Pages: 1
#1 2009-11-08 19:11:48
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Re: Знаците, че трябва да се отървеш от „приятелка”
Добрите приятели са като готините дънки: предлагат ти невероятна подкрепа и те прикриват, когато имаш най-голяма нужда. Но също приличат на денима... Прекалено лесно е да свикнеш с приятелка, която не ти подхожда винаги, когато трябва. Ето няколко предупредителни знака, които подсказват, че може би е дошло време да станеш по-недостъпна, когато приятелката ти ти звънне, защото има нужда от психотерапия, повишаване на самочувствието или двете заедно...
1. Като се замислиш, май от няколко месеца вдигаш телефона с нежелание, когато нейната снимка блесне на дисплея, въпреки че си в настроение за разговор, но просто не можеш да събереш енергия дори за размяната на няколко приказки.
2. Гаджето ти ти лепва етикет „бивша приятелка” след срещата му с нея, защото си ужасна раздразнителна кучка.
3. Вместо да й честитиш страхотната нова чантичка, си обсебена от мисълта, че е хвърлила 200 лева за нея, които ти й беше заела преди година и до момента не си видяла.
4. След дълъг разговор с нея търсиш купата със сладолед, защото имаш нужда да освободиш съзнанието си от неврозите й.
5. Когато имаш различно мнение, отговаряш: „Вероятно си права”. По-лесно ти е да смениш темата, защото мрази да губи спор.
6. Знаеш, че е свободна, но когато й се обадиш, всеки път отговаря, че е „супер заета... но искам да се видим скоро!”
7. Превръща успехите си в злобни забележки като „Супер забавно – ти беше тази, която сваляха всички готини мъже, но откакто свалих 5 килограма, те просто са луди по мен!”
8. След като й разказваш за приятна промяна в живота ти (нова работа, нов апартамент), забелязваш, че „подкрепата” й се изразява в безпокойство или съмнение: „Просто съм толкова притеснена за теб”.
9. Когато няма гадже, ти се струва, че разказите ти за кофти среща сякаш й доставят удоволствие.
10. Понякога след разговор с нея се чувстваш като премазана от валяк.
11. Когато се виждате, може да се каже, че почти не успяваш да споменеш нещо за себе си. За сметка на това след срещата можеш да напишеш цял роман за гадната й шефка и скандала, който е имала с хазяйката си, за които си слушала поне 90 минути...
12. SMS-ът, който получаваш от нея с покана за среща, може да значи само едно нещо – сигурно е скъсала с гаджето си.
13. Обща ваша позната се изпуска пред теб за нещо лично, което си й споделила, с молба да не казва на никого. И това се случва за трети път тази година.
14. Избягваш да говориш за личните си проблеми, защото отговорът й неизбежно започва с: „О, ако мислиш, че това е лошо, чакай само да ти кажа какво се случи с мен...”
15. Показва ти цял списък бивши приятели, които са „мъртви” за нея, защото са я предали и добавя: „Но ти никога не би постъпила така с мен.”
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#2 2009-11-08 19:57:54
- ™ПрАсКоФкЪ™
- ™®•†•?ДøСтЪп ЗåБрАнЕн?•†•®™
- From: Там , където теб те няма !
- Registered: 2009-09-08
1. Като се замислиш, май от няколко месеца вдигаш телефона с нежелание, когато нейната снимка блесне на дисплея, въпреки че си в настроение за разговор, но просто не можеш да събереш енергия дори за размяната на няколко приказки.
8. След като й разказваш за приятна промяна в живота ти (нова работа, нов апартамент), забелязваш, че „подкрепата” й се изразява в безпокойство или съмнение: „Просто съм толкова притеснена за теб”.
10. Понякога след разговор с нея се чувстваш като премазана от валяк.
12. SMS-ът, който получаваш от нея с покана за среща, може да значи само едно нещо – сигурно е скъсала с гаджето си.
#3 2009-11-08 20:04:01
- weschy.xD
- Изгонен(а)
- Registered: 2009-06-21
7. Превръща успехите си в злобни забележки като „Супер забавно – ти беше тази, която сваляха всички готини мъже, но откакто свалих 5 килограма, те просто са луди по мен!”
О,да ..Просто щях да я наредя и повече думичка да не и обеля никога!
#4 2009-12-03 18:40:56
- XxXchocolatefullyxXx
- Cookie Monster
- From: Vampville ]:)
- Registered: 2009-10-19
15. Показва ти цял списък бивши приятели, които са „мъртви” за нея, защото са я предали и добавя: „Но ти никога не би постъпила така с мен.”
Това е интересно
•What doesn't kill you make you stronger...! •
Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]
#5 2010-10-17 18:53:56
- suuMer_girl
- Member
- Registered: 2010-06-26
Това е интересно
мхм )
Spain •♥••♥••♥••♥•
#6 2010-10-18 06:56:55
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- From: Rosewood
- Registered: 2010-07-20
6. Знаеш, че е свободна, но когато й се обадиш, всеки път отговаря, че е „супер заета... но искам да се видим скоро!”
Това става Най-често
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
#7 2010-11-06 08:48:05
- The Monster Cookie ;]]
- Member
- From: Манхатън,Ню Йорк
- Registered: 2010-11-04
Най - добрата ми приятелка която мога да разчитам на нея .. Сега тя говори с бившия ми който не мога да търпя и говорят 10 пъти на ден а на мен ми звъни само по 1/2 пъти и говорим 30 минути а в това време само мълчим ;х Не знам какво и стана а тоя е пълен кретен ;x
п.с. Сори тва ако не е по темата
Pages: 1