#51 2011-10-15 18:32:43

diddy_98
Member
From: SummerLand
Registered: 2010-10-09

Re: Виждали ли сте и усещали ли сте присъствие на духове ?

Не,никога laugh

#52 2011-10-22 08:18:10

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

На мен са ми се случвали странни неща особено ако съм сама.

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#53 2011-11-06 08:47:43

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Значи един ден се събрахме с децата от блока.Бяхме и малки и големи.В едно мазе викахме дама пика и нали знаете,че за да се вика духът ти трябва: лъжица,свещ,картата и едно огледало.Викахме духа и свещта както си беше изправена падна и всички изпищяхме и излезнахме навън.По-късно играхме на камък,ножица,хартия кой ще влезне първи.  rofl Таа влезна едно момче и ние след него.Картата беше смачкана,лъжицата беше изкривена,а свещта беше изгаснала.След час-два се прибрахме всички.Гледах телевизия и чух шум в кухнята.Накарах брат ми да дойде с мен да видя какво се беше случило и видях,че бяха паднали много прибори и една тава.По-късно отидох да викна една приятелка която също присъстваше на това с духа в мазето и тя ми каза,че на нея също са й били паднали приборите за хранене.

А мама ми беше разказвала,че няколко дни след като беше починала баба (майката на тате,Бог да я прости...) била направила кекс и го оставила на масата в трапезарията и сутринта като станала кекса бил паднал и бил навсякъде по земята.Вкъщи не сме имали нито куче,нито коте...

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#54 2011-12-11 18:17:49

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Да.

♔...................†...........♔

#55 2011-12-12 19:08:05

LoLip0p l0veRs
Member
Registered: 2010-06-17

Вярвам.
Преди години дядо ми почина и нали деня след погребението аз бях сама вкъщи, та и нали първо чух, че външната врата се хлопа, но си помислих, че си въобразявам, после обаче на врата на хола от към коридора има праг и той скърцаше, като стъпиш отгоре и го чух как скрибучи и след няколко секунди ме побиха тръпки и мога да се закълна, че усетих някой да ме пипа по косата.(След това веднага хванах телефона и се обадих на тате да се прибира :d)

И още един случай след смъртта на другия ми дядо, който сестра ми ми разказа.
Значи сестра ми се е прибирала от училище и е отишла вкъщи, но нямало никой и решила да се качи у баба ми (живеем в един блок.)Влязла в апартамента и извикала няколко пъти, но никой не отговорил и тя тръгнала навътре към стаите. Когато влязла в хола и чула едно пращене от дивана, обърнала се към него и видяла дъската, че помръднала(ако сте виждали малко по-стар диван, в края по дължина има една дъска) (та нека обясня - преди да почине, дядо ми лягал на дивана и с крака бутал тази дъска.)Сестра ми тръгнала към спалнята, обаче го чула още веднъж това пръщене и много се изплашила и слязла вкъщи.

[img]http://25.media.tumblr.com/e8ac8e1f3db2dec9c45727691e0d228b/tumblr_mp518d7vFM1rmhhnno2_r1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook