]Only a few find the way;
some don't recognize it when they do;
some don't ever want to.[/*]
[/list]

#15 2011-11-12 13:04:42

~malcho~
Изгонен(а)
Registered: 2011-09-12

Единственото нещо което аз искам за коледа е да се върна в България при приятелите ми. Наречете ме луда или както искате но и пет пари не давам за семейството ми те ми съсипаха живота като ме отдалечиха от приятелите ми. Та както казах единственото нещо което искам за Коледа е да се прибера

#16 2011-11-12 13:10:30

Leonore.
Member
Website

Честно казано, Коледа за мен отдавна не е нищо особено. Онази истинска магия от празника отдавна се е изпарила и е останала само в миналото. Аз също обичам да получавам и искам неща, но тези неща могат да се правят, а и се правя дори когато не е Коледа. Мисълта ми беше, че макар и да съм си материалистка, Коледа трябва да е нещо по истинско и вълшебно, а не просто оправдание, за това, че трябва да получиш, или купиш дадено нещо. Просто този ден в моите очи отдавна изглежда като всеки предишен. Не е толкова бляскав, колкото ми се иска да бъде. Никой не му придава важност. Може отново да има подаръци, но и нещо повече от това. Иначе аз мисля за тогава като ' подарък ' да се насоча към принтер, понеже ще ми е полезен в доста отношения. А какво ще подаря аз и на кого ? Не знам. Освен семейството ми и най - добрата ми приятелка, никой не заслужава нищо. Смятам да прекарам времето си в компанията на тези хора, забавлявайки се така, както мога.

#17 2011-11-12 13:34:58

rosi15
I want to be your obsession
From: Somewhere only we know <3
Registered: 2009-12-15

Честно казано, Коледа за мен отдавна не е нищо особено. Онази истинска магия от празника отдавна се е изпарила и е останала само в миналото. Аз също обичам да получавам и искам неща, но тези неща могат да се правят, а и се правя дори когато не е Коледа. Мисълта ми беше, че макар и да съм си материалистка, Коледа трябва да е нещо по истинско и вълшебно, а не просто оправдание, за това, че трябва да получиш, или купиш дадено нещо. Просто този ден в моите очи отдавна изглежда като всеки предишен. Не е толкова бляскав, колкото ми се иска да бъде. Никой не му придава важност. Може отново да има подаръци, но и нещо повече от това. Иначе аз мисля за тогава като ' подарък ' да се насоча към принтер, понеже ще ми е полезен в доста отношения. А какво ще подаря аз и на кого ? Не знам. Освен семейството ми и най - добрата ми приятелка, никой не заслужава нищо. Смятам да прекарам времето си в компанията на тези хора, забавлявайки се така, както мога.

+

[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0k08sFdaX1qj73e2o1_500.gif[/img]

#18 2011-11-12 14:41:02

lovelyy_94
Member
Registered: 2010-11-30

Обожавам Коледа...Само за нея мисля постоянно.
На Бъдни вечер или преди Бъдни вечер украсяваме елхата.После помагам на мама и баба за празничната вечеря.Сутринта на Коледа отваря ме подаръците,които стоят под елхата.До последно никой не знае какъв му е подаръка.Аз лично всяка година от септември или октомври започвам да събирам пари за коледни подаръци.Тази година не искам нищо от нашите,каквото и да ми подарят ще съм им благодарна.Предпочитам да подарявам подаръци,отколкото да получавам.С моите фр ще си разменяме подаръци и нямам търпение,защото обожавам да пазарувам.Нямам търпение,да идва по-бързо Коледа най-уникалният и вълшебен празник от цялата година! heart  heart  heart

#19 2011-11-12 21:14:57

- cloud
Member
Registered: 2010-07-04

Не говорете глупости, моля ви. Магията на Коледа не се е изпарила въпреки цялата комерсиалност и преекспониране. Все още има и ще има хора, за които този празник значи нещо повече от "супер, денят за подаръци дойде", просто трябва да се научим да гледаме по детски на нещата. Така както едно 6-годишно детенце гледа  през прозореца и чака да види първия сняг, Дядо Коледа и еленчетата. Порастналият човек няма да го направи, нали? Защото знае, че снегът си я просто сняг дори и да вали за хиляден път, знае че дядката с шейната с елени е глупава детска измислица...Аз все още си се радвам като дете, нищо че минах тази възраст ^^
Не ме разбирайте погрешно, не критикувам никого и уважавам мнението ви - оптимистично или песимистично.

believe. [img]http://i145.photobucket.com/albums/r212/Mimorii/gif/CAT.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lr5xdqzN0D1qfehcto1_500.gif[/img]

#20 2011-12-17 18:29:28

x_alien_x
Member
Registered: 2010-10-04

Нищо не искам.Не съм религиозна и за мен това не е празник,макар че семейството ми го празнува.

[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.
[/*]
[/list]

#21 2011-12-17 21:39:46

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Тази година нямам никакъв коледен дух, нито елха ми се окрасява, нито нищо. Така се случи, че още от сега ми се развали празника ... защо ли.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#22 2011-12-18 10:49:41

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Ами със семейството празнувам Коледа... може да се каже, че е весело... : ).. Вече съм измислила какво ще подаря на нашите. sun Нямам търпение!  (f)  star

#23 2011-12-18 11:04:52

SweeT_BunnY
Member
From: London, UK
Registered: 2010-02-08

Тази година нямам нещо Коледно настроение, не знам защо.. Все ми е едно какво ще получа, даже мисля със собствените си пари да си купя нещо, отколкото да карам нашите да ми купуват някакви простотии и да ги затруднявам...  |-( Преди имах желание за украса, елха, а тази година просто ми е все едно, не знам защо..

[img]http://prikachi.com/images/442/5059442C.gif[/img]

- Ask.fm

- Tumblr

#24 2011-12-18 11:16:31

miss_vampire
Member
From: ^ ^ София ^ ^ :))
Registered: 2011-10-03

Ами това е един много хубав празник. Аз преди имах такова голямо желание да украсяваме елхата и всичко да е перфектно, исках от всички подаръци...
Но вече магията на Коледа някак е останала в миналото, и сега за мен единственото, което искам на този празник е да бъда със семейството и приятелите си, да бъдем щастливи и най - важното-здрави. Украсата, елхата, подаръците, те не правят Коледата хубава, а хората, с които ще я прекарам.

[list=*]
[*]The only way to get rid
of temptation is to yield to it..
[/*]
[/list]

#25 2011-12-20 11:36:24

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна

По принцип празнувам с приятели Коледа и Нова година, но тая
година ще празнувам с нашите.
Надявам се на Коледа наистина да стават чудеса.. smile

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook