Pages: 1
#1 2011-12-13 14:23:57
- mi_chan
- Member
- From: Hogwarts
- Registered: 2010-03-20
Re: All I need is...
Здравейте.Реших да пусна тази исторя.Не знам дали ще ви хареса , ако не ви хареса поне не обиждайте.Извинявам се за грешки
Здравейте . Аз съм Джесика Мартий,на 16 .Имам руса
коса и сини очи . Една от голeмите ми мечти е да стана художничка.
Уча в школа за рисуване.Живея с майка ми и баща ми . Е нека да почваме.
-Хей , Скот може ли синята боя? - Скот беше най-сладкото
момче в школата за рисуване .Беше с кестенява коса и зелени очи.Но едва
ли имаше чувства към мен . Той естествено ми я подаде.
-Джеси...искам някой път да ти видя картините .
-Амии...днеска ?
-Става. - и ми се усмихна..имаше толкова хубава усмивка.
Прибрах се и реших да погледам телевизия.След половин
час някой звънна.Отидох да отворя врата,и пред мен стоеше
Скот.
-А Скот... за рисунките?
-Дам.
-Влез - Отидохме в стаята където беше само за рисуване почнах да търся разни скици и такива , а той гледаше други картини , който съм правила.
-Лол...тази е доста хубава-картината беше на Ева (от Адам
и Ева) където не и се виждаше лицето, в една си ръка държи
ябълка , а в другата кацнала птичка.
-Мерси - бях клекнала , а щом се изправих той стоеше точно
зад мен, толкова близо че чувствах как диша - Аа...-и се отдръпнах - Елаа да ги видиш...-Щом ги разгледа каза че ще тръгва.
-А, Джеси...Искаш ли утре към 17:30 да се видим...ще те
взема от вас, става ли ?
-Амии ... да -и се усмихнах , както той на мен .Ами сега...
това дали беше среща...надявам се защото го харесвах много....
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb9qvyDkIy1qc09cro2_500.gif[/img]
#2 2011-12-13 14:27:05
- Ral
- Member
- Registered: 2010-04-07
хубава е
Believe in yourself ! . <3
#3 2011-12-13 14:32:06
- swe3t_smil3
- Member
- Registered: 2010-10-15
Хареса ми..
[list=*]
[*]Животът е болест, предавана по полов път![/*]
[/list]
#4 2011-12-13 14:34:12
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Не ми хареса.
Използвала си твърде разговорни изрази като - 'Е нека да почваме.';'Амии...днеска ?';'разни скици и такива' - това ми звучи като разговор на пазара, а не между двама културни младежи.Това многоточие, което си използвала след всяка втора дума също адски ме дразни.Трябва много да се ошлаифаш преди да пускаш разказите си тук.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#5 2011-12-13 14:48:23
- Lidka2
- Member
- From: In wonderland {} < 3 3
- Registered: 2010-08-28
Некст ?
Fight all your demons. ;]]
#6 2011-12-13 14:53:53
- teodoraa
- I believe
- From: В света на фантазията
- Registered: 2010-03-20
Дай некст .. Пък ще видим какво ще излезе на татък
[list=*]
[*]Dalindaaaaaaaaaa : )) ![/*]
[/list]
#7 2011-12-13 17:31:27
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Не ми хареса.
Използвала си твърде разговорни изрази като - 'Е нека да почваме.';'Амии...днеска ?';'разни скици и такива' - това ми звучи като разговор на пазара, а не между двама културни младежи.Това многоточие, което си използвала след всяка втора дума също адски ме дразни.Трябва много да се ошлаифаш преди да пускаш разказите си тук.
Съгласна.
#8 2011-12-13 17:32:13
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Не ми харесва.
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#9 2011-12-18 12:34:09
- ~Валз
- Member
- Registered: 2011-10-19
Каква е тази неутолима жажда за...копиране?Нужно ли е всички разкази да започват с ''Здравейте, аз съм...''.Така, не съм дочела.../след няколко реда/Та, ''да почваме''?Някак недовършено е, защото в началото не си казвала, че ще разказваш нещо.Иии чета.Специално искам да покажа това ''-Хей , Скот може ли синята боя? - Скот беше най-сладкото
момче в школата за рисуване .Беше с кестенява коса и зелени очи.Но едва
ли имаше чувства към мен ./Двете изречения не се връзват, да, продължила си първото, но.../Той естествено ми я подаде.''.Чета...Още няколко реда по-надолу.Някак странно са използвани думите ''дам, ами..., днеска, почваме''.И сега, просто не се сдържам ''Отидохме в стаята където беше само за рисуване почнах да търся разни скици и такива , а той гледаше други картини , който съм правила.''
Където беше само за рисуване???Добре, не бях чувала такъв израз до сега, но..всеки ден човек учи нещо Мисля, че една запетайка от преди ''почнах'' е избягала.А ''разни скици и ТАКИВА'' направо ме пукна :Д Не мисля, че трябва да продължавам, за да не си помислиш, че те обиждам.Просто изразявам мнение.Не мисля, че имаш талант и не ми харесва...И това е само, защото няма нищо различно и оригинално.А и не ти идва от вътре.Може да си мислиш, че това е талантът ти, но може би е само увлечение, хоби.По изреченията, които си написала, и по начина, по който са съчетани, съм сигурна, че ще кажеш ''Аз още се уча''.Може би човек се учи за думите, но това е писане- в него важни са изреченията.А ти не можеш да ги сформираш хубаво.Ами...това е моето мнение, дадох и аргумент и се надявам да не се обидиш.
О, чакай..ти можеш и да имаш талант, но тогава, много жалко...това показва, че си написала разказа тук, само за мнения.Друго щеше да е, ако ти беше дошъл от..музата.Това е от мен
vvvvvvvvvvvvv[img]http://prikachi.com/images/572/4230572U.gif[/img]
vvvvvvvvvvvvvvvvvvv[img]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/129/f/8/Supernatural_by_pauleta48.gif[/img] [img]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/261/8/3/damon___stamp_v_by_flaminia-d2yzhop.gif[/img] [img]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/131/d/6/Doctor_and_Donna_by_BlueRavenAngel.png[/img] [img]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/129/0/0/house_stamp_by_rikku2011-d3g08gw.gif[/img]
#10 2011-12-18 12:37:48
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Кошмарно. Много зле.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#11 2011-12-19 11:41:18
Ще прескоча лекцията за правопис, пунктуация и граматика, тъй като вече ти е изнесена от друг и ще кажа мнението си за "произведението" като цяло.
Повърхностно. При това много.
Липсват всякакви чувства, мисли, описания... Нямаш дълбочина на образите - героите трябва да са като живи хора - не можеш да ги опишеш просто с "Беше с кестенява коса и зелени очи"?!?!? Кога си срещала подобно описание в книга? А и за толкова кратък разказ имаш прекалено много пряка реч, което също ме дразни в известна степен. И защо в това първо лице пишете всички не ми е ясно, единствените хора, които наистина могат да пишат добре в него са Роджър Зелазни и Алесандро д'Авения, ама тоя Здрач разказа играта на хубавото писане. Като за начинаещ "писател" трето лице позволя да описваш много повече подробности и детайли, които героят няма как да забележи, а това може да грабне читателя наистина. Съветвам те да използваш него.
Другото, което ми направи впечатление е липсата на идея, може просто аз да не съм я забелязала, ако е така се извинявам, но не виждам как ще продължиш в повече от 2-3 поста.
Съвет: ЧЕТИ! Четене му е майката на писането! При това чети хубави класически произведения, а не тия бозави вампиро-върколашки романчета, с които се пълни пазара в момента.
Успех занапред, но много шлифоване ти трябва преди да получиш положителен коментар от мен.
Just remember that sometimes,
the way you think about a person
isn’t the way they actually are.
Pages: 1