#1 2009-11-09 12:36:30

Launcher
mnml kill music
From: minimaland
Registered: 2009-07-26
Website

Re: Как различните зодии приемат мисълта че са умрели?

Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"

Телец:
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!

Близнаци:
"Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"

Рак:
"Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."

Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."

Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.

Везни:
"Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"

Скорпион:
"Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"

Стрелец:
"Хаха! Баси якото, човек! Издигам се.... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"

Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.

Водолей:
"Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.

" say hello to my little friend "

#2 2009-11-09 12:37:49

mi6e_91
Member
Registered: 2008-11-02

Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.

От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов!

#3 2009-11-09 12:46:56

lovely1
Member
Registered: 2009-03-17

Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"  laugh

#4 2009-11-09 12:51:52

Wiikkii
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2009-08-07

Скорпион:
"Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"

Май - съм най - сексуалната зодия!  laugh
btw Аз се чудя защо смъртта изобщо не ми прави пвечатление! laugh

MiSteRry, anity_kiss, monnssy, phoebe, mimitooo, y0nit0y96,  t3dencet0, bambinkata, sisity17 hug

#5 2009-11-09 12:52:37

Деница
Member
From: ....
Registered: 2009-02-22

Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"

#6 2009-11-09 12:56:52

fEn4iTu
Member
Registered: 2009-09-27

Близнаци:
"Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"   laugh

#7 2009-11-09 13:02:52

mimety_1
Member
From: in y0ur DrEaMs
Registered: 2008-10-26

Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."
rofl  chuckle

[img]http://www.cosmopolitan.bg/lines/tickers/72421_14351.png[/img]   ..... Аз сЪм едн0 так0ва .. хем д0бричк0,хем зличк0 .. хем сери0зничк0,хем лудичк0.. хем реалничк0,хем виртуалничк0.. 0ргиналничк0 и мн0г0 специалничк0 ! .... wasntme ..

#8 2009-11-09 13:36:41

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Близнаци:
"Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"   laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#9 2009-11-09 13:37:05

synchoo*
Member
From: To The sTreeTs [;
Registered: 2009-02-07
Website

Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"  xhayxhayxh laugh:D

Искам нещо по ръба,пускай нещо по ръба - хайде поиграй си с моя огън,с първичността.. music sun

http://www.danceogledalo.com/ :]]

#10 2009-11-09 13:41:24

mimitooo
Member
From: .::: Варна :::.
Registered: 2008-11-18
Website

[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook